2021. jún 30.

Bagolymánia

írta: Mayerné Répási Adrienn
Bagolymánia

208995605_1840723132757861_1683857018162363010_n.jpg

A bagoly, mint motívum, vagy mint állat, mindig is nagy szerelem volt számomra. Kifejezi a bölcsességet, a tudást, az olvasás szeretetét is ugyan úgy. Szeretem, ha megjelenik ruhák mintáján, könyvjelzőn, fülbevalón, bármin. A vadasparkban járva is rögtön ő az első, akit biztos meglátogatok. 

A baglyok, mint a legtöbb madár a mitológiákban, mondákban, égi eredetű, mágikus lények. Ők a jók, az öszekötők az istenek és emberek között. Olyan mágikus lények, akik minden bölcsesség tudói, az álmok ismerői, a gyógyításé szintén. Számos babona, hiedelem, történet, monda köthető hozzájuk.

A bagolyok igen érzékeny, főként éjszaka aktív lények. Tökéletes a hallásuk és a látásuk is igen jó. A legsötétebb, holdtalan éjszakában is tökéletesen tájékozódnak. Annak ellenére ragasztottuk rá a jó jelzőt, hogy ragadozó madár. Teljesen zajtalanul tud repülni, meglepetésszerűen üt rajta áldozatán, ráadásul kitartó, órákig képes nesz nélkül egy helyben figyelni, szemlélődni. 

210270809_1097548893985743_4372455146564104707_n.jpg

Ebből adódik, hogy szeretek mindent, ami baglyos. Számomra is mágikus jelentése van. Mindent megtestesít, ami az okosság, céltudatsság. Az olvasást jelenti, a tudást, az élményeket.  Hát így került hozzám a Bonprix blogger program keretében ez a baglyos felső. nem volt kétséges, hogy rá fog esni a választásom. Vicces, ötletes, színes. Felnőttnek, gyermeklelkű felnőttnek és gyermeknek is kiváló minta. Az állatok amúgy is mindig izgalmas témát szolgáltatnak bármi díszítéséhez. 

A felső kényelmes, jó anyagminőséggel és szabással rendelkezik. Kellően hosszú a szabása, így betűrve és kitűrve is használható. Farmerhoz, szoknyához, szabadidőhöz is hordható..Kellhet ennél több?

Már ki is néztem a következő felsőt...Mit szólsz?

Az élet nem habostorta, így csak mosolyogva lehet jól leélni! Márpedig az ilyen ruhadarabok feldobják a napom és a szembejövőét is lehetőség szerint!

mintas-polo.jpg

 

Leld meg te is a kedvenc állatos felsőd a Bonprixnél Van itt macska, oroszlán, láma, zsiráf, pillangó és bagoly is...

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#Bonprix #itsme #bloggerprogram #reklám #szponzorált #felső #divat #fashion #állat #állati #bagoly

 

 

Szólj hozzá