2023. dec 17.

Ajándékot keresel? Íme, pár ötlet!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Ajándékot keresel? Íme, pár ötlet!

Adj élményt!

Szolgáltatások, mint tökéletes karácsonyi ajándékok

generacios_fotozas_1.jpg

1. Családi generációs fotózás

Nincs szebb ajándék, mint amikor együtt a család, de talán még ennél is fantasztikusabb, ha ezt meg is tudjátok örökíteni egy igazi családi fotón keresztül. A generációs családfotózás amellett, hogy egy jó hangulatú ajándék az egész családnak, még az ükunokáitoknak is megmarad emlékként. A festményszerű családi fotókat kis és nagyméretű művészi nyomatként is kérhetitek, ami gyönyörű dísze lehet otthonotoknak. És ne gondoljátok, hogy a nagyikat, dédiket nem lehet elcsalni egy unokás fotózásra, az a tapasztalatom, hogy boldogan készülnek egy ilyen alkalomra.


A generációs fine art fotózás során minden részletet pontosan összehangolunk, hogy színvilágban és egyéniségben is passzoljon a családotokhoz. Most ajándékutalvány formájában elérhető Fine Art Memories – Sándor Emese fotográfusnál. Az utalvány mindent tartalmaz, ami szükséges a tökéletes családi portrék elkészítéséhez: előzetes konzultációk, stílus tanácsadás, több választható stúdió, egy óra fotózás, 6 db fine art kép művészi retusálással elektronikusan átadva és egy kép művészi nyomatként nyomtatva A4-es méretben.


Az utalványt itt tudod megrendelni: sandoremese@fineartportre.hu
https://www.facebook.com/sandoremesefineartmemories
fineartportre.hu

img_2704_1.jpg

2. Love Your Colours színtanácsadás

A színtanácsadás az egy szuper ajándék, és karácsonyra kuponnal megoldható. 

https://www.facebook.com/lyourcolours

https://www.instagram.com/loveyourcolours/

https://loveyourcolours.com/

targykeszito_foto_1_1.jpg

3.Kalligráfia

Hallottál már a kalligráfiáról? 

Ha az újdonság erejével hat, vagy ha már hallottál róla és kipróbálnád, akkor imádni fogod a kalligráfiával kapcsolatos workshopokat!  

A PennArt Stúdió élményfoglalkozásokat olyan nőknek dolgoztam ki, akik

  • “ÉNidő”-re vágynak;
  • lassítanának a tempón;
  • szeretik a kreatív programokat;
  • jól jön nekik egy terápiás hobbi;
  • kipróbálnának valamilyen offline tevékenységet;
  • odavannak a „csináld magad” (DIY) elfoglaltságokért;
  • alkotnának valamilyen személyest, maradandót;
  • egyedi tárgyakkal szeretnek meglepetést szerezni;
  • időben fel akarnak készülni az évvégi ajándékozási dömpingre;
  • karácsonyi stressz helyett inkább lelassulnának az adventi időszakban;
  • nagyra értékelik a saját készítésű ajándéktárgyakat!  

Az egyszerre ÉLMÉNYT ÉS kézzel fogható EREDMÉNYT NYÚJTÓ Tárgykészítő workshopokról:
Csészeíró, Textil-Táskaíró, Mikulás-Tálcakészítő, Gömböző, Karácsony-fa-Díszkészítő műhelymunkák közül tudsz válogatni!
Neked csak magadat kell hoznod! Minden más kéznél lesz és nem üres kézzel távozol! Biztosított minden szükséges alapanyag, többféle verzióban. Például a Csészeíró esetében többféle formájú csésze közül választhatsz, így már a kiindulási alap is személyre szabott. Rendelkezésedre áll minden: az adott alapanyagon alkalmazható eszköz, segédanyag, technika és praktika. Válogathatsz a színek, betűformák közül, hogy valóban személyre szabott eredményt kapj. Önállóan „dolgozol” a saját alkotásodon, de mégsem vagy egyedül, inspiráljuk egymást. Kihasználhatod a közösség erejét, ötleteit. Kéznél leszek és támogatlak, ha megakadnál, vagy tanácstalan lennél rögtön kapsz választ a kérdésedre.
Kellemes környezetben, üdítő hangulatban töltesz minőségi 120 percet, közben beszélgetünk, ismerkedünk, csak magunkkal foglalkozunk.

