ReAd-blog

Egy csipetnyi nő fűszerezve anyasággal, könyvekkel, interjúkkal, programajánlóval...

2021. nov 14.

Az 5 tornacsuka ismét úton!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Az 5 tornacsuka ismét úton!

Jámbor Eszter: Itt-hon, ​Ott-hon

covers_698852_1.jpg

Ismét izgalmas tájakon járt az 5 tornacsuka, azaz Jámbor Eszter és családja. A könyvet olvasva kedvem lenne a családdal azonnal felkerekedni és világot látni. Az összes általuk ismertetett úti célt meglátogatni, bebarangolni.


Színes, izgalmas képek teszik a történeteket még élőbbé, hitelesebbé, vonzóbbá. A stílus könnyed, mégis szórakoztató, gyerekek és felnőttek számára is. Eszter könyvét forgatva rá kell jöjjek, oly keveset tudok hazánkról és környékéről, oly kevés helyen jártunk még...Az írónő csodásan, izgalmasan, figyelemfelkeltőn mutatja be a Felvidék, Kárpátalja, Őrvidék, Erdély és Délvidék látnivalóit, fontos tudnivalókat, információkat is csepegtetve még a kirándulások mellé.

...

Tovább Szólj hozzá

Könyv Recenzió Olvastuk

2021. nov 14.

Koraszülöttek világnapja!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Koraszülöttek világnapja!

fb_img_1636814172496.jpg
Hazánkban körülbelül minden 10.baba a 37. hét előtt, koraszülöttként érkezik a világra. Minél gyorsabb, és minél szakszerűbb ellátást kapnak, lehetőleg már a műtőben, annál nagyobb esélyekkel indulnak el a boldog élet felé! 
A koraszülöttek világnapjának  személyes vonatkozása is van. Három gyermekemből kettő is idő előtt született, szerencsére megfelelő súllyal, egészségesen, így velem maradhattak. De nem mindenki ilyen szerencsés! Vannak, akik hónapokat töltenek a kórházban babájuk mellett. 

...

Tovább Szólj hozzá

Kitekintő

süti beállítások módosítása