2020. dec 14.

Tartozom valahova...

írta: Mayerné Répási Adrienn
Tartozom valahova...

Miadéle magazin- Nőkről, nőknek, nőktől

 cup-of-coffee-1280537_640.jpg

Valahova tartozni jó! Igényünk is van rá nekünk, embereknek, hogy különböző közösségekben jelen legyünk. Elmondhatom, hogy én, egy nagyon jó kis közösségbe tartozom például, méghozzá a bloggerek közösségébe. Kiírjuk örömünk, bánatunk, a bennünket feszítő gondolatokat, kósza foszlányokat. De megírjuk azokat a történéseket is, amik velünk történnek és arról is közlünk blogbejegyzést, mit szeretünk a legjobban, mihez értünk, mi okozza a legtöbb boldogságot számunkra. Tudjuk, hogy hasonlók vagyunk. Egyforma dolgok miatt bosszankodunk, idegeskedünk. De mégis pont ugyan azok teszik szebbé a napjaink, ugyan azoknak az apró dolgoknak örülünk. Felelősségünk van. Tartalom szolgáltatás, szórakoztatás például. A szó elszáll, az írásaink megmaradnak, akár örökre is, így ezen kívül edukálás, segítség nyújtás, lélekbúvárkodás és még megannyi minden…

Számtalan féle blog van a világon. Utazós, életmód, receptes, könyves. Mégis van közös bennünk, az írás szeretete.

Viszont minket, bloggereket még egy valami összeköt, az íráson kívül. Méghozzá egy nagyszerű platform. Egy magazin, a Miadéle! Egy olyan női magazin, ahol jó jelen lenni, jó olvasgatni és minőségi időt eltölteni. Amit gyorsan végigpörgethetünk, egy kis szabadidő esetén, de akár órákat is olvasgathatunk, mert mindig találunk olyan cikket, ami érdekes lehet számunkra.

Miért jó olvasóként a Miadéle-t választani?

A magazinban rengeteg hasznos téma megtalálható a gyermekneveléstől az ebéd receptekig, lélektől a könyvajánlóig. Egy ízig-vérig női oldal, mely tudja, mi foglalkoztat minket, nőket. Szórakoztató és izgalmas. Változatos és színes. Mély és mégis könnyed. Tudjátok miért? Mert ízig-vérig hétköznapi nők írják, bloggerek, akik a saját tapasztalataikat öntik szavakba, bejegyzésekbe. Nem kertelnek, nem mímelik, nem megrendelésre gyártják ezeket a bejegyzéseket, hanem szívből, tapasztalatokból, érzelmekből! Mindegyik bejegyzés lenyomata egy-egy bloggernek. Hiszen beleszövik a mondanivalójukon kívül a stílusukat is. Mindenki a legjobb, legerősebb érzelmeit, tapasztalatait, tudását teszi az írásaiba és ezáltal a magazinba is!. És épp ettől annyira szórakoztató és változatos. Mindenki megtalálhatja a Miadélen azokat a cikkeket, melyek választ adnak a napi gondjaira, kérdéseire, melyek megpendíthetnek egy húrt a szívében. De csak úgy, olvasni is jó! Amíg a legtöbb oldal megszűri, mit mutat neked, itt te választhatod ki a neked való cikkeket. Bejelölheted kedvenc bloggereid, like-oddal támogathatod, további tartalomgyártásra ösztönözheted őket.

Te Miadéle tag vagy már? Még nem? Nézz be mindenképp!

people-2567915_640.jpg

Bloggerként miért jó a Miadéle oldalhoz tartozni?

Mert a bejegyzéseid maradnak a te oldaladon és az olvasók is nálad olvassák el a cikkeket. A Miadéle egy nagyszerű gyűjtőoldal, annak minden előnyével. De annál is több. Az említett közösségen kívül számtalan módon támogatják a cikkíróikat. Webinárokkal, hirdetésekkel, játékokkal és még ezeken is túl…

Nem hiszel nekem? Nem érted, miért jó csatlakozni a Miadéle közösségéhez? olvasd el pár blogger véleményét, akik szintén jelen vannak a magazin életében, emelik a színvonalát írásaikkal.