Sikerélménnyel és sajátkezű alkotásoddal a tarsolyodban, BOLDOGAN, FELTÖLTŐDVE TÁVOZOL AZ ÉLMÉNYFOGLALKOZÁSRÓL! TE is SZERETNÉL könnyedén, örömmel, ragyogva ALKOTNI?

Nézd meg a részleteket és jelentkezz itt:

https://pennartstudio.hu/termek/targykeszito-workshop/

 l_a_signature_arcmasszazs_studio_1.png

4. Szépülés

Azonnali, látványos megszépülés arcmasszázzsal, tű és szike nélkül. Természetes arcfiatalítási technika natúrkozmetikumokkal. Kipróbáltál már rengeteg kozmetikumot, de valahogy mégsem vagy elégedett az arcod állapotával?

# Elégedetlen vagy, amikor belenézel a tükörbe?

# Szeretnéd, hogy mindenki a titkodra legyen kíváncsi?

# Szeretnél a jelenlegi önmagadhoz képest fiatalabbnak kinézni?

# Úgy érzed a gravitáció nyomai egyre jobban csak meglátszódnak az arcodon?

https://lasignature.hu/arcmasszazs-studio/

3_kallay_eva_1.jpg

5.Profi karácsonyi fotózás Budapesten.

Szeretettel ajánlom Kállay Éva fotográfust, aki stílustanácsadóként is segítségetekre lesz emlékezetes karácsonyi fotóitok elkészítésében.

Egyik szülőnek sem kell a beállításokkal, fényekkel, fotózással bajlódni, csak élvezzétek a pillanatot, amit a képek tökéletes minőségben rögzítenek. Ezekkel a képekkel nem csak örök emléket adsz szeretteidnek, hanem a gondosan kialakított helyszín, stílus és profi fotós segítségével a végeredmény is gyönyörű és minőségi lesz. Akár a mobilod háttérképének állítod be kedvenc képedet, akár bekeretezed és a nappalid dísze lesz, bármikor amikor rápillantasz megmelengeti a szívedet. Akkor is, amikor távol vagytok egymástól.

Éva különböző karácsonyi fotós csomagajánlatokkal áll rendelkezésetekre, amelyekről bővebb információt a http://www.truecolor.hu/hello-2023/ linken találsz.

Nézegesd meg fotóit Instagramon https://www.instagram.com/truecolor.photos/   és Fb-on https://www.facebook.com/kallayevafoto/ .

Keresd bizalommal a http://www.truecolor.hu/hello-2023/ oldalon

istenhegyi_vendeghaz_2023-1500x1125.jpg

6. Pihentető élmény Istenhegyi Vendégházban!

Nincs is jobb egy olyan karácsonyi ajándéknál, ami kellőképpen pihentető és szórakoztató. 

Az Istenhegyi Vendégház Rátkán található, a Tokaj-hegyaljai borvidéken, Mád és Tállya között. Szállásunk egy hangulatos sváb parasztház, 2020-ban készültünk el az épület teljes felújításával, és a négy apartman végleges kialakításával. Összesen 13 fő részére alkalmas most a szálláshely, melynek minden szobájához külön fürdőszoba tartozik, így a ház különösen alkalmas baráti társaságok, családok közös pihenésére. A szálláson egy szép fedett terasz, modernül berendezett közös konyha és étkező található valamint egy nagy udvar öleli körbe, ahonnan élvezhető a hegyaljai panoráma. Várunk Benneteket a zempléni hegyek lábánál, csendes környezetben, finom tokaji borokkal saját borászatunkból!

https://www.istenhegyiborhaz.hu/2023/10/23/szallas-ratkan-vendeghaz-hirek/

299220524_1270576673697224_8308682949530473141_n.jpg

7. Fektess önmagadba!

De kiváló ajándéknak is a Huszka Program!

