ReAd-blog

Egy csipetnyi nő fűszerezve anyasággal, könyvekkel, interjúkkal, programajánlóval...

2019. jún 28.

Álmodott magának egy világot, egy helyet és megnyitotta

írta: Mayerné Répási Adrienn
Álmodott magának egy világot, egy helyet és megnyitotta

BabyGarden, a bölcsöde, melyben nyitott az ajtó a sajátos nevelési igényű vagy ételallergiás csemeték előtt is

img_1793.jpeg

Maga időhiányban szenved néha, de a hozzá járó gyerekek szüleinek időt ad, a szerelemből bölcsödét nyitó fiatal, Bodó Virág Anna. Rendkívül kedves személyiségével rögtön levett a lábamról. Amolyan igazi anya típus, olyan tyúkanyós. A sorok közül is kiérződik, milyen nagy szívvel végzi munkáját.  Így mesél magáról és a bölcsödéjéről, a BabyGardenről hatalmas szeretettel. 

Bodó Virág Annának hívnak. 27 éves lettem nem is olyan régen. Immár 3 éve vezetem a családi/magánbölcsimet. Igazi szerelemmunka, így ez tölti ki a mindennapjaimat - sokszor nehézséget okoz a munka és a magánélet közötti egyensúly fenntartása azért.

Imádom a gyerekeket és azt, hogy saját magamnak álmodhattam meg egy helyet, ahol együtt ...

Tovább Szólj hozzá

Interjú

2019. jún 28.

Soha ne hasonlítsd a gyereked máséhoz!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Soha ne hasonlítsd a gyereked máséhoz!

A barackot és a körtét sem hasonlítjuk össze, pedig mindkettő fán terem és gyümölcs

girls-462072_640.jpg

Három teljesen különböző típusú gyermekem van. Az egyik nagyon korán járt, a másik pedig (néha túl) korán beszélt, a harmadik semmit sem csinált korán. Az egyik csendes, álmodozó, a másik az ellentétje, életvidám, csacsogó, a harmadik pedig megfontolt, koravén. Legnagyobb mindenevő és szívesen kebelez be mindent, másodszülöttem válogatós, leginkább fényevő, a harmadik pedig hol így, hol úgy. Az egyik gyorsan elalszik bárhol, bármikor, bármilyen helyzetben, a másik szenvedősen, sokáig fent maradva, fogcsikorgatósan, a harmadik pedig körbe-körbe jár az ágyban, ráadásul megrögzött rituáléi vannak mindenben. Még kinézetre is teljesen más típusok, csak pár vonásuk van, ami némileg hasonlatos.

Gondolhatod, ha három, egy ...

Tovább Szólj hozzá

Anyukás tartalom

süti beállítások módosítása