2021. aug 24.

Könyvheti játék az Olvashoppal!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Könyvheti játék az Olvashoppal!

present-1209742_640_1.jpg

Sokunk nagy örömére hamarosan megkezdődik az Ünnepi KönyvhétIdén Vörösmarty téren, a Duna korzón  lesz megrendezve szeptember 2-től 5-ig. Ünnepeljük közösen a könyveket és az olvasást!

Remélhetőleg én is ott leszek. Az Olvashop viszont biztos, hogy sok szeretettel vár minden kedves érdeklődőt és könyvmolyt a 92. Ünnepi Könyvhéten az Olvashop K46-os standjánál a Dunakorzón. Könyvkiegészítők és könyves ajándékok: olvasólámpák, könyvkabátok, könyvtámaszok, könyvkanapé, ex libris pecsétek és további sok-sok újdonsággal és akcióval várnak minden kedves résztvevőt. 

kepmutat_vizjeles_1.jpg

Na de miért is írok erről?

Arra gondoltunk, hogy egy játékkal kedveskedünk azoknak, akik résztvesznek az eseményen és bejelölik az esemény linkjén ezt. Természetesen a helyszínen veheti át a nyertes a nyereményét!

Szóval a feladat rém egyszerű. Az alább linken jelöld, hogy részt veszel az eseményen, így minden naprakész információ eljut majd hozzád. Az is, ha te nyertél! A játéknak nem feltétele, hogy likeold az Olvashop FB oldalát, de megköszönjük, ha így teszel. Hívd meg minél több barátodat a játékba, aki szerinted örülne egy kis ajándéknak és ott lesz az eseményen is.

kepmutat_vizjeles.jpg

És hogy mi az ajándék a játékon való részvételnél?

Egy könyvkabát, amit te választhatsz ki személyesen az Olvashop standján.

Az esemény nyitvatartása: Szeptember 2. csütörtök 12-20 óráig Szeptember 3. péntek 10 – 19 óráig Szeptember 4. szombat 10 – 19 óráig Szeptember 5. vasárnap 10 – 19 óráig

 

A nyeremény sorsolása  szeptember 1-jén 12-kor lesz az FB esemény oldalán. kepmutat_vizjeles_2.jpg

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#játék #Olvashop #könyvhét #könyvvásár

Szólj hozzá

Kitekintő