ReAd-blog

Egy csipetnyi nő fűszerezve anyasággal, könyvekkel, interjúkkal, programajánlóval...

2022. ápr 07.

Foltmentes élet!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Foltmentes élet!

_dsc3206.jpeg

Pecsét, flekk, pötty, paca, folt hátán folt…

Kisgyermekesként nagyon sok kétes eredetű, meglepő folttal találkozik az ember, akárhogy is nevezze azt. A fotel, a szőnyeg, a kanapé, a matrac szinte hetente gyarapodhat egy-egy új folttal, színes pecséttel, ha az ember fél percre elfordítja a fejét. Persze rendszerint utólag vesszük csak észre, mikor megtörtént a baj, nincs is meg sokszor gazdája a készítőnek. Így azt sem lehet biztosan tudni, mi okozta. Ezért elég nehéz megelőzni, védekezni a foltok ellen. Eltüntetni, kitisztítani viszont könnyedén lehet őket, ha ismerjük a megfelelő eljárást. Ahhoz viszont fontos, hogy a folt tisztítása előtt meg kell határozni pontosan az eredetét az eredményesebb tisztításhoz.

...

Tovább Szólj hozzá

Kitekintő Csajos oldal

2022. ápr 06.

Keríts rá időt!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Keríts rá időt!

277421584_928132824545034_3104069075202840974_n_1.jpg

Sokszor hallani azt a mondást, hogy " mindenkinek arra van ideje, amire szakít "! Ezt ugye nem is oly könnyű betartani. Rohanunk ezer felé, tennivaló számos, kötelezettség még több. A legjobb időbeosztás, táblázatba foglalt elfoglaltságok esetén is előfordulhat, hogy borul az egész. És akkor miből csenünk el? A saját szabadidőnkből és az elfoglaltságainkra, hobbyainkra szánt időből természetesen! Ha nem vagyunk résen, akkor azt vehetjük észre, hogy szinte teljesen elfogyott a magunkra szánt idő és feltöltöttük fontos tennivalókkal, háztartási munkákkal, egyéb teendőkkel.

...

Tovább Szólj hozzá

Kitekintő Csajos oldal

2022. ápr 06.

Te alakítod az életed! Legyen pozitív!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Te alakítod az életed! Legyen pozitív!

board-g2a0f2603c_640.jpg

Te alakítod a sorsod, az életed alakulását elsősorban! Magadban keresd a hibát, ha nem vagy elégedett vele! Persze rengeteg külső tényezőtől függ, hogy boldogok, elégedettek vagyunk-e, de leginkább önmagunktól! Pár tipp, amitől biztos, hogy pozitívabban fogod látni a világot!

Így alakítsd az életed pozitívabbá!

- Tegyél az ellen, amivel kapcsolatban van beleszólásod! 

Ha nem vagy elégedett a fizetéseddel, a munkáddal, kérj fizetésemelést, keress más munkahelyet! Ha boldogtalan vagy a párkapcsolatodban, családi életedben, tegyél érte, hogy jobb legyen! Tehetsz azért, hogy jobb legyen! A saját sorsod kovács vagy! Ne félj a változástól!

-  Ha nincs beleszólásod a dolgokba, akkor fogadd el, vagy ne foglalkozz vele!

Mit ...

Tovább Szólj hozzá

Kitekintő

2022. ápr 05.

Adj tökéletes hangulatot a különböző helységeknek az otthonodban!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Adj tökéletes hangulatot a különböző helységeknek az otthonodban!

276977579_276113031380781_3487327009264598723_n.jpg

Az embernek igénye van az újra, a szépre. Igénye van arra, hogy az élete fő helyszíneibe, például az otthonába, munkahelyére, ahol a legtöbb időt tölti, ott megfelelő hangulatot érjen el. Megmutathassa a saját stílusát.

Teljesen más légkört lehet létrehozni más színekkel, mintákkal, vagy kiegészítők elhelyezésével egy-egy szobában, helységben is, mint amilyen volt eredetileg.

...

Tovább Szólj hozzá

Kitekintő

süti beállítások módosítása