2022. ápr 21.

A testünk jelez nekünk!

írta: Mayerné Répási Adrienn
A testünk jelez nekünk!

Interjú Sol Rayond, íróval

5.png
A lelkünknek, ha nem hallgatunk a tudatalatti üzeneteinkre kellőképpen, nincs más lehetősége, csak a testi kivetülések által jelzni számunkra, hogy valamit nem jól csinálunk. Vallja Sol Rayond író.

- Ez hanyadik köteted is? Miről fog szólni és elsősorban kiknek?
 
Igazából ez már a negyedik kötetem, ami a Marysol könyvkiadónál megjelent. Az első a Ji King, az ötezer éves bölcselete, amelyből mindenki számára elérhetővé válik a jövő olvasása, roppant érdekes és dinamikus kötet a mindennapokra. Majd jött a Stresszmentes élet kézikönyve, amit nagyon szeretnek az olvasók, hiszen igyekeztem személyre szabni, ami ugye egy könyvnél kissé nehézkesebb, mintha valakivel személyesen beszélgetne az ember. A harmadik egy kristálykönyv, ami egyenlőre még csak angolul jelent meg, de a jövő évben tervezzük a magyar fordítását, és a negyedik Amit a testünk üzen.
Ez a könyv, ahogy a címe is mutatja, testünk üzeneteit igyekszik lefordítani a lélek nyelvén az egyén számára. A magyar nyelv csodás ehhez, hiszen a minden napokban is használjuk a kifejezéseket pl : nagy súly nehezedik a vállamra- hát pont ezért is fáj, mert az ember esetekben túl sokat VÁLLAL... ;) De a könyv ezen nyilván túlmutat. Igyekszik midnen egyes testi kivetülésnek megmutatni a lelki okát, hogy az egyén könnyebben és hathatósabban gyógyuljon ki a testek energiahiányos állapotaiból. Egy lexikon szerű kiadás, keresni lehet benne az adott betegségeket és testi jeleket.

- Az előző könyved hozta azt, amit szerettél volna elérni vele?
 
Minden könyvem azt hozza. Úgy írok, ha egy ember számára is segítséget hoz, már szerencsésnek érezhetem magam az életben. És hál istennek a pozitív visszajelzésekből érkezik bőven. Ez is támogat abban, hogy újabb gondolataimat vessem papírra.
 
 
- A könyvírás számodra munka, kiteljesedés, vagy a tudás átadása másoknak, leginkább?
 
Egyfajta csatorna, amibe belekerülök a könyvírások alatt. Nem is tudom megmagyarázni, nyilván én vagyok aki ír, de érzésnek olyan, mintha egy gyógyító csatorna nyílna meg, amiből az információk a papírra landolnak. Egy kiteljesedés, átadási folyamat. Gyakorlatilag mindkettő egyszerre.
 
 
- "A testünk kommunikál velünk". Azt vallod és a könyved fő témája is. Mesélnél bővebben erről?
 
Ha valamilyen formán "eltévedünk " életünk során, általában figyelmeztetést kapunk. Ha túl sokáig nyomjuk el magunkat, vagy dédelgetünk minket hátráltató gondolatokat, hitrenszereket, azok bizony a testünkben utat formálnak magunknak. No nem a kiteljesedésért, hanem épp ellene, hogy megakadályozzanak minket abban, hogy mindent ugyanúgy csináljunk tovább. Mivel számtalan betegség ( mondjuk kifejezetten nem szeretem ezt a szót, ezért inkább az energiahiányos állapotot használom rá) létezik, számtalan üzenet is.
A lelkünknek, ha nem hallgatunk a tudatalatti üzeneteinkre kellőképpen, nincs más lehtősége, csak a testi kivetülések által jelzni számunkra, hogy valamit nem jól csinálunk.
Valami nem megfelelő, álljunk meg egy kicsit és gondolkozzunk el rajta. Ezeknek a jeleknek a megfejtésére írtam ezt a könyvet. Hiszen ha a tudatunk létrehozni valami testi kivetülést, az nem árt testi és lelki szinten is együtt kezelni, hogy ne térjen vissza az adott probléma. Érdemes a lelki okok megfejtésével is foglalkozni, hogy a gyógyulás teljes legyen.
6.png

- Számodra mi az igazi harmónia, a boldogság, az egészség?
 
A mindennapok varázsa. Pont az, amitől általában egy olyan átlagember, aki nem találja meg az örömöt, menekül. Szerintem a kiteljesedést a mindennapok apró pillanataiban kell megtalálnunk, hiszen nem csupán a nagy kergetett álmok elérése adhat boldogságot... sőt! Ha az ember a mindennapi örömeit nem engedi magához közel, mint egy pillangó érintése, vagy az eső hangjának dallama, egy kiskutya érintése, vagy a gyermekünk mosolya, akkor nagy valószínűséggel az egetrengető sikerei sem fogják boldoggá tenni.
Nekem a mindennapok apró, de annál élénkebb örömpillantai a valódi boldogság és kiteljesedés.
 
- Ismét a Marysol kiadót választottad könyved kiadásához. Milyen együtt dolgozni a kiadóval?
 
A kiadó vezetője, Vera is spirituális nézeteket vall, hiszen ebből a szférából érkezett, így maxinálisan támogat mindenben. Jó, hogy nem szükséges magyarázni számára a könyveim lényegét, hanem egyből érti és pozitív gondolatokkal támogatja az összes kötetet. A csapat pedig kifejezetten csodás.
 
-  Mesélnél a Plusz egy fa projektről?
Ez a Plusz egy fa projekt csak hab a tortán. A környezetvédelem amúgy is egy fő témám, és szuper érzés egy ilyen csapatban dolgozni, akiknek szintén ugyanilyen fontos. Nagyon örülök, hogy én is egy ilyen támogató csapat részese lehetek.
smartmockups_kyiy8vii.jpg
 
- Mik a terveid a jövőre nézve? Kapunk tőled még hasonló stílusú, témájú könyvet? Jelenleg is dolgozol valamin?
Kicsit pihenek és az egyéni munkáimnak áldozom az időmet, de már érlelődik egy következő könyv.
Az idén már nem valószínű, hogy készen lesz, de jövőre a Kristály könyv magyar változatát szeretném elétek tárni, és aktív gondolataim vannak egy párkapcsolati segítő könyv kapcsán is. Szóval tartogatok még ötleteket és egészen biztosan találkozhatnak velem az olvasók még!
Addig is az Fb oldalamon vagy a Marysol kiadó oldalán megtalálhatóak az eddigi köteteim.

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#könyv #test #tudat #lélek #írás #readblog

Szólj hozzá

Interjú