2020. dec 18.

A természetes kozmetikumok legújabb arca

írta: Mayerné Répási Adrienn
A természetes kozmetikumok legújabb arca

Ringana

131335714_220757422790705_7298595970816602943_n.jpg

Ma már annyi a kozmetikai szer a piacon, mint égen a csillag. Vannak kedvezőbb árban és nagyon borsos áron megvásárolható termékek. Látványos csomagolásban kaphatók és teljesen egyszerűek, hétköznapiak is. Van, amelyik arra figyel, hogy a környezetet óvja, más a marketingjével akar kitűnni. Az egyik teljesen természetes alapanyagokból készül, a másik pedig mindenfélét tartalmaz, amikről azt sem tudjuk, mik is pontosan. 

Ember legyen a talpán, aki kiigazodik ebben a sokszínűségben, a tömegben, a dömpingben. Aki ki tudja biztonsággal választani a minőségi, jó árban lévő terméket, mely a legoptimálisabb számára, mert nem könnyű.

Szeretek úgy vásárolni, hogy a termék legyen kisebb kiszerelésben is, ami tesztelhető, kipróbálható. Szeretem a minőségi kozmetikumokat, amik azért megfizethető kategóriába esnek. És szeretem azokat a termékeket, amik odafigyelnek nem csak rám, az egészséges bőrre, nem tartalmaznak rengeteg vacakot, hanem a környezetet is óvják! Így leltem a legújabb kozmetikai termékcsaládra a Ringanára. 

Köszönöm szépen ezúton is Kittinek a lehetőséget és bizalmat, hogy a termékeket rendelkezésemre bocsátotta tesztelésre.

126516127_179089960529571_8773671453866549295_n.jpg

Boldogan bontogattam a szépséges csomagolást, mely nekem érkezett és sok tesztert rejtett. Rögtön az igényesség jutott eszembe. Nem túl csicsás, nem túl díszített kis dobozba érkeztek a teszterek, ám mégis ízlésesen. Pont elegendő mintát tartalmazva ahhoz, hogy kipróbálhassuk, milyen kedvező hatása van ránk nézve, a kinézett terméknek. 

Egy igazi kis túlélőcsomag. Minden benne van, ami kellhet, mondjuk egy utazáshoz vagy a mindennapi tisztálkodáshoz.

Mindegyik termékkel meg voltam elégedve. Visszafogott, nőies illatuk van, ami kicsit a tisztasághoz fogható. A krémeket könnyű használni, kellően könnyű formulájuk van, nem ragadós, nem hagyott olajos, zsíros érzetet maga után egyik sem. A kedvencem az alumíniummentes dezodor lett egyértelműen! Erős, ám mégis gyengéd a bőrhöz és nagyon finom, visszafogott illata van. Praktikus, könnyen használható.

Amit kiemelnék, hogy a Ringana termékek tesztereit úgy is össze tudod válogatni, hogy előnyös legyen számodra. ha zsíros a bőröd, akkor zsíros bőrre való csomagot választhatod, ha száraz, akkor a száraz bőrre valót. Ha csak arcra szeretnél termékeket, az is megoldható. És ha megbizonyosodtál arról, hogy neked találták ki, akkor nagyobb kiszerelésben is választhatod a neked tetsző termékeket.

Minden termékben értékes hatóanyagok, növényi formulák, természetes összetevők vannak. Biztos lehetsz benne, hogy semmi káros anyagot nem viszel a bőrödre velük. 

A Ringana termékeket itt tudod megnézni bővebben, ahol találsz leírást, összetevőket is bőven!

A RINGANA azon dolgozik, hogy még fenntarthatóbbá váljon. Számos környezetvédelmi díjat is bezsebelt az évek során!

"Mindig megpróbálunk olyan utakat választani, amelyek még nem szabványosak a piacon, és célunk új normák felállítása. Rendszeres kapcsolatban vagyunk egyetemekkel és kutatóintézetekkel is egyedi megoldások kidolgozása érdekében."

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#cikk #kozmetika #szépségápolás #termékteszt #szponzorált

 

Szólj hozzá