ReAd-blog

Egy csipetnyi nő fűszerezve anyasággal, könyvekkel, interjúkkal, programajánlóval...

2020. jan 10.

A tündérmesét mindenkinek!

írta: Mayerné Répási Adrienn
A tündérmesét mindenkinek!

Németh Szilvia: Tündérpihe ​és a Titkok Erdeje

81544138_530378884226993_7302313824839794688_n.jpg

A tündérmesék fontosak az apró gyerekeknek, hogy a fantáziájuk színesedjen, felszabadultan kacaghassanak, szabadon szárnyalhasson a képzeletük, merjenek álmodozni, ne féljenek a megmagyarázhatatlan dolgoktól, félelmeik merjék vállalni. A nagyobb gyerekeknek azért kell tündérmeséket olvasniuk, mert életben tartja a lángot, a hitet a természetfelettiben, az álmokat, vágyakat megélhetik általa, új világokba csöppenhetnek. Felnőtteknek pedig azért, hogy merjenek újra gyermekek lenni és álmodozni. Egyszóval mindenkinek tündérmeséket rendelnék olykor-olykor! Jót tesz a szívnek, léleknek, a képzelőerőnek és a meggyőződésnek, a hitnek. 

Szeretem a szabadon szárnyaló mesés meséket, melyek nem ragaszkodnak a valós tartalomhoz, hanem ...

Tovább Szólj hozzá

Könyv Recenzió Olvastuk

2020. jan 10.

Pajtikkal könnyebbek a mindennapok minden családban

írta: Mayerné Répási Adrienn
Pajtikkal könnyebbek a mindennapok minden családban

Interjú a Pajtizoo tulajdonosával

kattica-1.jpg

Szülőként az egyik legnagyobb gondot a játékok tárolása, a gyors, hatékony rendrakás okozza. Na meg az olyan kedvencek beszerzése, amik tartósak, moshatóak és az ember rájuk nézve nem kap szívgörcsöt azonnal. A legtöbb weboldalon olyan termékek kaphatók, melyek a gyerekeket csábítják csak. Ezen a gyakorlaton változtat nagyban a Pajtizoo , hiszen a szülőknek is jó megoldást kínál. Nem csak a gyerekek szívéhez akar közel kerülni a tervező, hanem a felnőttekéhez is, amit kifejezetten imádok. Szeretgetni való kedvenc a csemetéknek, örök társ, a szülőknek pedig kényelmes, praktikus tárgy, mely nagy segítség a telepakolható, mindent elnyelő tárolók személyében.

Pajtik és a Kacatfaló. Kit nem nyer meg ...

Tovább Szólj hozzá

Interjú Anyák

2020. jan 09.

A fa új éltre kel munkájuk során- A kutyafáját

írta: Mayerné Répási Adrienn
A fa új éltre kel munkájuk során- A kutyafáját

Életre keltett bútorok

79176727_2523053211296995_6855916965865717760_n.jpg

A cím megtévesztő lehet. Nem a káromkodás finomabb fajtáját választottam címül, hanem egy nagyon kedves családi vállalkozást szeretnék bemutatni nektek. Ez a név izgalmas, figyelemfelkeltő és a története is nagyon klassz, amiért érdemes velem tartani! A mai bemutatkozó a kutyafaja.hu.

Mi a története a vállalkozásotoknak? Hogyan indult?

Alapvetően ketten építjük ezt a történetet. A párom, aki főállásban tűzoltó és én, mint főállású egyetemi oktató. Ezt a drága hobbyt finanszíroznunk kell valamiből, így jött a vállalkozás ötlete. Az utóbbi években oktatási és kutatási szinten kezdtem el vállalkozások online jelenlét fejlesztésével foglalkozni mind  weblap, mind online kereskedelem téren, így mertem bátorítani ...

Tovább Szólj hozzá

Interjú

2020. jan 08.

Mennyei illatkreációk

írta: Mayerné Répási Adrienn
Mennyei illatkreációk

Célkeresztben a Nacomi termékek

81720329_465891614314817_7687693307505278976_n.jpg

Képzelted már el, hogy kedvenc sajttortád illatát viszed mindenfelé magaddal? Vagy a nyáron kedveltebb, édes-hűs görögdinnye illatát érzed minduntalan? Mennyei rá a legmegfelelőbb szó. Vigyázat illatorgia bejegyzés következik!

 Mindig felnevettem, mikor a nagyon, túlzóan romantikus könyvekben/filmekben a fiú a lány hajának virág, arcának mézédes illatát emlegeti állandóan. Ilyen nincs, gondoltam. A testápolók, arckrémek, samponok egy ideig-óráig tényleg jó illatot árasztanak(már amelyik), aztán elillannak. Hát nem! Most megtaláltam ennek ellenkezőjét is. Finom illatok minden mennyiségben, ráadásul nagyszerű kozmetikai termékeknek köszönhetően.

Mikor megérkezett a szepsegek.hu weboldaltól a  Nacomi termékcsalád csomagja ...

Tovább Szólj hozzá

Teszteltük

süti beállítások módosítása