2019. aug 16.

Mi a szösz a Miniszösz?

írta: Mayerné Répási Adrienn
Mi a szösz a Miniszösz?

 balna_doboz_1_2.jpg

Bölcsődét vagy óvodát kezd pár hét múlva a porontyod? Mert bizony nyakunkon az ősz, mi tagadás. Egyre jobban izgulsz, hogyan tudod majd elengedni a kezét, amikor búcsúzkodtok? Aggódsz, hogy lesz-e bizalma elmondani valakinek érzéseit az első hetekben, amikor nem leszel mellette? Akár csupa efféle kérdés izgágáskodik benned, akár magabiztosan vágsz neki - első avagy sokadik - csemetéddel a bölcsi-, illetve ovikezdés nem mindennapi kalandjának, szeretné megkönnyíteni a dolgod két anyatárs, Csibi Boróka illusztrátor és animációs rendező, valamint Levente Dorka, a Miaszösz textiljátékok tervezője és alkotója. Kéz a kézben megálmodták és létrehozták számodra, gyermekeid számára az új, apró kis családtagot. Ez a derűs kis Miniszösz - aki ezúttal zsebtündér, zsebmackó, zsebibálna, illetve zseboroszlán formáját ölti - mindenhol veletek lehet már a bölcsődei vagy óvodai évkezdést megelőző hetekben, napokban is. Megtaníthattok neki mindent a családotokról, az otthonotokról, elmondhatjátok neki a titkaitokat, örömeiteket, félelmeiteket. Amikor pedig eljön a pillanat, hogy csemetédtől hosszabb-rövidebb időre el fogsz búcsúzni, vele lesz a zsebszösze apró otthonában - mely egyben a Ti otthonotoknak egy szeletkéje - és bármikor kisfiad vagy leánykád fülébe súgja újra kedves szavaidat, emlékezteti a közös élményekre, megérti kisgazdája akár ki sem mondott szavait is. Egy igazi, bizalmas kis barátot adunk át Nektek!

Miniszöszeink csodás hangulatú, tökéletesen egyedi, limitált példányszámban készülő, kézzel festett fa dobozkákban laknak. Készítsetek számukra ágyneműt, apró ennivalót, alvótársat! Ezek az együtt megalkotott kiegészítők még személyesebbé teszik majd Miniszöszötöket, csakúgy, mint az otthonául szolgáló dobozkát. A Miniszösz mindenhová magával viszi az otthonát. Ha pedig kuckója a Ti otthonotoknak is részévé válik, akkor a Te csemetéd is ezután mindig magánál fogja hordani a családi fészek egy szeletkéjét! A dobozlakó Miniszösz házikó-ágyikójával együtt pillekönnyű és kényelmesen belefér egy kis hátizsákba. Kedves társ lehet bárminemű új helyen való alváskor, nagyszülőknél, barátoknál, hosszabb utazás alkalmával vagy éppen kórházi tartózkodás esetén is.

Miniszösz zsebmedve - a klasszikus játszótárs, aki nem csupán mindenhová elkísér, de magával cipeli otthonod melegét is, hogy soha ne érezz ridegnek egyetlen pillanatot sem!

maci_doboz_1_2.jpg

Miniszösz zsebibálna - ha egy bálna elfér a zsebedben, akkor miért ne lehetne veled mindenhol az otthonod és a családod is? A fenti képen látható.

Miniszösz zsebtündér - jókedvet varázsol, éneket duruzsol, megcirógat és még akkor is, amikor anya vagy apa nincs melletted!

lany_doboz_viragok_2.jpg

Miniszösz zseboroszlán - hogy mindig legyen kéznél egy maroknyi bátorság!

 oroszlan_doboz_1_2.jpg

 

 

 

 

Válaszd ki a Neked legjobban tetszőt, 2019. őszére készült limitált szériából

A doboz mérete: 12x7cm és 5cm magas

Anyaga: fa, kívül akrillal festett, lakkozott

A Miniszöszök mérete: Tündér: 10 cm, Medve: 9 cm, Bálna: 10 cm, Oroszlán: 11 cm

Anyaga: filc (60% gyapjú, 40% műszál)

Ahol megtalálható a nektek tetsző Miniszösz: ITT

#szponzorálttartalom #gyerekjáték #ovi #bölcsi #suli #miniszösz #játék #gyerek 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá

Kitekintő