2019. jún 24.

Talpig csiniben

írta: Mayerné Répási Adrienn
Talpig csiniben

65116843_446484665933285_8223009355444781056_n.jpg

Imádom öltöztetni a gyerekeimet. Szerencsére ők is szeretik a csinos, kényelmes ruházatot. Igyekszem jó minőségű ruhákat választani, tartósat, nem egy alkalomra használatosat. Tudatosan vásárolok. Több alkalomra, többször használhassák azt a ruhát, egész sokáig jó legyen, kényelmes és ne műszálas, jó anyagminőségű. Nálunk szégyen, nem szégyen, tovább öröklődnek a ruhák. A tartósság így az egyik legfontosabb tényező vásárláskor. Persze többször is mellényúltam már. Ráadásul a gyerekruhák árát is jól megkérik, mit ne mondjak. Itthon a praktikus, kényelmes, pamut ruhákat részesítjük előnyben, ami könnyen tisztítható, nem gyűrődik, nem nyúlik, bírja a strapát.

Szeretem, ha  nem jön szembe ugyan az a ruha, nem téveszthető össze könnyen másik gyerekkel vagy viseletével. Ha valahova elmegyünk, az a ruha legyen tényleg izgalmas, több az egyszerűnél, ám minőségi. Az alkalmi ruházatra szívesebben kifizetek borsosabb árat, ha egyedi.

Az egyedi, izgalmas kitételnek pontosan megfelel a Sojo ruházati web. Színesen nézegetem az érdekesnél érdekesebb képeiket. Most próbát is tettem vele. Viszonylag hamar ideértek a megrendelt termékek, csupán 3 hetet kellett várnom, ahhoz képest, milyen messziről érkezett.

Idén nincs esküvői meghívónk, de lányaimnak tökéletes elképzelése volt, mit vennének föl, ha mégis lenne. "Kell" nekik egy alkalmi ruha! Na jó, engedtem a nyomásnak. 

Persze ki is szoktam kérni a véleményüket ruhavásárláskor. Választhatnak, mi az, ami tetszik nekik, mi az, ami nem. Ezidáig nem volt vitánk egy-egy ruhadarabot illetően, nagyjából azonos az ízlésünk. 

Danci ,egy az én kék csipkés szoknyámhoz hasonlatos szintén csipke ruhára vágyott nagyon. Kicsit nagylányosabbra, tényleg alkalmira. Engedtem neki. Végül egy nem túl szigorú színű csipkeruhára esett a választásunk a Sojonál. Piros. Ő a szőke hajszínéhez bátran húzhatja ezt a színt. Kicsit figyelemfelkeltő, főként csipkével, így féltem, hogy túl sok lesz, de ott, ahol kell, takar, számomra a kényelem mellett, ez a lényeg. Ne legyen túl átlátszó, ne lógjon ki belőle semmi, aminek nem szabad. Az anyaga nagyon kis könnyed, ám nem átlátszó. Pont, olyan, amit elképzelt. Volt boldogság. Már csak a megfelelő alkalomra vár, hogy használhassa!

Itt nézzetek bátran körül, nagyon klassz ruhák vannak fent: Sojo lányka gyermekruházat

64476272_2240192209565251_5020884625212309504_n.jpg

Vikim kislányosabb, kevésbé csajos összeállítást szeretett volna, valami színeset, vidámat, hosszabbat. Neki találták ki ezt a lepkés ruhát. Valamennyire nagy még  neki, de amilyen gyorsan nő, hamarosan hordhatja is. Ki is választotta már évnyitós ruhának, bár még csak az évzárónál tartunk. Nem kicsit előresietett időben. Azt hiszem, vidámságával nagyszerűen jellemzi kicsi lányom.

Itt további bepillantást nyerhettek a választékba.

64375363_416837068904949_173461793371324416_n.jpg

Ennyit a csajokról.

Fiú ruhák is nagy számmal akadnak a weboldalon, csak Andrist kevésbé egyszerű lencsevégre kapni. Persze ő még nem tud választani, de hamarosan jön az ő összeállítása is. Addig is csemegézzetek itt a fiú ruhákat illetően.

#szponzorálttartalom #sojo #ruházat #blog #gyerekek #gyerekruha 

Szólj hozzá

Teszteltük Csajos oldal