2020. ápr 03.

Vállalkozásával még a csillagokat is lehozza nekünk!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Vállalkozásával még a csillagokat is lehozza nekünk!

Emlékőrző Viro

82871217_729193570940713_5923178273948303360_n.jpg

"Lehozom neked a csillagokat!" Szól a mondás. De mostantól ez akár igaz is lehet. Egy nagyon kedves kis vállalkozásra bukkantam. Emlékörző Viro

Ma a tulajdonosával készült interjút olvashatjátok.

- Viro. Mikor jött létre és mivel foglalkozol?

Tavaly decemberben indultam, hosszas elmélkedés után, kerestem az utam és meg is találtam az Egyedi csillagtérképeimmel. A csillagtérkép nem más, mint egy fontos pillanat csillagos égboltjának kézzel foghatóvá tétele. Minden csillagtérkép egyedileg, személyre szabottan, szívvel lélekkel készül. 

- Hogyan találtál rá erre a munkára?

Évek óta nézegetem a külföldi oldalak ilyen csillagtérképeit és mindig ámulattal néztem, csodáltam. Mivel olyan munkát szerettem volna, ami két gyermek mellől otthonról végezhető így kézenfekvő volt, hogy az álmaim után megyek. Hiszen kétgyermekes édesanyaként rugalmas időbeosztásra van szükségem. Mivel az egyik gyermekünk lassan kezdi az ovit így a betegséges időszakokat is valahogy össze kell tudni egyeztetni a munkával.

- Milyen jelentősége van az életedben a horoszkópnak, a csillagoknak?

A csillagok mindig is jelen voltak az életemben. Hiszek a horoszkópokban, már egész fiatal korom óta olvasom rendszeresen. Az Aszcendensem is egy az egyben illik rám. Odáig vagyok az asztrológiáért, a csillagokért minden esti programom kinézni az ablakon és nézni a csillagképeket. Számomra a megnyugvást a lelki feltöltődést jelenti a csillagok.

20200321_152110_1.jpg

- Kiknek ajánlod a munkáidat?

Bárkinek, aki szereti a szépet és egyedi, nem hétköznapi ajándékot szeretne vásárolni. Mivel szinte minden alkalomra megállja a helyét. A teljesség igénye nélkül: Babaszületésre, születésnapra, keresztelőre, esküvőre, anyák/apák napjára, évfordulóra vagy bármilyen fontos pillanat megörökítésére.

- Kik viszik elsősorban?

Elég széleskörű a vásárlóim összetétele, de 98%-ban hölgyek vásárolnak. Anyukák, feleségek, barátnők. Volt már férfi megrendelőm is, aki szerelmi vallomását adta át Viro Csillagtérképben. Idősebb korosztály is adott már kollégának, 50.születésnapra, és talán amire a legbüszkébb vagyok, hogy egy szépkorú hölgy is a férjét születésnapjára, az általam készített képpel lepte meg.

- Miért szereted a munkád? Milyen pluszt ad az életedhez?

Szerencsésnek érzem magam, mert azt csinálom, amit szeretek. A munkám egyszerre a hobbim és a hivatásom. Nem tudok egy dolgot kiemelni abból, amit szeretek. Szeretem azt, hogy lelkileg teljesen feltölt. Nekem a csillagok a menedékem. Szeretem azt, hogy csodálatos embereket ismerhetek meg. A visszajelzéseket, az örömöt, amit okoztam egy-egy munkámmal, hisz a szívem és a lelkem egy darabja is benne van minden munkámban.
Talán soha nem voltam lelkileg ennyire kiegyensúlyozott, mint amióta készítem a képeket.

82890334_2776727292408813_3244422680560009216_n.jpg

 - Milyen nehézséggel találod szemben magad munkád során?

 Mondhatnék most bármit a gyerekekről stb stb, de az nem én lennék. A legnehezebb számomra talán az, hogy tűnjek ki a “tömegből”. Édesanyaként nulla anyagi segítség és kapcsolatok nélkül indultam. Minden egyes kis téglát egyedül raktam egymásra, mindezt úgy, hogy a gyerekektől nem tudok elvenni nagyon sok pénzt. Így nem is tudok több tízezreket belefektetni sajnos.

Hiszem azt, hogy az álmaim valóra fognak válni és szépen épül majd a Viro tovább.

Emlékőrző Viro fb oldal: ITT

Instagram oldal: ITT

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#blog #interjú #viro #csillagok #élmény #szépséges #örökajándék 

89622284_148632663288541_6062757813350825984_n.jpg

 

Szólj hozzá

Interjú Kitekintő