2022. jan 22.

Alexander könyves kihívás februárban!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Alexander könyves kihívás februárban!

paper-g21b6cdaa8_640.jpg
Küldetésemnek tartom az olvasás népszerűsítését és a segítő tevékenységet is. Ez a kihívás mindkettő dolgot maximálisan teljesíti! Szeretném megosztani veletek is.

Alexander könyvkihívás

Az Alexander könyv kihívás 2022 februárjában kerül megrendezésre. Ezzel a kihívással szeretnék támogatni azokat, akiknek újévi fogadalmaik közt szerepel az olvasás, de az év elején még nem sikerült teljesen beépíteniük a hétköznapokba. Illetve egy kis motívációra van szükségük valamilyen okból. A kihívást életre hívók támogatják az olvasást kedvelőket, és ők pedig támogathatják Alexandert! A kihívás ideje alatt bármilyen könyvet el lehet olvasni, nincs megkötés. A feladat, csupán annyi hogy minden nap olvassatok legalább 5 oldalt!

271894636_1030274217527114_3808185327140007744_n.jpg

Alexanderről, a kisfiúról pár információ
Alexander 7 éves CP-s (Cerebral paresis) kisfiú. Volt két agyvérzése és egy életmentő shunt műtétje is.
A kihívás célja, hogy a befolyt összegből Alexandernek egy speciális babakocsit vegyenek.
Ez a babakocsi többféleképpen állítható, és elnyeli a talaj ütéseit, lehetővé téve, hogy a váz minden irányban rugalmas legyen, még átlósan is. Kényelmesebb, mint más babakocsi és igazodik Alexander méretéhez és súlyához.
A kihívásról pár szót

A kihívásra van nevezési díj, viszont éremmel és ajándék könyvjelzővel  honoráljuk. Nem túl nagy összeg, 2000ft.
Ha érem és könyvjelző nélkül szeretnéd a kihívást, a nevezési díj 1000ft.

Nevezési határidő: január 30.
Alexander plusz támogatására is van lehetőség.
Nevezéshez ezt az űrlapot töltsd ki: https://forms.gle/kyEPQsMKrdGLZ3aZA
Ha csak támogatni szeretnéd Alexandert, nevezni viszont nem azt ennek az űrlapnak a segítségével tudod megtenni: https://forms.gle/PjKLNSmfMNeUEjeh7
Alexander édesanyja Jáger Mónika írt egy mesekönyvet is, ami a próbatételes gyerekek elfogadásához nyújt segítséget ez az érzékenyítésről szól. A könyvről bővebb infórmációk alábbi linken: https://konyvmentorok.hu/.../jager-monika-alex-es-a.../

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#olvassalexanderert #kihívás #könyv #támogatás 

 

 

Szólj hozzá

Kitekintő