ReAd-blog

Egy csipetnyi nő fűszerezve anyasággal, könyvekkel, interjúkkal, programajánlóval...

2019. máj 29.

Beauty Inthebox, a megfizethető elegancia és minőség

írta: Mayerné Répási Adrienn
Beauty Inthebox, a megfizethető elegancia és minőség

61428601_2679576228722758_6990311466129686528_n.jpg

Mai interjúalanyom Tóvizi Tímea, a Beauty Inthebox weboldal tulajdonosa, megálmodója. Tímea úgy érzi, megtalálta a helyét, pont azon a ponton tart, ahol lennie kell. Na de nem volt ez mindig így. Szövevényes utat tett meg ideáig. Mesél munkájáról, kesze-kusza útjáról, önmagáról.

Mesélnél magadról? Mit tudhatnak az olvasók rólad? Hol és kivel élsz? Mit tanultál, dolgoztál és jelenleg mivel foglalkozol?

A nevem Tóvizi Tímea. Szívesen mesélnék egy kicsit magamról. Pomázon élek a családommal egy különleges kialakítású házban, melyből csodás kilátásunk nyílik a Kőhegyre és Szentendrére is. A családom férfi tagjai imádják, bár nem túl praktikus elrendezésű, hisz folyton helyhiánnyal küszködünk, ám mindenkinek meg ...

Tovább Szólj hozzá

Interjú Anyák

2019. máj 29.

Romantikából sosem elég

írta: Mayerné Répási Adrienn
Romantikából sosem elég

Zakály Viki: Egyszeregy

covers_410052.jpg

 

 

Mostanában kerültem a direktbe romantikus könyveket, az erotikus irodalmat meg pláne. Aztán valahogy a kezembe akadt Viki könyve a polcról és kedvet kaptam hozzá. Kell a változatosság vagy mifene. Korábban olvastam már az írónő egyik kötetét és szerettem a karaktereit, így gondoltam csalódást nem okozhat most sem. És milyen jól tettem, hogy végre kézbe vettem! Igazán jól esett a kötet, pedig nem vagyok nagyon romantikus hangulatomban olvasás terén, leginkább marketing, fantasy, szépirodalomra vagy gyermekirodalomra esett a választásom mostanában.

Az írónő hozza most is az alaposan felépített karaktereket, a nagyszerű hangulatkeltést, így nem ért meglepetés. Viki igazi varázslónő ebben a kettőben. Most is ezekben volt a ...

Tovább Szólj hozzá

süti beállítások módosítása