2021. már 11.

Amikor szükséges a plasztika!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Amikor szükséges a plasztika!

159053636_429420034829230_4815223275389251383_n.jpg

A szükséges és a plasztika egy mondatban? Igen!

A plasztikai sebészetre és úgy általában a plasztikáztatásra sokan úgy gondolnak, mint egy teljesen felesleges, elítélendő, rossz dologra. Pedig ennél messzebb nem is lehetne az igazságtól. A plasztikai sebészet egy lehetőség, mellyel sok ember életminőségét fel lehet javítani és az életét jobbá tenni.

#reklám #szponzorálttartalom

A nők nagy hányada élt már a plasztikai beavatkozások adta lehetőséggel vagy tervezi valamikor a jövőben, esetleg megfontolta már legalább egyszer a különféle, kisebb-nagyobb beavatkozásokat. És ha úgy hozza az élet, szükséges, akkor akár többször egymásután is végeztetne plasztikai beavatkozást. Ráadásul van az a plasztikai műtét, mely bizony nem csak jó, hanem szükséges is! Nem csak a lelki jóléthez, hanem a megfelelő életminőséghez is.

158939102_171847924606946_1532773210543153182_n.jpg

Mikor fontos a plasztikai műtét? Mikor érdemes plasztikai sebészhez fordulni?

Van egy olyan szegmense a plasztikai sebészetnek, mely fontos. Olykor szükséges egészségügyi célból, ilyenek például a helyrehozó műtétek. Máskor a léleknek kell az az esztétikai plasztikai műtét, hogy rendben legyen egy-egy beavatkozás segítségével. Van az a helyzet, mikor életmentő is lehet egy ilyen műtét! Épp ezért nem szabad kategorikusan kijelenteni, hogy a plasztikáztatás elítélendő és felesleges dolog. Nem tudhatjuk, kinél, milyen célból történik, miért elengedhetetlen.

A plasztikai beavatkozások közül számtalan tényleg szükséges. Ilyen a mellkisebbítő műtét, mely nagy mellek esetén segít elkerülni a gerincferdülést, a hát különböző fájdalmait, a rossz tartást, a rendszeres fájdalmakat. Vagy rák után a helyreállító műtét. Sérv után hasplasztika, orrsövényferdülés után orrműtét, szülés utáni hasfal operáció, születési rendellenesség miatti vagy baleset utáni helyreállító műtét. Hatalmas súlyvesztés utáni bőreltávolítás. Csak pár felsorolt plasztikai beavatkozás, melyet szükséges elvégeztetni az életminőség helyreállításához, a kényelmesebb, jobb élethez, ha úgy érzi az ember.

Mikor forduljunk plasztikai sebészhez? Ha fáj, ha kényelmetlen, ha rossz a közérzetünk, ha szükséges az életminőség javításához, ha a magabiztosságunk helyre tudja billenteni és az életkedvünk...

159000961_948672975669974_5408963700751727995_n.jpg

Van az az esztétikai beavatkozás is, mely az ember lelkének kell. Mikor nem érzi teljesnek magát, elegendőnek és lelki gondokat okoz a számára, hátrányt egy testi adottság vagy annak hiánya és ahhoz kell neki a plasztikai műtét. Anélkül teljesen bezárkózik, elzárkózik a külvilág elől. A kellő önbizalomhoz, a kényelmes és komfortos élethez kell a plasztikai műtét neki akkor.

Sokan támadják a plasztikai sebészeket, a munkájukat, felülbírálják a szükségességüket, de vannak olyan sebészek, akiknek a természetesség az egyik legfontosabb a praxisukban. Az ő munkájuk, céljuk az embereken való segíteni vágyás egy jobb, minőségi élet eléréséhez hozzásegíteni őket. 

Aki pedig úgy érzi, többszörösen átgondolva, utánaolvasva, hogy neki szüksége van szépészeti beavatkozásra vagy plasztikai műtétre, ne habozzon lépni és ne érezze magát rosszul tőle! 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#plasztika #plasztikaiműtét #szépészetibeavatkozás #plasztikaisebészet #szépség #egészség #divat #reklám #szponzorálttartalom

 

Szólj hozzá

Kitekintő Anya vagyok Anyukás tartalom