2020. dec 09.

TraumaAmbulancia, aki segítő kezet nyújt baleset után az embereknek

írta: Mayerné Répási Adrienn
TraumaAmbulancia, aki segítő kezet nyújt baleset után az embereknek

glass-984457_640.jpg

Sajnos a karácsony közeledtével egyre nagyobb a nyomás és azok sora is, akik segítséget szeretnénk kérni. Sokan nem jutnak el az emberekhez, most, hogy korlátozások vannak. Így a különböző civil szervezetek, alapítványok sem és nagy bajban vannak.

A ma cikkem egy olyan alapítványt szeretne bemutatni, aki igazán megérdemli a támogatást. A TraumaAmbulancia Egyesület egy segítő központ tulajdonképpen.

Önkéntes szakemberek közreműködésével segítik a baleset következményeinek feldolgozásában a baleset áldozatait, a szemtanúkat, hozzátartozókat vagy a baleset okozóját is egyaránt. Azon túl, hogy támogatják a balesetben érintettek lelki gyógyulását, biztosítják a kellő információforrást, hogy újra megtalálják lelki egyensúlyukat. Segítenek munkát találni azoknak, akik a baleset során olyan súlyosan sérülnek, hogy később megváltozott munkaképességűnek minősülnek. Esteket szerveznek, ahol beszélgethetnek, találkozhatnak egymással a traumát átélt emberek és családjuk. Önkéntes pszichológusokkal dolgoznak, ingyenes segítő beszélgetéseket nyújtanak.

Egyszóval számos dologgal tudják segíteni a baleseten átesett embereket és környezetüket! De ehhez pénz szükséges. Amint utaltam az előszóban is rá, most egész egyszerűen nem tudtak eljutni a korábbi támogatókhoz, így nagyon jól jönne nekik egy kis segítség!

questions-2245264_640.jpg

Baleset történhet bárkivel, bármikor. Akár veled is! Nem csak átélni nehéz, hanem feldolgozni is. Kihathat az egész életedre egy egészen pici is, hát még egy nagy. Ha azon szerencsések egyike vagy, akikkel még nem történt hasonló, akkor azért fontold meg a segítségnyújtást. Ha viszont neked is volt közlekedési baleseted, munkahelyi vagy bármilyen más, akkor tudod, milyen nehézségekkel kell szembenézni utána.

Akik az adjukössze.hu oldalon támagtják őket, azok cserébe "Segítünk túlélni 2020" hanganyagot kapnak. Ez a hanganyag bárkinek jól jöhet, hiszen az idei év mindenki számára lényegében egy krízis volt, és biztosan sokaknak van mit feldolgozniuk, akár egy munkahely elvesztését, vagy egyszerűen csak a megváltozott életkörülményeket a vírus miatt.

Támogasd a TraumaAmbulancia Egyesület munkáját!

MagNet Bank 16200106-11632713

Az egyesületet eléritek az alábbi oldalon, ahol bővebbet megtudhattok a munkájukról, azokról, akik alapították és a miértekről! TraumaAmbulancia

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#ktekintő #támogatás #trauma #baleset #segítség #egyesület #nemszponzorált

Szólj hozzá

Kitekintő