2022. ápr 20.

Álmodj új, egyedi dekorációt a lakásodba!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Álmodj új, egyedi dekorációt a lakásodba!

kerma-design-falburkolat02.jpg


Azt szeretnéd, ha a te otthonod is úgy nézne ki, mintha frissen megjelent lakberendező magazinból fotózták volna ki?
Pár megfelelő tipp, egy-két izgalmas kiegészítő, új textúrák, egyedi, izgalmas dolgok elhelyezése, és új színek feldobják mindenképp. Ezektől teljesen újszerűnek hat így az adott helység. 

Szereted az egyedi, különleges dekorációkat is, melyek nem jönnek szembe veled minden lakásban?

Ehhez nem kell feltétlenül lakberendezőt megbíznod és milliókat költened a felújításra. Mindez elérhető, egyszerűen, könnyedén, akár saját kezűleg is, például fali panelek, falvédők feltevésével!


Megspórolnád a felújítással járó kellemetlenségeket?
A felújítás mindig sok energiát, időt és költséget jelent. Épp ezért nem mindegy, hogy milyen megoldást választ az ember hozzá! Ha új falburkolatra esik a választásod dekorációs célra, nincs szükség a lakás felforgatására, hosszú, várakozással teli napokra, porra, sőt, még szakemberre sem feltétlenül. Házilag, teljesen egyedül, szebbé teheted az otthonod, gyorsan és pormentesen, minimális költséggel, ráadásul bosszankodás nélkül.

kerma-design-falburkolat09.jpg


Hol tudod a falpaneleket felhasználni?
Ha a megszokottól eltérő lakás dekorációt keresel, akkor a sokoldalúan felhasználható fali panel kitűnő választás hozzá!


Hol tudod felhasználni a fali paneleket?

Szinte bárhol! Mindegy, hogy konyháról, szobáról, hálószobáról van szó, vagy nappaliról, gyerekszobáról, fürdőszobáról van szó…
Mindegyik tökéletes terep a falpanelek számára. Bármelyiküknek új hangulatot, kinézetet adhatsz, egyedi módon. A falpaneleket bárhová elhelyezheted tulajdonképpen. Ráadásul a falpanelek nem csak dekorációra kiválók, hanem funkciót is adhatsz nekik!

kerma-design-falburkolat10_1.jpg

Mi az előnye?

  • Egy elhelyezett falvédő védi a falat, ami így kevésbé lesz sérülékeny, kevésbé koszolódik, ráadásul hozzádőlve a hidegérzet is megszűnik.
  • Otthonosabb, melegebb lesz a fal is, így nem csak tökéletes dekoráció.
  • Könnyen tisztítható, ezért maximálisan óvható vele a fal.
  • Nem csak dekoráció, hanem funkciót is kaphat.
    Könnyű feltenni. A paneleket csak egymás mellé kell illeszteni és kész! Mivel hajlíthatóak, így rakhatod íves felületre, vagy sarkokra is. Nem kell hozzá még ragasztó sem, hiszen a panelek öntapadósak! Nagyon erős ragasztó felülettel vannak ellátva, így festett falon, tapétán, vagy akár csempén is megmaradnak.
  • Ezek a dekor panelek könnyen tisztíthatóak, felületük 3D-s, a műanyag bevonat alatt egy puha szivacs réteg van, amitől még komfortosabb az egész falburkolat.

kerma-design-falburkolat13.jpg


Így varázsold egyedivé az otthonod!

A lakás megfelelő pontján elhelyezve lehet belőlük például falvédő, de tv fal, ágyvég, előszoba faldekoráció, játszósarok, konyhai falvédő is.

kerma-design-falburkolat16.jpg

El is lehet különíteni velük egy-egy részt az adott szobából, helységből, de kiemelni is, azáltal, hogy körbeteszed fali panelekkel!

Különböző szekrények, például konyhaszekrény, vagy előszoba szekrény kiegészítője is lehet, az üresen maradó helyre téve.

kerma-design-falburkolat01.jpeg

Mutatós lehet képek, fényképek alá, közé, körben elhelyezve. Egyedi designban, mintában kérve, akár maga a kép is lehet a falipanel.

kerma-design-falburkolat14.jpeg

Kerma Design oldalán és instáján további ötleteket gyűjthetsz otthonfelújítás témakörben!

kerma-falpanelek-1_1.jpg

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#Kerma #dekoráció #falidekor #falpanel #otthon #lakás 

falpanel-webaruhaz.jpg

Szólj hozzá

Kitekintő