ReAd-blog

Egy csipetnyi nő fűszerezve anyasággal, könyvekkel, interjúkkal, programajánlóval...

2020. jún 01.

Családi összetartozás, összetartás

írta: Mayerné Répási Adrienn
Családi összetartozás, összetartás

family-1517192_640.jpg 

Családi összetartozás, összetartás

 

Egy családnál nincs erősebb kötelék. Na de az is meglazulhat olykor, ezért érdemes odafigyelni rá, óvni, védeni, táplálni a szeretetet, mely összetartja. Ami egyfajta ragasztóként működik. Persze nem mindig könnyű dolog és nem megy zökkenőmentesen legtöbbször a mindennapokban. Akadnak bakik, hibák, veszekedések, sírások, hisztik, sértődések. Nem működhet mindig minden 100%-an. Ez természetes. minden családban, kapcsolatban vannak összezördülések, haragszomok. De javítható. Még a teljes elhidegülés, az örök harag is feloldható. Működik, míg dolgozunk rajta, együtt, közösen.

...

Tovább Szólj hozzá

Kitekintő Anya vagyok

2020. jún 01.

Ne kattanj be, hanem Kattanj ki!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Ne kattanj be, hanem Kattanj ki!

93356040_10158194313149140_690225721485819904_o.jpg

Nem kattantam be, hanem " Kattanj ki" a mai témám, amiről szívesen mesélek nektek. Hogy mi is ez pontosan? A Kattanj ki egy nagyszerű fotós anyukákat tömörító közösség.  Gondoltak egy nagyot, összefogtak, egymást támogatva és inspirálva készítettek egy weboldalt. Feltöltötték hasznos információkkal az otthoni fotózással kapcsolatban.

Hát igen. Van akiből a vírushelyzet a legjobbat hozza ki, másból a legrosszabbat. A lányok az első csoportba tartoznak, úgy látszik. Jobbnál jobb cikkeket tesznek fel, azon munkálkodva, hogy a nem fotós édesanyák fotós nélkül is, éles, tetszetős képeket készíthessen a karantén idején is csemetéikről. Közelebb hozzák a fotózást, mint hobbit, mint csodás, világot felfedező foglalatosságot.

...
Tovább Szólj hozzá

Anyák Kitekintő

süti beállítások módosítása