2020. aug 26.

"A videózás elvezet önmagadhoz?"

írta: Mayerné Répási Adrienn
"A videózás elvezet önmagadhoz?"

Interaktív interjú Vitális Viki, life és videó coach-val

 naplo_vikivel_1.jpg

A világ egyre jobban a videós tartalmak felé fordul. Könnyebb megnézni egy pár perces videót, mint végigolvasni egy hosszú cikket. Kevesebb időbe kerül és energiába. Talán ezért is működik annyira az élet minden területén. Már minden elérhető videón. Az ember megnézhet egy filmet, zenét, weboldal reklámot is videós formában. Ez a jövő!

Megszokhattátok, hogy tőlem szövegeket kaptok. Viszont ma egy igen rendhagyó interjúval készültem nektek. Egy kicsit szöveges, egy kicsit videós! 

Vitális Viki egy tündéri csajszi, aki videókat készít. Ám nem a megszokott, sablonos dolgokat, hanem riportokot készít és marketing, reklám és bemutatkozó céllal készülő anyagokat, ahol te vagy a főszereplő!

Videói látványosak, izgalmasak és igen interaktívak. Na de, hogy pontosan mit is kaphatunk tőle, azt mondja el ő videójában.

-Mit tudhatunk rólad?

Én Vitális Viki vagyok, 42 éves nő. A Tv2 Tények extudóstója, aki gyermekei születése után újratervezte önmagát, anyaként, nőként, online vállalkozást indított. Svájcba, majd Kanadba költözött -férje munkája okán- fő feladata az otthonteremtés majd életre hívta újra az alkotó nőt. Aki kreatív, minden ami videóval kapcsolatos szerepel a palettáján. Mindezt egy különleges coachinggal keverve. 

Hisz a cél, találd meg nőként, anyaként a legjobb verziód. Riporterként és life coachként nőket, anyukákat segítek, hogy megtalálják a középpontjukat.

- Viki, te tulajdonképpen interjúkat készítesz videós formában, ahol a nőkön, a munkájukon van a fókusz? 

 

- Kiknek ajánlod és miért?

Mindenkinek jó szívvel ajánlom! Hogy miért?

  • Hogy megmutassa magát és láthatóvá váljon
  • Hogy összefoglalja, hol tart és mi a célja
  • Hogy megmutassa az ideális vevőjének, ügyfelének, mit kínál
  • Hogy megismerje a vevőköre kicsit másképp
  • Hogy izgalmasabbá tegye weboldalát, az online felületeit
  • Hogy haladjon a korral
  • nagy energia, töltés egy ilyen szereplés, önbizalmat ad
A riportra azokat várom, akik látszani akarnak végre, ragyogni, és megmutatni ők mit adnak a világnak. De ezt egyedül nem merik, Én vezetem, és világítok nekik. 
Ébredünk, ez az időszak erről szól.
Benned ki ragyog? 
vv.jpg
- Hogyan tudod ezt a sokmindent összeegyeztetni?
Az összeegyeztetés? No pont ez a varázslat! Ez az amit küldetésként adok át nőknek, hogy lehetséges kiteljesedve haladni, és középpontodban maradni. 
A küldetésem része emelni a nőket egy másik hitrendszerbe, ahol sokkal több dolog lehetséges, mint amit eddig elképzeltek.. 
Erről órákat tudok mesélni és videóim is ezt adják át. 
Ez nem munka, ez egy küldtés! És hivatás. Amikor megtalálod önmagad. 
Egyik dal ami most vezet: 

A cégem szinbóluma 3 éve, a világtó torony. Ez vagyok én. 184 cm, és állok a parton. 
Innen nézve csoda hogy a világ olyan részére hozott a sors, ahol számos torony van. 
 
Erre hívom a nőket. És a riportok is ennek részei. Hisz olyan riport is készül, ami nem anyukáknak szól. VAgyis, sok olyan téma van, ami önmagunkhoz vezet. A videó, a riport, a vizuális világ önmegismerés. 
Egy folyamat. Amikor látható vagy, amikor engedélyt adsz magadnak látszani, megmutatni ragyogó részed, ami te vagy, nem a férjed, gyereked, munkád, hanem te magad. Mit adsz a világnak? És itt jön nyilván a business, ami téged mutat. Te magad vagy a lényeg!
11 év, 7 költözés, 3 gyerek, 3 ország és jön  a 4. 
Kérdeztél volna előtte, hogy ez lesz? Sose hittem volna el. 
De hiszem, hogy mi teremtjük a világunk. 
És vezettetve vagyunk. 
Sokan azt látják szerencsénk van. Nem, ez tudatos teremtés. És minden nő képes rá. Ez a küldetésem, felnyitni a szemüket.
Ingyenes videózási segédletem is van annak, aki most akar videózásban szintet lépni
A videózás első lépései c. 25 oldalas tananyag ITT található.

Viki elérhetőségei: 

Weboldala ITT

Telszám: +12367889001

FB oldala ITT és ITT elérhető. 

Email cím: info@vikivitalis.hu 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#riport #videó #coach #interjú #cikk #VitalisViki #élet #vállalkozás #life #riportrandevú

output_1_1.jpg

Szólj hozzá

Interjú Anyák