2023. aug 10.

Cipzáras kényelem a kisbabák számára!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Cipzáras kényelem a kisbabák számára!

2kezeslabas_search_1x1.png

Bambusz ölelés a nyugodt éjszakákhoz: Cipzáras kényelem a kisbabák számára!


Többszörös édesanyaként rendszeresen megküzdöttem jó pár problémával az altatás körül. Nehezen aludt el a baba, hogy azután hirtelen felriadjon az éjszakan közepén, mert megizzadt, melege volt. Vagy máskor arra keltem, hogy nagyon hideg a kis lába, mert kitakarózott. Nem beszélve az éjszakai etetésekkor olykor előforduló pelenkázásról, mikor átnedvesedett a ruha és cserélni kellett. Ezek az éjszakai öltöztetések és pelenkacserék időnként megzavarták a nyugodt alvást.

Márpedig az éjszakai alvás és a kényelmes ruházat szorosan összekapcsolódik a kisbabák életében. Szülőként igyekszünk mindent megtenni azért, hogy gondoskodjunk a babánk kényelméről és nyugalmáról, különösen az éjszaka, az egész családnak pihenésre van szüksége.
És igen, sokszor félrepatentoztam a hálóruhát is a félhomályban, mert nem kapcsoltam villanyt inkább, hogy hamarabb visszaaludjon a kicsi. De megvan a megoldás, nem csak a babák, de a szülők számára is remek választás. Ilyenkor jó szolgálatot tehet a cipzáras kezeslábas vagy a lábfejes rugdalózó. Mindkettő megkönnyíti és meggyorsítja az éjszakai altatást, pelenkázást. E ruhadarabok új szintre emelik a nyugodt alvást és a praktikusság fogalmát. LiaaBébé extra puha, bambusz anyagból készült bodykat, kezeslábasokat és hálózsákokat kínál, cipzáras kivitelben. Merüljünk el ebben a bámulatos világban, ahol a bambusz anyag finomsága és a cipzár praktikussága találkozik!

sleepsuit_without_feet_navy_blue.png


Természetes bambusz rostból készült babaruháknak számtalan előnye van:
- Meggyorsítja az éjszakai öltöztetést és pelenka cserét.
- Elkerülhető vele a félre patentozás, mivel cipzáras megoldás.
- Az anyaga nagyon rugalmas, így könnyű bebújtatni a kisbabák karját, lábát, az anyag 5% elasztán tartalmának köszönhetően.
- Télen meleg, nyáron pedig hűvös érzetet kelt a viselőjében a bambusz.
- Légáteresztő, így elkerülhető a beleizzadás.
- Kényelmes, puha és funkcionálisan is megfelelő a kialakítása.
- Sokkal nagyobb nedvszívó képességgel rendelkezik, mint a pamut, így biztosítja az egész napos kényelmet az érzékeny bababőrnek.

sleepsuit_without_feet_light_grey_top_knot_headband_light_grey.png


A bambusz anyag már régóta ismert a kényelem és a rugalmasság terén. Kivételes tulajdonságai révén ideális választás a babaruházatbeli használatnál. Az anyag természetes hőszabályzó, amely azt jelenti, hogy melegen tart a hideg éjszakákon és hűvösen azokon, amikor a hőmérséklet emelkedik. Puha az érintése, finom, ami különösen fontos a kisbabák érzékeny bőrének védelmében. A bambusz anyag levegőáteresztő képessége az éjszakai pelenkacserék és öltöztetések során fellépő kényelmetlenség minimalizálásához remek dolog.

A cipzáras kialakítás további előnyöket nyújt. A szülők tudják, hogy a hagyományos patentos öltözékek néha kihívásokat rejthetnek, különösen az éjszakai sötétben vagy a gyors pelenkacserék során. A cipzáras rugdalózó és kezeslábas könnyen és gyorsan felhúzható, így jóval gyorsabbá, egyszerűbbé válik az öltöztetés. Az apukák is kedvelni fogják ezt a kialakítást, mivel a cipzár praktikussága a pelenkázási folyamatot könnyebbé teszi. A rugalmas bambusz anyag és az anyag 5% elasztán tartalma lehetővé teszi, hogy a babák kis karjai és lábai könnyen beleférjenek, és a ruha kényelmesen illeszkedjen rájuk.


Ezek a ruhadarabok nem csak a kényelmes alvásra készültek, de odafigyelnek a környezettudatosságra is. A bambusz anyag fenntartható és környezetbarát választás, így mindezt a jövő generációi is élvezhetik. Gyors, kényelmes, környezettudatos.

Fedezd fel a LiaaBébé bambusz rugdalózót, bambusz anyagból készült bodykat, kezeslábasokat és hálózsákokat, cipzáras kivitelben! 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#reklám #szponzorálthirdetés #baba #gyermek #babaruha #ruházat #LiaaBébé

Szólj hozzá

Kitekintő