ReAd-blog

Egy csipetnyi nő fűszerezve anyasággal, könyvekkel, interjúkkal, programajánlóval...

2020. máj 01.

Mezítlábas Könyvfesztivál

írta: Mayerné Répási Adrienn
Mezítlábas Könyvfesztivál

Kovács Attila, alias Holden Rose interjú

94816440_2619516464932939_485793077856829440_o.jpg

A kedvenc könyves rendezvényem a Könyvfesztivál sajnos elmaradt és most már biztos, hogy a Könyvhét sem lesz megtartva. De az élet nem áll meg. Az írók továbbra is írják nagyszerű könyveiket, a kiadók hozzák az új megjelenéseket és egy kicsit online térre váltottak ők is.

Kedvenc gyerekkönyvírónk Kovács Attila, alias Holden Rose válaszolt a feltett kérdéseimre és mesélt a friss könyvéről, megjelenésről és az első otthoni, mezítlábas Könyvfesztiválról.

...

Tovább Szólj hozzá

Interjú

2020. ápr 29.

Hogy vagy?

írta: Mayerné Répási Adrienn
Hogy vagy?

woman-1030895_640.jpg

Hogy bírjátok? Hogy vagytok? 

Kapom meg naponta mástól a kérdést. Zavarba ejtő. Nem is tudom, hogy illene válaszolnom rá. Panaszkodjak a nehézségekre, virítsam az életünk pozitív részét vagy merjek belemenni lelkizésbe? Nem is tudom pontosan én magam sem, hogy vagyok.

Világjárvány van és ki tudja mióta itthon ülünk. Megszünt az énidő nagyrészt, a magántér fogalma. Egy asztalnál tanul az iskolás, az ovis fejlesztőzik, a bölcsis meg gyurmázik, mindeközben próbálom a munkám végezni, az ebéd is rotyog a gázon, ha nem égetem oda és még a mosás is megy. Remélem nem felejtem el megint kiteregetni, mint a múltkor. De van munkám, van mit ennünk, nem vagyunk betegek! Reggel nem kell rohannunk, akkor kelünk, amikor akarunk. Együtt a ...

Tovább Szólj hozzá

Anyukás tartalom

2020. ápr 29.

Ha bajban vagy az ajándékot illetően

írta: Mayerné Répási Adrienn
Ha bajban vagy az ajándékot illetően

Öt ajándék, ami garantáltan betalál!

present-1209742_640.jpg

Nem könnyű ajándékot adni valakinek. Jó ajándékot, aminek örül a tulajdonosa, még nehezebb. Ha gondban vagy, mit adj édesanyádnak , akkor érdemes végignézni a válogatásom, amit az R. M. Ékszer kínálatából hoztam. Igazánból sok olyan dolog is van a bejegyzéseben, ami nem csak anyák napján állja meg a helyét ajándékként, meglepetésként, hanem születésnapra vagy csak úgy is. Szóval ha épp ajándék után nézelődsz, akkor érdemes végigpörgetned az oldalt. Akár saját magadnak is találhatsz valami izgalmasat a széles választékból.

...

Tovább Szólj hozzá

Csajos oldal

süti beállítások módosítása