2020. júl 18.

Egyedi babatakaró a menő!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Egyedi babatakaró a menő!

fru_9856_resized_20200623_125056774_masolata.jpg

Igyekszünk minden mérföldkőnél, jelentős eseménynél maradandót ajándékozni szeretteinknek, közeli hozzátartozóinknak, barátainknak. Egy baba érkezése pedig az egyik legszebb esemény az életünkben, aminek úgy érezzük, méltó emléket kell állítanunk. Valljuk be, ez nem is oly egyszerű. Kézzelfogható, egyedi, izgalmas, későbbiekben is mosolyra fakasztó tárgyat találni, olyat, amitől örökre megmarad? Továbbá az sem baj, ha az az ajándék használható, nem csak a polcon porosodó dolog? Még nehezebb. Sok szerencsét hozzá, mert nem kevés keresgéléssel jár.

Gondolom neked is van olyan ajándéktárgyad, ami nem okozott maradandó örömet számodra, csak a helyet foglalja. Esetleg te magad kerültél olyan helyzetbe, hogy gőzöd sincs, mivel ajándékozd meg egy szeretted, barátod. Egy pici babának pedig valahogy még nehezebb meglepetést szerezni. Hiszen pici még, a szülők minden fontos használati tárgyat megvettek számára, a sokadik plüsst vagy pelenkautalványt adni meg olyan snassz. Bizony nem könnyű!

fru_9958_resized_20190816_081651232.jpg

Ezt küszöböli ki BébiDizájn hónap-, mérföldkő-, neves- és fényképes takaróival, illetve olyan személyre szabható, minőségi termékeivel, mint a mérföldkő kártyák.

Ági, a BébiDizájn megálmodója mindig kreatív személyiség volt. Ezt a nagyfokú alkotó szellemet és szívét-lelkét tette bele a termékekbe. Válaszd az eredetit, ne a másolatot, arra kér, hiszen rengeteg munkája van benne, a szívén és idején kívül. Egyedi ötletei által, sokszor saját rajzai, illusztrációi segítségével kel életre minden. Így igazán látványos, egyedülálló ajándékot adhatunk gyermekünknek vagy szeretteink gyermekeinek.

fru_9985_resized_20190816_075056573.jpg

 „Nem hiszem, hogy lenne olyan szülő, aki nem vágyik arra, hogy legyen a gyermekéről egy egyedi emlék a falon. Én is, és szinte minden anyuka nevében kijelenthetem, hogy gyermekemet születése óta folyamatosan fényképezem. Ezt tettem születése után, miközben mellettem szuszogott, tettem akkor, amikor hónap fordulóhoz értünk, vagy számunkra fontos esemény történt.„

Ehhez biztosít a BébiDizájn egyedi hátteret, segítséget egy olyan tárgyban, méghozzá egy takaróban, ami nagyon sokoldalúan kihasználható a mindennapokban. A takaró ugyanakkor, különleges alkalmakkor, fotózáskor vagy valami fontos időpont, mérföldkő dokumentálásában is nagy segítség. Egy kisbabának takaró mindig kell. Ha az egyedi, a babára szabott, a saját nevével ellátott vagy hónapokat, képet tartalmaz, akkor még különlegesebb.  Ezért is jött létre a névvel ellátott takaró és hónaptakaró koncepció. Mindig a babával lehet, akit nem csak melegít, óv, véd, hanem jelentős szerepet is játszhat az életében, mint biztonságot és vigaszt adó tárgy.

fru_6194_resized_20200623_090845641.jpg

Bébi Dizájn arra is figyel, hogy milyen minőségű az a takaró, hogyan van elkészítve és milyen anyagból készül. Pihe-puha wellsoftból, számos választható mintával választható, OEKO-TEX minősítéssel. Kell ennél jobb ajándék?

Ha kedvet kaptál megnézi ezeket az elbűvölő takarókat, esetleg rendelnél, a BébiDizájn oldalán megteheted ITT. 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#hónaptakaró #nevestakaró #bébi #gyermek #ajándék #ötlet #minőség #takaró #design #bébidizájn #prcikk #szponzorálttartalom

 fru_9960_resized_20190816_074838828.jpg

Szólj hozzá

Kitekintő Anya vagyok Anyukás tartalom