2019. sze 04.

Szeptember a barátság hónapja, mely fontos a SweetYou számára is

írta: Mayerné Répási Adrienn
Szeptember a barátság hónapja, mely fontos a SweetYou számára is

Sharing is caring – mert a legjobbakkal megosztod a jó dolgokat

69495163_2840333455994269_3071072062417141760_n.jpg

Barátok nélkül lehet élni, csak nem érdemes. Bizony sokszor kikötők az élet zavaros vizein, segítő társak bánatban és örömben egyaránt. Elveszítjük őket vagy örökre szólnak. 

Szeptember a női barátságok nemzetközi hónapja. Tudtad? Neked van barátnőd, aki mindig melletted áll?

Nagy becsben tartja a hónap témáját, így a hónapban barátnőket ajándékoz meg a SweetYou natúr kozmetikum márka. A két tulajdonost kérdeztem ma.

- Miért fontos számotokra a barátság, ami köré épül a szeptember hónap tematikája?

- S.Y: Ez az alkalom nagyon közel áll hozzánk, mivel a SweetYou is egy gyerekkori barátságból indult. Sok-sok emlék köt össze minket, és olykor ezek (is) ihletik ötleteinket. Úgy gondoltuk, nem hagyhatjuk meglepetés nélkül ezt a hónapot, és próbálunk túllépni a hagyományos árakciókon. A célközönségünk szerencsére nagyon nyitott, sőt, kifejezetten igényli a kicsit érdekesebb, illetve számukra fontos értékeket is érintő témákat. A barátság, a barátok megajándékozása pedig kifejezetten egy ilyen kellemes, igazán szerethető téma.

- Mesélnél arról, hogy mikor szövődött közöttetek barátság? Ebből született a SweetYou is?

- S.Y: Adrival több mint 20 év köt össze minket, óvodás korunk óta ismerjük egymást. A gimnáziumig viszont külön csoportban, majd osztályban voltunk, így csak a szünetekben találkoztunk. Igazán szorossá a gimnáziumi évek során vált a barátságunk, amikor padtársak lettünk. Onnan kezdve nagyjából mindent, tényleg mindent együtt csináltunk. A továbbtanulás során kicsit elsodort minket egymástól az élet, de a hagyományos karácsonyi találkozóinkon mindig ott tudtuk folytatni a beszélgetéseinket, ahol legutóbb abbahagytuk. Egy ilyen találkozón pecsételődött meg a SweetYou születése is.

- Milyen ötlettel álltatok elő a barátságok megünneplésére?

- S.Y: Egy olyan dolgot emeltünk a hónap középpontjába, ami a valóságban ténylegesen megtörténik. Több visszajelzést kaptunk már, hogy egy-egy vásárlónk annyira megszerette a dezodorunkat, hogy már nem csak magának vásárolt, hanem a barátnőjének is ajándékozott egyet. Ezzel kicsit bevezette a natúr dezodorok fontosságának és használatának világába. Ez a váltás nem mindenkinek könnyű, mert sokszor ott a félelem, hogy nem fog működni a natúr dezodor, vagy akár szereztek is már rossz tapasztalatot. Egy barátnő tanácsát, javaslatát viszont könnyebb elfogadni ilyen kényesebb témákban is, és mi ebben szerettünk volna segíteni. Így nem is volt kérdés, hogy a krémdezodorunk lesz a hónap sztárja, mely a testápoló gél mellett valóban a legkeresettebb termékünk. Ennek azért is örülünk, mert kifejezetten fontosnak tartjuk, hogy ezen a területen merjenek váltani a hölgyek. Sőt, ha csak egyetlen kozmetikumukat cserélik le natúrra, mindenképpen a dezodort javasolnánk, sajnos ezt már tapasztalat alapján mondhatjuk.

Szeptemberben tehát minden rendelés mellé, melyben legalább egy SweetYou dezodor található, egy ugyanolyan 25 ml-es dezodort adunk ajándékba. Ez, a szokásos matrica helyett, egy barátnős üzenettel kerül a csomagba, melyet a weboldalunkon lehet kiválasztani. Úgy gondoljuk, így sokkal különlegesebb és stílusosabb az ajándék. Egy olyan kis figyelmesség került bele, ami sokkal többet ad szerintünk, mintha azt írtuk volna, egy dezodor rendelése esetén most +33% ingyen.

 - Hogyan juthatnak hozzá ehhez a különleges csomaghoz a megrendelők?

- S.Y: A folyamat nagyon egyszerű: a rendelés véglegesítése során a megjegyzés rovatba kell írni a választott matrica számát. Ha valaki többféle dezodort is rendel, akkor ki kell választania, melyik illatból kéri a neki, pontosabban a barátnőnek járó ajándékot. Ezek semmiképp ne maradjanak el, különben nem tudjuk elküldeni! A pici deó egy kis tüll tasakba kerül, így átadásra készen érkezik a csomagban.

20190903_011554_0000.png

 - Honnan erednek a matrica feliratok? Bemutatnád a négy "elkövetőt"?

