2020. júl 28.

Macskamenta, egy csipetnyi macska boldogság

írta: Mayerné Répási Adrienn
Macskamenta, egy csipetnyi macska boldogság

Macskamenta Boldogság Box - egy doboznyi boldogság a gazdiknak és a cicának


gift-1420830_640.jpg
Számtalan ajándék box, doboz kapható a piacon. Létezik babaváró box, kézműves csomag, gyermek készségfejlesztő doboz, könyves box és még hosszasan lehetne sorolni. Ötletesek, egyediek és igazán jól összeállítot csomagok legtöbbször. Ám most egy kiemelkedően ötletes és izgalmas csomagról adok hírt nektek. Macskaimádóknak és gazdájuknak találták ki. A cicák családtagok is, nem csak kis kedvencek. Érdemes őket kényeztetni. Macskamenta Boldogság Box az új csomag neve, amit érdemes beszerezni, ha cicaimádó vagy!

Bálint Brigi, az ötlet, a macskabox kiagyalója és létrehozója így mesélt a cicákhoz fűződő szoros viszonyáról.
Talán a sors keze, vagy az élet valamilyen furcsa játéka folytán igen szoros kötelék fűz a macskákhoz. Amióta az eszemet tudom, mindig a közelemben voltak, hol családtagként, hol pedig közeli barátok, rokonok kedvenceiként. Egy hideg kis orr érintése, szőrös kis tappancs látványa, vagy a szeretetteljes dorombolás mindig le tudott nyűgözni. Ezért is jött létre a Macskamenta Klub 2011-ben. Kezdetben hobbiként, csak a magam szórakoztatására készült, ám hamarosan kiderült, hogy sokkal több egy jó időtöltésnél. Igazi közösséggé, baráti társasággá kovácsolódott, szenvedéllyé vált és egyre több és több ember dönt úgy, hogy részese szeretne lenni ennek a különleges atmoszférájú helynek, mert szereti a cicákat és szívügye a jólétük (a klub közösségi oldala megtalálható itt, ha szívesen csatlakoznál). Ettől már csak egy lépés volt, hogy egy cicás ajándéktárgyakkal foglalkozó webáruház és a cicás box ötlete megfogalmazódjon bennem.
img_20200727_090134.jpg
Útjára indult egy Macskamenta Boldogság Box elnevezésű doboz, melyben gazdiknak és cicáknak szóló ajándékok, finomságok kerülnek elhelyezésre. Limitált, 50 db készül belőle, olyan termékekkel (is), melyet soha többet, sehol nem vásárolhatnak meg az emberek.
Olyan elkötelezett cicaimádóknak és Macskamenta Klub rajongóknak ajánlom, akik szeretik a kis kedvenceiket és magukat is különlegességekkel kényeztetni.
cat-1285634_640.png
A Macskamenta Boldogság Box minden esetben tartalmaz a kedvenced részére valami igazán különleges finomságot, számodra pedig egy (vagy több) csodás, egyedi ajándékot melyet egy webáruházban sem tudsz megvásárolni! A Macskamenta Boldogság Box LIMITÁLT darabszámban készül, tartalmát havonta, kéthavonta újítjuk meg és csak előrendeléssel tudod kérni.
zsebtukor.jpg
Az első doboz tartalma:
  • Egyedi, Macskamentás póló, “Ha szomorúnak látsz, kérlek helyezz ide egy macskát” felirattal, fekete, vagy fehér színben.
  • Egyedi, különleges Macskamentás zsebtükör 
  • Jutalomfalat kacsa és macskamenta ízesítéssel ( 50 gr) – a Granatapet termékcsalád minden tagja mesterséges adalékoktól és tartósítószerektől mentes eledel, kifejezetten magas hústartalommal rendelkezik, minőségi, friss alapanyagokból készül, komplex és teljesértékű
  • Cleanne kiskedvenc fekhely és alomtisztító (100 ml) – teljes mértékben környezet- és cicabarát termék, speciális, 100%-ban természetes összetevőkkel
  • Macskamenta mag – a Boldogság Boxból ki sem maradhat! Ha most elülteted, néhány hónap múlva már szüretelheted, ráadásul évelő! Tudtad, hogy nem csak a cicák számára jelent örömforrást, hanem az emberek számára is igen? Évezredek óta alkalmazott gyógynövényünk, belsőleg álmatlanság ellen és nyugtatóként fogyasztható, de mézes meleg teája izzasztásra, láz és hányinger csillapítására is alkalmazható. Bevetheted influenza és nátha ellen és a szénanátha tüneteinek enyhítésére is!
  • +MEGLEPETÉS AJÁNDÉK – mert mindenki szereti, ha egy kis izgalmas és titokzatos meglepetés is rejtőzik a dobozban, ugye?
polo_szomoru_black.jpg
Ha a cicának allergiája van, jelezd kérlek és kicseréljük olyan különleges prémium termékre, amit ehet! 
 “Akármilyen rövid a pillanat, mely része a mellettünk élő állatok életének, felélénkíti a miénket, és minden szempontból jobbá, tartalmasabbá teszi azt.” 
(John Muir)
 
Szóval, ha cicaimádó vagy, kedveled az exkluzív, egyedi dolgokat, szívesen kényeztetnéd a kis kedvenced, akkor érdemes megrendelni az első Macskamentás Boldogság Boxot! Itt megteheted.
És hogy miért csatlakozz a cicás közösséghez? Ebben a bejegyzésben Brigi megírta. ITT

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#doboz #cica #macska #cicus #box #cicadoboz #meglepetés #limitált #exkluzív #egyedi #reklám #szponzorálttartalom #macskamenta #macskamentaboldogságbox #megrendelés

Szólj hozzá

Kitekintő