2021. feb 08.

Saját magazin, mint PR eszköz?

írta: Mayerné Répási Adrienn
Saját magazin, mint PR eszköz?

Amikor Szabó Patrícia egy magazin modellje...

patricia-szabo-pureme-1-724x1024.jpg
Lehet egy saját magazinod? Egy magazin, melyben csak te szerepelsz? Lehet akár modern névjegykártyának is gondolni?  PR-nak is beillik? 
A válaszom mindegyik kérdésre igen!
 
Megmutathatod a teljes valódat, a munkádat, az érzéseidet!

 
Szabó Patrícia úgy döntött, kipróbálja a PureMe magazint, mint lehetséges megjelenést. A magazin fotósa, készítője, megálmodója Potyondi-Galasi Orsi. Ez egy olyan kiadvány, amelyben igazán beszédes portrék, életutak találhatók, képekkel, személyes leírásokkal, kvázi interjús formában. Nem csak megmutatják a magazinban szereplő valós énjét, hanem a mélyére is ásnak a történetének, az érzelmeinek, a világának. 
 
És hogy ki Szabó Patrícia? Azt hiszem, nem kell bemutatnom nektek...
De ha mégis. Patrícia egy gyönyörű nő, anya, Nők Lapja alapító tagja, főszerkesztő, újságíró, PR szakértő, marketinges, influencer és blogger is! Neszeszer blogja hasít a divattal, nőiességel, lélekkel foglalkozó nők körében. Minden babának jár kampány egyik fő kitalálója. Egy igazán színes személyiség, aki mindig aktív és mindig talál tennivalót, a világot jobbá tevő szándék megvalósításán fáradozó teendőt. Ő mesélt arról, miért vágott bele a PureMe Magazin elkészítésébe.
nagy_piros_pure.jpg
- Miért döntöttél úgy, hogy neked is kell egy ilyen magazin?
 
- Igazából, amikor beszélgetni kezdtünk Orsival arról, hogyan kéne kicsit bemutatni az embereknek, mi is ez a PureMe magazin, rögtön tudtam, hogy ezt valahogy meg kell mutatni. De ugye, kérdéses, ki az, aki vállalja, hogy sajtóanyagban elküldjék újságíróknak-bloggereknek a képeit? Ez már neccesebb dolog... aztán gyorsan rájöttünk: pont kéznél vagyok. Pr-esként bevállaltam ezt, de azt kell mondjam, eléggé élveztem is a fotózást. 
 
-Mihez tudod leginkább felhasználni?
 
- Amikor valaki nem ismer még, akkor egész egyszerűen átküldök neki egy linket, hogy lássa, ki is vagyok. És számomra boldogság, hogy ezt elég stílusosan tehetem meg, nem kell egy régi típusú névjegykártyával szerencsétlenkednem, ez azért jóval erősebb és szemléletesebb, kicsit átjön az én energiám is az egészből. 
 
- Milyen élmény volt az készülése?
  
- Nagyon jó élmény volt a fotózás, hihetetlenül gyorsan végeztünk. Azért is, mert olyan emberek vettek részt a munkában, akik mindig különlegesen és szépet adnak. Felhalmi Kinga sminkelt, a ruhák egy másik ismerősömtől, a Daarlastyle-os Kovács Marcellától voltak, akinek imádom az egyedi darabjait, a helyszín pedig a NewRoof Design volt, ami egy olyan varázslatos otthon, mintha egy igazi mesében jártál. Orsi pedig varázsolt és nem nagyon retusál, tehát az igazi egyéniségedet látod a képeken, PureMe - tehát igazán magaménak éreztem az egészet. 
 
- Szerinted kiknek kellene mindenképp a magazin megjelenés?
 
- Mindenképp? Azoknak, akik túl vannak azon, hogy egy huszonhatodik névjegykártyát adjanak át egy megbeszélésen, vagy azoknak, akiknek van mit összefoglalniuk a pályájukról, pályájukon. De nemcsak vállalkozóknak, igazán jó ötlet lehet akár egy termék vagy cég bemutatásának is ez. Azt gondolom, a sémák mindig unalmasak, merni kell máshogy kommunikálnunk önmagunkról vagy a munkánkról is. Ennek igazán jó lehetősége lehet a PureMe magazin.
 
Szabó Patrícia- kommunikációs szakértő, blogger
Támogasd te is kampányunkat! 
logo.png

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#interjú #magazin #cikk #magazinmegjelenés #megjelenés

Szólj hozzá

Interjú