Orsolya véleménye a Miadéle-ről:
Szeretek itt lenni, szeretem megasztani a cikkeimet
Aki itt olvassa, biztosan céllal jön az oldalra, nem pedig csak odatéved. Kíváncsi ezekre a témákra, így hasznos közönségre találtam. 
 
 
Fruzsi blogja: Gyerekkelvagyok blog
 
Bennem hatalmas hála van a Miadéle-el kapcsolatban. Ez a közösség ébresztett rá arra, hogy igenis van értelme folytatom az írást, ami hatalmas nagy szenvedélyem. Adódott végre egy olyan lehetőség, ahol megismerhettem más fantasztikus embereket, akiknek szintén élete az írás, egy összetartó közösséget, ahol segítjük egymást.
Ilona blogja: GasztroSpicc blog
 
Bár még csak másfél hónapja vagyok a Miadéle közösségének tagja, máris rengeteget kaptam a csapattól. A csatlakozással egy aktív, pörgős közösségbe csöppentem, ahol a célok egységesek: hogyan tudunk izgalmas, színvonalas tartalmat létrehozni, és miképp vihetjük közelebb a Miadéle-t a saját írásainkon keresztül az olvasókhoz. Miközben ezért dolgozunk, csapatként, külön-külön is fejlődünk: az én első letölthető anyagomat, az Évértékelő kártyákat – amit megtalálsz az oldalamon – például a Miadéle adventi játéka ihlette, de számos szakmai tanácsot és ötletet is köszönhetek a csapatnak. 
 
Márti válasza:
Miadele oldalban az az érdekes, hogy a bloggerek is láthatják egymás munkáját, akár konkurencia, akár nem, inspirálódhatnak. Ugyanez érdekes az olvasóknak is, hiszen egy-egy témában több blogger is cikkeket ír, tehát válogathat, kialakíthat egy saját véleményt az adott témában, ha többet is elolvas. Akár életmód, akár kirándulás, akár receptek...
Márti írását itt találjátok a témában:https://www.miadele.com/.../irokent-olvashatjatok-a...
 
Eszter így ír a Miadéle-ről
Blogolni magányos tevékenység. Ahhoz, hogy egy blog sikeres legyen, van, hogy évek kellenek. Minden bloggertől hatalmas tudatosságot vár el az, hogy felépítse a blogját. A Miadéle ebben hivatott segíteni a bloggereknek. Segít a tanulásban, a blog fejlesztésében, menedzselésében és nem utolsó sorban az oldal lehetőséget biztosít arra, hogy rendszeres olvasóik legyenek. A Miadéle egy közösség, akik együtt egymásárt tesznek minden nap.
Eszter blogja: Eszti-téka
 
Erzsébet írását is olvassátok el:
Azért szeretem, mert egy összetartó közösség tagja vagyok, és olyan nagyszerű embereket ismerhetek meg, akikkel hosszú távon is együtt tudok működni. Szemléletformáló platform, ajánlom mindenkinek!
Erzsébet blogja: Böbi konyhája
  • Ismeretlen volt eddig számodra a Miadéle Magazin? Olvass bele bátran! Izgalmas cikkeket lelhetsz rajta és kedvenc bloggereket is! Oszd meg bátran a tartalmaikat, hogy mások is olvashassák! 
  • Olvasod rendszeresen a Miadéle-t? Mondd el véleményed! A blogcikkeket gyártók hálásak a visszajelzésekért. Írd meg, mi tetszett! Írd meg, miről olvasnál még!
  • Vagy írod is a tartalmakat? Hol nézhetjük meg az írásaid? Te miért szereted a Miadéle-t?!

 

  • Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

    ReAd-blog Adrija

  • #reklám #szponzorált #cikk #Miadéle #magazin #megjelenés #blogger #írás #blog129955956_669556303734842_2015513812056949610_n_1.png
Szólj hozzá

Kitekintő