ReAd-blog

Egy csipetnyi nő fűszerezve anyasággal, könyvekkel, interjúkkal, programajánlóval...

2019. okt 04.

Róma és London után Budapestre érkezett a neves írónő

írta: Mayerné Répási Adrienn
Róma és London után Budapestre érkezett a neves írónő

vikeeland2019-0020.jpg

Róma és London után Budapesten dedikált a nemzetközi sikerszerző Vi Keeland!

"Imádom Budapestet, egyszerűen gyönyörű"  - mondta Vi Keeland a budapesti könyvbemutatója előtt, ahol közel ezer rajongó várta az esős idő ellenére. A fáradhatatlannak tűnő sikerszerző a dedikálás kezdete után öt órával is mindenkivel ugyanolyan kedves és közvetlen volt.
A hosszú sort elnézve, volt érdeklődő bőven és irtó nagy türelemmel viselte az írónő. Nagyon szívesen részt vettem volna én is a dedikáláson, csak ne laknék oly messze...Na de majd a könyvei kárpótolnak.
vikeeland2019-0022.jpg
Az Álomgyár kiadó munkatársai elárultak pár bennfentes információt is azoknak, akik nem tudtak jelen lenni.
"Ő az első nemzetközi írónk, akit ...
Tovább Szólj hozzá

Program Kitekintő

2019. okt 04.

Sportolásnál a kedv és a ruházat a fontos!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Sportolásnál a kedv és a ruházat a fontos!

wave-1246560_640.jpg

Mindenki szeretne tenni valamit az egészségéért. Van, aki egészségesen étkezik, míg más sportol vagy mindkettőt egyszerre. A mai cikkben a sportról lesz szó. Ha azt a jó sportágat választjuk, ami az edzettségi szintünknek megfelelő és kedvünk is megvan hozzá, az már fél siker. A sport átmozgat, jó kedvre derít, számos egészségügyi baj elkerülhető vele, fittséget ad...és még hosszasan sorolhatnám jótékony hatásait. Nehéz elindulni, elkezdeni, de ha egyszer sikerül, akkor bizony életre szóló "szerelem" lehet belőle, ami hiányzik, ha kihagyunk egy-egy napot betegség vagy időhiány miatt. Csak szokás kérdése. A kutatások azt bizonyítják, hogy 30 nap kell minimum, mire valami beépül a tudatunkba annyira, hogy megszokássá, alappá ...

Tovább Szólj hozzá

Kitekintő Anya vagyok Teszteltük

süti beállítások módosítása