2020. máj 18.

Bullet Journal, a Jolly Joker!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Bullet Journal, a Jolly Joker!

89380096_520302558623462_1332541344777764864_n.jpg

Jegyzetfüzet, notesz, napló, határidőnapló, Bullet Journal...

Egy olyan felületet keresel, amire alkothatsz, rajzolhatsz, írhatsz, szabadon teletöltheted az oldalait megkötések nélkül? Erre a Bullet Journal a legjobb.

Nekem már saját, személyre szabott Bullet Journal lapul a táskámban a Betűrengeteg kiadótól.

89242094_2571644553153748_5855609453310640128_n.jpg

Képzelj el egy gyönyörű rajzzal, saját képpel, saját logóval ellátott füzetet, melyben sorvezetőnek csak pár pontocska van. Szabadon alkothatsz, tehetsz vele bármit. Kerülhetnek bele jegyzetek, rajzok, feljegyzések, a könyved egy részlete, szép idézetek, határidős feladatok. Egyedivé teheted a saját kis dolgaiddal, képekkel. Használhatod kalligráfiára vagy csak naplóvezetésre, ötleteid belevésésére. Bakancslistád írhatod bele vagy motivációs szövegeket. 

Az embert néha megriasztja a tiszta, fehér felszín és a lehetőség. Napokig csak néztem a saját jegyzetfüzetem és nem tudtam, mit kezdjek vele, mire használjam fel. Hiszen annyira szép. Bevallom, csak elkezdeni nehéz, utána már könnyedén megy, hogy teleírjam a lapokat, képeket ragasszak bele és rajzoljak. Beleírom a napi tennivalókat, gyerkőc háziját, munkafeladataimat, rajzolgatok, feljegyzem, ha történt valami hasznos, ha időpontot kaptunk egy orvoshoz. Bele került a könyves kívánságlistám is. Egyszóval csuda klasszul ki tudom használni, sokoldalúan. Nem kell hatféle füzet, napló a táskámba, csak ez az egy. Divatja lett a Bullet Journalnak, de én nem bánom. Végre egy olyan divat, amit szívesen követek

A Betűrengeteg Bullet Journalja illusztárlható, kérheted olyan külső borítóval, amilyennel csak szeretnéd. Kisbabád született és valahova írnád szívesen az adatait, növekedését és a boldog kis pillanatokat? Készíts egyedi, saját képes babanaplót. Kisgyermeked vicces beköpéseit írnád le egy füzetbe? Rendelj gyermeked képével kivitelezett füzetet. Rengeteget kell írnod munkáddal kapcsolatban. Jegyzetelésre is alkalmas a Bullet Journal. Szeretnél egy saját noteszt, melybe minden fontos dolgot lejegyzel? Bullet Journal! Még annyi dologra el tudom képzelni. 

96362140_831174594037792_6227191452321972224_n.jpg

160 oldalas spirál jegyzetfüzet, erős, dupla fém spirállal készült notesz, melynek borítóját kívül-belül saját fotóval nyomtatják, fénykép minőségben.
Vonalas, kockás, ponthálós és sima lapokkal kérhető, de már lekerekített sarkokkal is. Van benne naptár is. A mérete, súlya nem túl nagy, mindössze 140 x 200 mm, de ez külön jó, mert befér a táskába. Praktikus, jól kihasználható, hasznos kis dolog. 

Amiért még érdemes és én is ezt használom, az az, hogy saját gyártású, magyar, egyedi termék. Kiváló minőségű, hófehér, újrahasznosított papírral készül. Megvételével tudom, hogy egy hazai vállalkozást támogatok és minőséget kapok. 

 Betűrengeteg kiadónál megtalálod, ha saját Bullet Journalra vágysz esetleg!

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#notesz #napló #bulletjournal #mappa #írás #rajzolás #naptár #írnijó #bakancslista #rajzolj #írj #Betűrengeteg #betűk #szponzorálttartalom #reklám

Szólj hozzá

Kitekintő Teszteltük