2020. ápr 29.

Ha bajban vagy az ajándékot illetően

írta: Mayerné Répási Adrienn
Ha bajban vagy az ajándékot illetően

Öt ajándék, ami garantáltan betalál!

present-1209742_640.jpg

Nem könnyű ajándékot adni valakinek. Jó ajándékot, aminek örül a tulajdonosa, még nehezebb. Ha gondban vagy, mit adj édesanyádnak , akkor érdemes végignézni a válogatásom, amit az R. M. Ékszer kínálatából hoztam. Igazánból sok olyan dolog is van a bejegyzéseben, ami nem csak anyák napján állja meg a helyét ajándékként, meglepetésként, hanem születésnapra vagy csak úgy is. Szóval ha épp ajándék után nézelődsz, akkor érdemes végigpörgetned az oldalt. Akár saját magadnak is találhatsz valami izgalmasat a széles választékból.

Kulcstartó, mely mellé jókívánság is dukál. Rózsakvarc angyalkával. Itt megtalálod.

rmekszer_kulcstarto_f00247022.jpg

 

Szuperanyu acél kulcstartó. Mert minden anya egy szuperanya! Szerintem feldobja az ember napját, már csak ha ránéz is. Itt található.

rmekszer_kulcstarto_f001759.jpg

 

Ametiszt karkötő anya felirattal. Tudtad, hogy a különböző kövek, kristályok különböző dolgokra hatnak? Leonardo Da Vinci egyszer azt írta, hogy az ametisztben megvan az erő a gonosz gondolatok elűzéséhez és élénkíti az egyén intelligenciáját. Bővebben is tudsz olvasni az R.M. ékszer oldalán a tulajdonságairól, ezen a linken. 

Itt tudod megvenni.

rmekszer_karkoto_f000352.jpg

Ha valami különlegeset szeretnél adni vagy kapni. Szerintem gyönyörűségesek az üveggyantába ragadt mini világok. Itt megtekinthető. 

rmekszer_nyaklanc_f00246755.jpg

 

Műgyanta százszorszép hajcsatt. Nekem valahogy a régi korokat juttatja az eszembe. Itt megnézheted. 

rmekszer_kiegeszito_0000635.jpg

Köszönöm, hogy velem tartottál. Remélem találtál olyan dolgot a választékban, a képek között, amik elnyerték a tetszésed. Ha nem, és tovább keresgélnél, nézz körül az R. M. Ékszer oldalán, biztosan találsz megfelelőt. 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#cikk #válogatás #reklám #ékszer #anyáknapja #ajándék #karkötő #nyaklánc #kulcstartó

Szólj hozzá

Csajos oldal