Azért hoztam létre a H.U.SZ.K.A. Programot, hogy egyénre szabott úton kísérjem a változtatni vágyókat.  Ezt az utat lehet kintről befelé, vagy belülről kifelé építeni, azonban a H.U.SZ.K.A. Programban ez az építkezés párhuzamosan is lehetséges, mert mindkét irányból a legmélyebben rejtőző okokat derítjük fel és alakítjuk át.

Szeretettel várlak egy kötetlen, 30 perces ingyenes beszélgetésre, ahol átbeszélhetjük milyen módon tudlak támogatni, hogy hatékonyan megoldást találj a a problémádra.

H.U.SZ.K.A. Program területei:

  • H = Harmonikus életmód, táplálkozás
  • U = Új szokások, készségek
  • SZ = SzomatoDráma játékkal a JÓL-LÉTedért
  • K = Konzultációk, stresszkezelés
  • A = Arany középút

 

https://huszkazsuzsa.hu/

165590201_1803173809860869_5219423520068004015_n.jpg

8. Alkotói workshopok!

Akvarell festészet és grafikai témájú workshopjaim valamelyike biztosan elnyeri tetszésed, amennyiben érdeklődsz a témák iránt. 

Személyes és online lehetőségek közül is választhatsz, van itt többnapos és három órás verzió, egyszemélyes ZOOM oktatás, konzultáció, vagy ha szerettedet szeretnéd megajándékozni egy jó kis akvarell élmény utalvánnyal, arra is van lehetőséged. Minden évben tartunk többnapos akvarell tábort is neves festőművész és alkotóművész kollégaimmal, részletes infókat az akvarell alkotótábor menüpontban találsz.

Alkotni mindig öröm. Ha Te is így vagy ezzel, biztosan élvezni fogod a workshopot, mert az alkotásnál egy jobb dolog van: EGYÜTT alkotni. Nem kell semmilyen előképzettség, garantálom, hogy egy szép SAJÁT alkotással fogsz hazatérni.

https://www.gittagrafika.hu/workshop/

image1-1536x1536.jpg

9. .Önismeret egy kártyalap!

Szeretnéd jobban megismerni magad, de nincs időd vagy lehetőséged önismereti folyamatba járni?  Akkor a Színes Hangulatok kártyacsomag Neked való!  A 60 db kreatív, önismereti, asszociációt segítő képkártyák segítenek Neked megtalálni a válaszaidat!

Hogyan?

Minden nap felteszel egy olyan kérdést, amely foglalkoztat.  A képek pedig segítenek feltárni a belső világodat, a vágyaidat, a félelmeidet, az erősségeidet és a gyengeségeidet.  A kézzel festett képek inspirálóak, színesek, és sokféle értelmezést tesznek lehetővé.  A kérdésekre adott válaszaidat leírhatod, elteheted, és összehasonlíthatod az idő múlásával. Így láthatod, hogyan fejlődsz, változol, és min kell még dolgoznod.  Ez a kártyacsomag nem helyettesíti a szakember segítségét, de nagyon hasznos kiegészítője lehet az önismereti utadnak. Ne habozz, rendeld meg most, és kezd el felfedezni magad! Karácsonyi ajándéknak is nagyszerű választás! Sőt! Ha december 15-ig megrendeled, kapsz mellé egy 60 perces konzultációt, ami az én ajándékom neked!

Megrendelés itt:

https://bit.ly/KepkartyaAjanlat

Szólj hozzá

Kitekintő