2022. jún 15.

Vegyünk trambulint a gyerekeknek!?

írta: Mayerné Répási Adrienn
Vegyünk trambulint a gyerekeknek!?

trampoline-g54791b8c9_640_1.jpg

A nyár egyik tökéletes kiegészítője, és egyben az egyik legnagyobb találmánya is a kisgyermekes családok számára a trambulin, mellyel tökéletesen levezethetik a felesleges energiáikat a kicsik, nagyobbak egyaránt.

Ha olyan kötetlen, szabadtéri szórakozást kerestek, mely a család minden tagja számára előnyös, akkor a csúszda, hinta mellé én a trambulint is ajánlom! Szinte biztos, hogy minden kisgyermeket vonz az ugrás, a trambulinozás!

Számos jótékony hatása van, azon kívül, hogy szórakoztató dolog!

Egy olyan, mindent átmozgató mozgásforma a trambulinozás, mely jó stressz és energia levezető! Hatékonyan átmozgat minden izmot, erősíti az izmokat, inakat, segít megőrizni a kötőszövetek, ízületek egészségét, felpezsdíti a vérkeringést, és még a tüdő és szív kapacitását is növeli. Használatával javul a nyirokkeringés és megindul a lerakódott salakanyagok kiürítése, de még az emésztésben is segít. A mozgáskoordináció, a helyes testtartás kialakítását is támogatja. Javítja a kondíciót. És a jó kedvet is! Nincs olyan ember, akinek egy kiadós ugrálástól kipirultan ne húzódna nevetésre a szája! Ráadásul a megfelelő trambulin vásárlásával még korhoz, vagy súlyhoz sincs kötve a használata!

trampoline-g394a904d0_640_1.jpg

Tudtad, hogy eredetileg az asztronauták számára fejlesztették ki?

Így erősítették fel újra a világűrből visszatért, a súlytalanságtól legyengült, izomzatot vesztett űrhajósokat rövid időn belül hatékonyan és kíméletesen. De nem csak gyerekeknek, űrhajósoknak tökéletes mozgásforma, hanem különböző rehabilitáció esetén is.

Kültéri használatra áprilistól októberig áll rendelkezésetekre, így az egész nyár fő programpontja lehet, de ősszel és tavasszal is birtokba lehet venni egy kellemes ugrálásra.

Kitűnő élményt nyújthat, valamint kényelmes és biztonságos ugrálást tesz lehetővé, ha csak a jó minőségű, tartós, minden szabványnak megfelelő trambulinnal és a baleseteket megelőző szabályok betartásával érdemes trambulinozni, különben okozhat bajokat!

Az önfeledt ugrándozás, a trambulinozás mindenkit kikapcsol, elfeledteti a napi gondokat, stresszt, nevetésre, vidámságra ösztökéli és tökéletes átmozgat minden egyes testrészt! Tökéletes időtöltés kicsiknek, nagyoknak egyaránt! Ismerjétek meg, éljétek át, mennyi új élményt és vidámságot szerez majd a családnak az ugrálás öröme!

Jókedvre, ugrálásra, trambulinozásra föl!

Fizetett hirdetés!

A képek Pixabay oldalról vannak.

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#trambulin #mozgás #sport #gyermek #whitepress #szponzorálttartalom #fizetetthirdetés

Szólj hozzá