2020. dec 26.

Azt mondom, mindenkinek kell az a bizonyos kis fekete...

írta: Mayerné Répási Adrienn
Azt mondom, mindenkinek kell az a bizonyos kis fekete...

132033832_884967432042358_8996742473954624798_n.jpg

Mindenkinek kell az a bizonyos kis fekete! Bár én itt nem kifejezettten a hagyományos, kis fekete ruhára gondolok, mely minden nő szekrényében helyet kell, hogy kapjon. Én inkább arról a bizonyos fekete nadrágról beszélek, ami minden alkalomra, bármilyen kiegészítővel, bármilyen ruhadarabbal viselhető. Minden nőnek kell egy fekete nadrág, mely slankít, eltakar. A jolly joker, ha úgy tetszik. Sportossá tehető, elegánssá, modernné, a lényeg, hogy minden pillanatot kényelmessé. Próbálkoztam én pirossal, kékkel nadrág terén, de csaka fekete nadrág olyan jó, melyet tényleg bármikor és bárhol bátran hordhatunk anélkül, hogy sandán pillantanának ránk.

Ez a nadrág lehet szűk szárú, bő szárú, tapadós, leggings, farmer anyagú, magasderekú vagy répa fazonú, a lényeg, hogy kényelmes legyen és bármikor felvehető! Érdemes olyat választani, ami nem csak jól áll nekünk, hanem tényleg kényelmes is. Így elkerülhetjük a kínos feszengést. 

1926 –ban az amerikai Vogue közzétett egy fekete ruha fotót, melyet a francia designer, Coco Chanel készített. Ez a ruha egyszerű, egyenes szabású és rövid volt. Csak néhány átlós vonal volt a díszítés rajta és teljesen fekete volt. Ekkor kezdődött meg a hódító körútja a kis feketének.

Én sokáig keresgéltem, míg erre a kényelmes, nagyon puha anygú, ám megfelelően sportos, de ha az élet úgy kívánja, csinos nadrágra találtam a Bonprix oldalán. 

132032470_328317098149829_4843974229811091629_n.jpg

A nagy karácsonyi bejglievést is bírja. Remélem a januári diétámat is fogja.

Kényelmes, sokoldalúan használható, az anyaga meg nagyon puha. Nem a kifejezetten tapadós nadrág, de pont ezért annyira jó benne lenni. Azt hiszem, az itthoni szilveszterezést is ebben fogom végignyomni, ha már sehova sem mehetünk...Fő a kényelem!

Ti megtaláltátok már kedvenc nadrágotokat? Milyen fazonú? 

Ha még nem, érdemes a Bonprix oldalán szétnézni, elég sokféle fazonban kapható az a bizonyos kis fekete nadrág...

És hogy 2021-ben milyen stílusú nadrágok lesznek divatban? Ki tudja? Kényelmes legyen, az a lényeg!

#bonprix #bonprixitsme #bonprixbloggers #szponzorálttartalom #reklám #nadrág #kisfkete #kényelem

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

 

Szólj hozzá

Kitekintő Csajos oldal