2024. aug 22.

Budapest, Budapest, de csodás

írta: Mayerné Répási Adrienn
Budapest, Budapest, de csodás

A kulacs, amelyen megelevenednek a legszebb pillanatok

waterdrop-budapestes-kulacsok.jpg

Magaddal vinnéd Budapest egy darabkáját minden nap? A Waterdrop legujabb kulacsaival most megteheted!

Az idelátogatóknak építészeti remekművek, az itt lakóknak életük szemtanúi fővárosunk ikonikus épületei, melyek  mindegyikéhez különleges emlékek fűzik. A Waterdrop legújabb nemesacél kulacsai gyönyörű grafikákkal idézi fel a város legismertebb helyszíneit. A kulacsot nézegetve kortyról kortyra telünk meg élettel. 


A Budapest City Bottle egy 600 ml-es nemesacél kulacs, amely nemcsak hasznos kiegészítő, hanem egy darab a fővárosból, amelyet bárhová magaddal vihetsz. Ez a stílusos palack részletes illusztrációkkal jeleníti meg a mindenki által ismert épületeket: a budai várat, a Parlamentet, a Lánchidat, a Halászbástyát, a Szent István-bazilikát és a rakpart házait. Az egymás mellé komponált épületek visszaadják a főváros különleges hangulatát. Minden korty víz, amit ebből a kulacsból iszol, emlékeztethet a gyönyörű sétákra a Duna partján, a baráti beszélgetésekre, vagy azokra a pillanatokra, amikor gyönyörködtél a város fényeiben.

waterdrop-budapestes-kulacs-fekete-feher-allo.jpg


Tökéletes ajándék annak, akivel megosztottad ezeket a pillanatokat, vagy magadnak, hogy mindennap emlékezz arra, milyen különleges ez a város. A dupla falú nemesacél kivitelezésnek köszönhetően ez a palack télen-nyáron tökéletes társad lesz, hiszen hosszú órákra megőrzi a benne tárol folyadék hőmérsékletét. A matt fekete és fehér színben is elérhető kulacsoknak papírlapra emlékeztető tapintás és a bambuszkupak kivételes eleganciát kölcsönöz. Szerezd be te is a Budapest City Bottle kulacsot, amely kizárólag a Waterdrop webáruházában elérhető a készlet erejéig.

 

#reklám #szponzorálttartalom #waterdrop

Szólj hozzá

Kitekintő