ReAd-blog

Egy csipetnyi nő fűszerezve anyasággal, könyvekkel, interjúkkal, programajánlóval...

2019. okt 17.

Nem ördögtől való az e-book olvasás sem!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Nem ördögtől való az e-book olvasás sem!

ebook-2485304_640.jpg

Olvasni jó, bármilyen módon is tesszük! Kényelmes fotelunkban ülve, fekve az ágyon, leheveredve egy kockás plédre, menet közben a tömegközlekedésen, egy finom teával a kezünkben...Én azt vallom, hogy ugyan ez áll a könyv vagy e-book formátumban való olvasásra is. Mindegy hogy hogyan, de olvassunk, mert szuper dolog. Annyi élményt, érzést, felismerést, hangulatot, megélt világot tartogat az ember számára, hogy ihaj. Nem fogok könyv és e-book olvasás témakörben pró és kontra érveket felsorolni, nem állítom pellengérre egyik felet sem, sőt, nem fogom jobban isteníteni az egyiket vagy a másikat. Ezt sokan, sokszor megtették már előttem. Mindkettő jó dolog. Egyik ezért, másik azért.

library-1666702_640.jpg

Azon nem fogunk vitázni, hogy a könyvnek megvan ...

Tovább Szólj hozzá

Kitekintő Olvastuk

2019. okt 16.

Mindent az olvasásról-Interjú Szabados Ágnessel

írta: Mayerné Répási Adrienn
Mindent az olvasásról-Interjú Szabados Ágnessel

Közéleti személyiségként óriási a felelősség, fontos a példamutatás számára

20190317_221512.jpg

ˇEgy jó könyv olyan, mint egy jó pszichológus!ˇ

Szabados Ágnest nem kell bemutatnom senkinek. Az RTL Klub Híradójának műsorvezetőjeként mindenki találkozhatott már vele. Ha nem onnan, akkor a "Nincs időm olvasni" 12 hónap 12 könyv kihívásáról ismerhető még. Csinos, fiatal és tele van lendülettel. Amit érdemes még tudni róla, hogy kiskunhalasi származású. Az olvasás, a könyvek szószólója lett. Mikor első körben hallottam a kihívásáról, csak legyintettem én is. Rendszeres olvasó vagyok, engem nem érint. Végül mégis betévedtem a csoportjába, ahol elképesztő, milyen segítőkészség, sokoldalúság, sokszínűség tapasztalható.  Rövid idő alatt nagyon sok ember kedvet kapott az olvasáshoz általa, abban biztos vagyok.

...

Tovább Szólj hozzá

Könyv Interjú

2019. okt 14.

Párizs mindig jó ötlet

írta: Mayerné Répási Adrienn
Párizs mindig jó ötlet

Nicolas Barreau: Párizs mindig jó ötlet

eiffel-tower-1839974_640.jpg

Párizs mindig jó ötlet, ahogy az író könyvei is. Korábban olvastam már tőle, így nem ért meglepetés, mikor megérkezett a kötet a Park kiadótól. Megint egy olyan könyvet sikerült alkotnia az készítőnek, ami könnyed kikapcsolódásra csábít, bármikor, bárhol egy hatalmas adag olvasásra ösztönöz. Csak úgy kezdj neki, hogy tudod, elvarázsol, magával ránt a történet, az egyedi stílus, nem fogod tudni letenni!

73202874_2465370156877155_7688376370514100224_n.jpg

Annyi finomság, hangulat, szerelem, Párizs van a könyvben, hogy már azért érdemes kézbe venni. Az író megfelelő finomsággal, stílussal adja vissza a város hangulatát, a szereplők érzéseit. Annyi változás történt az előző kötete óta (amit korábban olvastam) , hogy kicsit könnyedebb a téma, több a mosolygásra, ...

Tovább Szólj hozzá

Könyv Recenzió Olvastuk

süti beállítások módosítása