2020. dec 11.

A méret a lényeg?

írta: Mayerné Répási Adrienn
A méret a lényeg?

130488991_209610027397846_5482273713605681916_o.jpg

A méret a lényeg?

Tényleg a méret a lényeg? Rossz az, aki rosszra gondol! A táska méretére gondoltunk jelenleg. Tényleg fontos, mekkora a táska, amit magunkkal cipelünk minden nap? Azt kell mondjuk, hogy az egyik legfontosabb a táska mérete, de az anyaga és a színe vezet a listán. Sőt, az életkor változásával a táskák mérete hol csökken, hol nő, igazodva az aktuális élethelyzethez. Kimutatható egyfajta váltakozás.

Táska evolúció

Mert bizony táska fronton is van evolúció. Kezdetben kicsi, pénzt, kulcsot, telefont elbíró táska a nyerő, majd idővel nagyobb táskára kell váltani, hogy beleférjen a sminkkészlet, zsebkendő, parfüm és hasonló túlélőkészlet is. A munkába járó táska már erősebb, masszívabb és sokszor szebb kell, hogy legyen. Abba akár előre dobozolt étel, a laptopunk vagy fontos papírok, jegyzetfüzet is helyet kell, hogy kapjon. Növésnek indul az a bizonyos táska. Ez után következik az anyatáska, amibe minden is belekerül, babaruha, cumi, pelenka, gyerekjátékok…Alig várja az ember, hogy végre ne pelenkákkal és popsitörlővel legyen tele a táskája. Ekkor következik a kavics, kisvirág és egyéb értékes kincsek, kifli csücskök, kulacsok korszaka, mikor majdnem ki is szorulunk a táskánkból. Ráadásul a kezünkre szükségünk van, nyerő választás a hátitáska ilyenkor. És a következő állomás az, amikor végre visszakapjuk a táska pakolóterét és megtölthetjük saját dolgainkkal újra. A táska mérete ekkor kezd el csökkenést mutatni ismét…

dsc_0761_1.JPG

Te mi alapján választasz magadnak táskát? Tényleg a méret a lényeg?

Ma Begin Handmade Bags táskakészítőit faggattam arról, milyen a jó táska és mik a leggyakoribb kérések, ha valaki egyedi táskát szeretne.

Leggyakoribb extra kérés egyértelműen a méret módosítás, de sokan kérnek egyedi hímzést is. Persze fontos a minőség is. Ha kézműves táskára esik a választása valakinek, akkor megválaszthatja az alapanyagot, a mintát, a méretet, a zsebek, pakoló részek elhelyezkedését és egyéb extra funkciókat is kérhet. Persze ha nincs elképzelés, szívesen segítünk. A kész táskáink közül is választhat bárki nyugodtan, ha nincs külön extra, plusz elvárás, kérés.

karikep.jpg

Illik táskát ajándékozni?

Miért ne! Ha valakit ismersz, tudod, mit szeret, kicsit is odafigyelsz az ízlésére, akkor a táska ajándékként kitűnő választási lehetőség. Egy örök darab ráadásul, ami hosszú ideig elkíséri.

Miért jó ajándékba táskát adni? 

Táskára mindig szükség van, és szinte mindenki használ is rendszeresen. A legtöbb ember számára a táska a mindennapok része, az egyik legfontosabb használati tárgyuk. Igazán emlékezetessé teheted a karácsonyt ezzel a különleges gesztussal! Ráadásul egy minőségi táska hatalmas segítség, hosszú távú befektetés és óriási meglepetés lehet.

131075536_387771655973573_2721085774865974969_n.jpg

Válaszd ajándékként a Begins Handmade Bags minőségi táskáit a legkisebbtől a legnagyobbik, élethelyzethez igazítva. Táskában, nem CSAK A MÉRET számít, hanem a minésg is!

Begins Intagram oldala, amit szintén érdemes megnézni. Szépséges táskák készülnek a lányoknál!

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#reklám #táska #neszeszer #Begins #BeginsHandmadeBags #szponzorálttartalom #fizetetthirdetés #ajándék #karácsony #karácsonyiajándék

Szólj hozzá

Kitekintő Csajos oldal