- S.Y: A sharing is caring matricák feliratait 4 fantasztikus nő ajándékozta nekünk. Fontos volt, hogy olyan hölgyeket vonjunk be, akik számunkra is követendő értékeket közvetítenek, és az első kipróbálás óta is használják a dezodorunkat. Nagyon izgalmas volt látni a lelkesedésüket, és hogy milyen sokat rejtettek a személyiségükből, élethelyzetükből a kis feliratukba.

lrm_export_64121245434644_20190817_214302537.jpeg

Pálma például, aki Olaszországban tolmácsként dolgozik, szemtelenül sok nyelven beszél (nagyon szeretjük ám), hihetetlenül pozitív, nyitott személyiség, és a vitadolcissima.com utazó blog írója, a távolságon is felülemelkedő barátságot emelte ki. Ezt nagyon át tudjuk érezni, hiszen ma már minket is több mint 1000 km választ el egymástól.

"Az igazi barátságon a távolság sem változtat."

received_508900119842389.jpeg

Zsolya, aki egy igazi polihisztor, jogász-turnaround menedzser-szövegíró-tanácsadó-utazó blogger, mindent is megtanuló csoda, és akinek köszönhetően már Costa Ricában is megismerhették a SweetYou-t, kiemelte, mennyire sokat jelentett neki a legjobb barátnők támogatása. Többek között nekik köszönheti, hogy ennyi mindent meg tudott valósítani az álmaiból, mert mellette voltak, jóban-rosszban.

"A mi barátságunk az igazi jóban-rosszban."

bitay_andi.JPG

Bitay Andi, aki tudatos fogyasztásra ösztönöz, és minimal living tippekkel segíti az instagram követőit, pillanatok alatt az ujja köré csavar csodálatos személyiségével és természetességével. Az ő felirata egy mélyebb gondolattal gazdagította a palettát, és egyetlen mondatba sűrítette a barátság egyik alappillérét. Mert egy igaz barátnőnek mindent el lehet mondani.

"Nekem mindig elmesélheted."

fotor_156766565233076.jpg

Végül, de nem utolsó sorban, Pávó Réka fotós (nem mellesleg egy nemzetközi fotópályázat nyertese) is nagy örömmel fogadta az ötletünket. Réka hihetetlen optimizmussal küzdötte le a leukémiát, melyet blogján keresztül mi is követhettünk, vele sírtunk, majd örültünk. Egy igazi power woman, aki rengeteget tesz sorstársaiért. Nem ez az első közös „merényletünk”, imádjuk a csajt. Egy igazán Rékás feliratot kaptunk tőle, és mi is pontosan tudjuk, hogy az igaz-barátnős nevetések megizzasztanak.

"Mert az igaz-barátnős nevetések mindig megizzasztanak."

69808021_394360694603557_7426259502896250880_n.jpg

 -Melyek a legkeresettebb deóitok? Miben térnek el a hasonló natúr deóktól?

- S.Y: A legkedveltebb dezodorunk a friss, citrusos illatú SweetYou Essentials #5-ös krémdeó, melybe manuka olajat is csempésztünk. Ez egy rendkívül hatékony baktériumölő természetes csoda, nagyon fontos feladata van a dezodorunkban, ugyanis a kellemetlen szagokért felelős baktériumok ellen lép fel. 

Egyre keresettebb a deóink kicsit krémesebb, vegán változata, amelyben a méhviasz helyett napraforgóviaszt használunk. Érdekessége még a SweetYou dezodoroknak, hogy a szokásos keményítő helyett nyílgyökérport használunk. Ez az összetevő onnan kapta a nevét, hogy régen ezzel gyógyították a nyíl okozta sérüléseket, így a keményítésen túlmutató szerepe van. Rengeteget dolgoztunk még a megfelelő arányokon, és a lágy textúra kidolgozásán. Hónapokig az elkészítési eljárást tökéletesítettük, hogy ne csak hatékony, de kellemes is legyen a dezodorunk használata. Nagyon sok pozitív visszajelzést kapunk, és igyekszünk tanácsokat adni azoknak is, akiknél esetleg elsőre nem működne a dezodor. A natúr deókra ugyanis át kell állni, és ez egyénenként eltérő folyamat lehet.

 -Mennyi ideig elég egy tégely deó? Továbbá az is érdekelne, meddig elérhető ez a limitált kiadás?

- S.Y: A megvásárolható 70 ml-es méret az általunk javasolt használattal általában 3 hónapig kitart. A 25 ml-es ajándék dezodor a barátnőnek így nagyjából 1 hónapra elegendő mennyiség. "

Szeptember végéig él az ajánlatunk, továbbá a feliratok a készlet erejéig elérhetők. Gyorsan fogynak, ne hagyjátok ki!

Azt hiszem, személy szerint én nagyon tudnám értékelni, ha ilyen dologgal kedveskedne a barátnőm nekem. Egy illatos, csábító tégely, csak nekem, aranyos üzenettel megspékelve. Kihagyhatatlan. Mit gondoltok?

ReAd-blog

Szólj hozzá

Csajos oldal