2021. aug 16.

Hurrá suli! Hurrá ovi!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Hurrá suli! Hurrá ovi!

rwm1625-insta_2.jpg

Hamarosan kezdődik az iskola és az óvoda is. A legtöbb szülő már augusztus elején elkezdi megvásárolni a szükséges eszközöket, termékeket. Mi kell ilyenkor leginkább? Mindeféle táskák, tornazsákok.

Hátizsák gyerekeknek, gyerek iskolatáska, gyerek tornazsák, bölcsis hátizsák, ovis hátizsák, kulacsok, uzsonás dobozok és az iskolai felszerelések, ruhák, ünneplők, cipők...A kínálat nagy és könnyű elveszni bennük. azt gondolom, háromgyermekes szülőként, hogy a minőségre kell figyelni leginkább. Planetino pedig pont ezt nyújtja a vásárlói számára. Mai interjúm alanya a webshop tulajdonosa, aki mesél mesés kínálatáról és a környezetvédelem, a tudatos vásárlás fontosságáról is.

 

- Planetino. Mit tudhatunk róla? Mikor jött létre? Kiknek? Milyen indíttatásból?

„Kislányom féléves kora körül kezdtem el utánajárni a babaétkészleteknek, amelyeket szívesen használnék a hozzátáplálás során. Fontos volt számomra, hogy az étkészletek károsanyagmentesek és környezetbarátak legyenek. Sajnos azt tapasztaltam, hogy a külföldön már ismert környezetbarát anyagokból itthon leszűkült termékkínálattal rendelkeznek a boltok, illetve bizonyos anyagokból teljes hiány van. Az általunk is használt termékek pedig gyakran elszíneződtek, mellékíze lett a benne tálalt ételeknek, italoknak még a gondos tisztítás után is.

Így fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy létrehozok egy webshopot, ahol a legkisebbek számára is megfelelő, károsanyagmentes étkészletek érhetők el. A termékpaletta a megfelelő termékek felkutatása során egyre bővült, így született meg Planetino, a mini bolygó, ahol a babák, kisgyermekek számára próbáltunk megteremteni egy jobb, környezetbarát világot. Így már nem csak étkezés, itatás kategóriákban, de a babaápolásra, fürdetésre, gyermekjátékokra kiterjedően is találhattok egy kisebb választékot.

A forgalmazott márkák termékei bevizsgált, túlnyomórészt környezetbarát vagy újrahasznosított anyagokból készültek (pl.: bambusz, búzarost, kukoricarost, rozsdamentes acél, üveg, orvosi szilikon, organikus pamut, fa …stb), letisztult, skandináv dizájn alapján, hogy a mai divatnak és persze a kicsik ízlésének is megfeleljen.”

s7a5704-insta_2.jpg 

- Főként a természetesség, a környezetvédelem jegyében találhatóak termékek. Miért pont ezt a szegmenst választottad?

Fontos számunkra, hogy tudatosan vásároljunk, fenntarthatóan éljünk és próbálunk minél kevesebbet pazarolni. Mikor elkezdtük a kislányommal a hozzátáplálást, még inkább tudatosult bennem, hogy a láthatóan gyorsan kopó tárgyak milyen negatív hatással lehetnek az egészségére is, nem beszélve a környezetünkről. Kézenfekvő volt, hogy Ő lesz a középpontban és kezdetben neki próbáltam felkutatni a bababarát termékeket, amiknél másik fő szempont a fenntarthatóság volt. Mint kiderült, nem is olyan nehéz megfelelő alternatívát találni az egyszerű műanyagokra. Igyekeztem megtalálni azokat a károsanyagmentes termékeket, amelyek felelős gyártásban készülnek és minőségi alapanyagokból állítják elő, így használatuk során kevésbé kopik, nem szükséges halmozni a készleteket és túlfogyasztásra ösztönözni a vásárlókat. Strapabíró, hosszú élettartamú termékeket találtam, amik több gyermekkel is bátran használhatók.

- Mi alapján kerülnek be nálad a termékek? Van, amire különösen odafigyelsz?

A fent is említett szempontok a legfontosabbak. Károsanyagmentes, fenntartható vagy újrahasznosított termék legyen és kiemelt figyelmet fordítunk a minőségre. Designer webshopként pedig igyekszünk olyan márkákat felsorakoztatni, amik megfelelnek a mai trendeknek, mintájuk miatt pedig a gyerekek számára is szerethetők. Vásárlóinknak és nekünk is sok kedvenc mintánk van. Igyekszünk tényleg olyan termékeket kínálni, ami a gyakori használat során nélkülözhetetlenné válik és megkönnyíti a hétköznapokat.

 rwm1154-insta_2.jpg

- Mik a jövőbeli terveid?

Folyamatosan kutatjuk fel az új, szemléletünkbe illő márkákat - már nem csak baba, de nagyobb gyerkőcök számára is megfelelő termékekkel, illetve folyamatosan bővítjük a termékkínálatot is már a meglévő márkák újdonságaival is. Terveink között szerepel, hogy minél több platformon elérhetők legyenek a Planetinon forgalmazott termékek, már több együttműködés is született ennek kapcsán. Illetve még sokat nem árulhatok el erről, de ősztől egyik partnerünk boltjában is megvásárolhatók lesznek a termékeink. Nagyon izgatottak vagyunk emiatt és örülünk, hogy ezáltal kicsit személyesebbé tehetjük a kapcsolatot a vevőinkkel, nekik pedig személyesen is lesz lehetőségük megismerni, kipróbálni a Planetino termékeit. Hamarosan további infókat is megosztunk erről, úgyhogy érdemes minket követni facebookon és instagramon!

Az iskola/ovikezdéshez szükséges minőségi környezetbarát hátizsákok, tornazsákok, minőségi iskolatáskák elsősöknek akciósak a hónap végéig a Planetino oldalán, ha még nem vásároltál be! 10% kedvezmény+ingyen szállítás AUGUSZTUS kóddal. A shopban lévő iskolatáskák jövőhéttől már kisebb méretben (ovis/bölcsis) is elérhetőek. 

Nézd meg a Planetino további elérhetőségein a termékeket, képeket. 

www.planetino.hu

www.facebook.com/planetino.shop

www.instagram.com/planetino.shop

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#reklám #fizetetthirdetés #iskola #óvoda #iksolakezdés #hátizsák #iskolatáska #ovitáska #ovikezdés #környezetvédelem #fenntarthatóság #planetino

planetino_logo_1024.png

 

Szólj hozzá

Kitekintő