2020. már 30.

Kezedben az életed

írta: Mayerné Répási Adrienn
Kezedben az életed

Ildikó, a bildslifecoach.hu oldal tulajdonosa mesél munkájáról

91438316_2944381155621879_2424920436329414656_o.jpg

"Hiszek abban, hogy minden ember rendelkezik olyan belső erőforrással, amivel egy boldogabb életre képes."

Ma ő mesél nektek munkájáról, hitvallásáról.

Mivel foglalkozol?

Nem vagyok orvos és nem vagyok pszichológus, nem kínálok ilyen irányú megoldásokat. Lélek Coachként  tudok segíteni abban, hogy megtaláld a problémáid gyökerét, hogy tovább tudj lépni egy boldog élet felé! Pontosabban segítek életvezetési, párkapcsolati, kapcsolati, stresszkezelési, karriertanácsadási dolgokban.

Mit csinál egy Lélek coach?

Az életvezetési konzultáció, Lélek coach olyan egészséges embereknek való, akik pillanatnyilag valami miatt nehéz helyzetbe kerültek, amiből egyedül nem tudnak kikászálódni, nem találják a kiutat, nem tudják eldönteni, merre és hogyan tovább. Az is lehet, hogy egy nagyobb döntés előtt állnak és ebben kérnek segítséget. 

Access Barssal is foglalkozol?
Igen. Ennek a célja, hogy az élet szereplőiből felszínre hozza a bennük rejlő képességeket és lehetőségeket.

Kinek lehet időszerű? Annak, aki úgy érzi, hogy a pályafutásával, életfeladatával kapcsolatban vannak céljai vagy elakadásai.
Azok számára vagyok megfelelő, akik az életükben változást terveznek, akik új területek, új karrier indításában gondolkoznak.
Vagy már régebb óta egy helyben topognak és elfogyott a lendületük.

90867761_2944380972288564_2849409440220708864_n.jpg
Eisenberger Ági fotográfus: fotolla.hu

Hogyan talált rád ez a munka?

Mint mindenkinek, így nekem is meg kell küzdenem a saját félelmeimmel, elakadásaimmal, napi szinten szembe kell néznem az élet nehézségeivel és kihívásaival. Az állandó időhiánnyal, a család, a gyermekeim, a vállalkozás, az tanulmányaim és az én-időm összehangolásával. Sokszor azt éreztem ez lehetetlen, képtelenség, nem bírom! 

Sorstársak vagyunk! Hol magasban, hol a gödör legmélyén voltam. Időközben rájöttem, hogy egyedül nem tudok mindent megoldani, szükségem van egy külső segítőre, aki kívülállóként tekint az életemre, aki segít megtalálnom a saját megoldó kulcsomat, mely valóban felszabadít és boldoggá tesz. Az ember életének egyes részei – munka, hobby, család, személyes fejlődés, baráti kapcsolatok – összekapcsolódnak, bármelyikkel is dolgozunk az hatással van a többire. Egy segítő beszélgetés lendületet, frissességet és megoldásokat hozhat az életedbe. Teljességre törekvő szemléletem az ember fizikai, lelki és gondolati egységére irányul azzal a makacs hittel, hogy minden ember rendelkezik olyan belső erőforrással, amivel egy boldogabb életre képes.

Van egy programod is. Mesélnél róla?

KULCS a Lelkedhez programommal segítek megtalálni a kiutat, olyan sorsfordító döntések előtt melyek meghatározók az életedbe.
Több ügyfelemnél látom, hogy már 35-38 évesek is a 40-50-es korosztályra jellemző élet közepi válság kezelésével szembesültek, ebben is segítséget és támogatást adok. Programommal a munka és a magánélet közötti egyensúly megtartását is célba vesszük, ezeknek a problémáknak a feltárásában és kezelésében is számíthatnak rám. Ezeken kívül a következő megoldásra váró feladatokkal is foglalkozom:
    • Szülő/gyerek, gyerek/szülő kapcsolatok megértésében
    • Családdá válás, anyaság-apaság megélése és folyamata
    • Házasság, de jól! A tudatos férfi és nő számára, azoknak akik tudják, hogy a rózsaszín felhők egy idő után szétfoszlanak. Felkészítés és transzformatív kommunikáció a házasságkötés előtt.
    • Nőiség, Női életcél, Gyenge vagy erős nő? Mit jelent az, hogy NŐ vagy?
    • Önismeret, Önmagunk érvényesítése, Önmagad elfogadása.
    • Megrekedt párkapcsolatok újratervezésében.

Hogyan érdemes tanácsadót választani?

Számos életvitel tanácsadót lehet találni, különböző személyiségek, különböző eszköztárral. Kiemelten fontos, hogy a személyiségedhez megfelelő tanácsadót válassz, olyat, aki szimpatikus, akinek meg tudsz nyílni, akiben megbízol.

Miben vagy másabb, mint a többi tanácsadó?
  • Holisztikus szemléletű látásmódom
  • Céltudatosság és kitartás a közösen kitűzött fejlesztési célok elérésében
  • És az a hit, hogy minden ember rendelkezik olyan belső erőforrással, amivel egy boldogabb életre képes


Mi a hitvallásod? A sorsod? Az utad? Miben tudsz segíteni másokat?

 Az a feladatom, hogy amiről eddig nem mertél senkinek sem beszélni vagy olyan életvezetési akadályod van, amivel egyedül nem bírsz szembenézni abban a támogatód leszek. Ha szükséged van segítségre, megértésre, vagy „csak arra”, hogy végre valaki meghallgasson. Nekem elmondhatod, ítélkezés nélkül meghallgatlak, figyelek rád, úgy ahogy eddig senki más. Nyitott, elfogadó és őszinte ember vagyok, megmondom azt is, amit eddig senki, sem mert elmondani Neked.Itt megtaláltok, ha felkeltette a munkám az érdeklődésetek.

Offline és online módon is dolgozom. Jelenleg ugye az online módszert preferálom. Itt megtalálhattok, ha a munkám felkeltette az érdeklődésetek.

“Tedd azt, amiben hiszel, és higgy abban, amit teszel! Minden más csak erő- és időpocsékolás.” 

/Maharaj Nisargadatta/

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#interjú #tanácsadó #tanácsadás #blog #blogcikk #életvitel #élet #life

90774258_2944382082288453_3132803584412876800_o.jpg

Szólj hozzá