2024. jún 05.

Így segíthet neked az ön- és sorsimeret az életben!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Így segíthet neked az ön- és sorsimeret az életben!

img_20220608_203314.jpg

A megfelelő ön- és sorsismeret tökéletes kulcs a boldog élethez! Ezt van, aki könnyen megleli, míg mások nehezebben. És még az is előfordulhat, hogy külső segítség kell kérni valakinek hozzá, hogy megtalálja a megfelelő állapotot.

Pedig kiemelten fontos tényező figyelni rájuk, és megfelelő tudásra szert tenni önismeretből és a sorsismeretből is. Segíthetnek abban, hogy jobban megértsd önmagad, az életcéljaid, és megtaláld a belső békét, harmóniát. Nagyban hozzájárulnak egy boldogabb és teljesebb élethez.

Így segíthet neked az önismeret

Az elegendő önismeret azért fontos, hogy jobban megértsd a saját értékeid, céljaid és igényeid. Ezáltal tudatosabb döntéseket tudsz hozni az életed minden területén, legyen szó karrierről, munkáról, párkapcsolatról, családi kapcsolatokról, barátságról vagy személyes fejlődésről. Tisztábban láthatod az erősségeidet és a fejlesztendő területeket is a segítségével. Ez lehetővé teszi, hogy jobban kihasználd az erősségeid, ugyanakkor dolgozhass a gyengeségeiden. Ezek növelik az önbizalmad és az önértékelésedet. A megfelelő önértékelés, önismeret az érzelmi intelligencia alapja is, amely segít abban, hogy jobban meg tudd érteni és kezelni az érzelmeidet. Javítja a kapcsolataidat másokkal, erősebb leszel, megértőbb, empatikusabb és hatékonyabban fogsz tudni kommunikálni is. A stressz csökkentésben is segíthet. Ha tisztában vagy azzal, hogy mi okoz számodra rendszeresen stresszt, és hogyan reagálsz a nehezebb helyzetekre, könnyebben találhatsz hatékony megküzdési stratégiákat rá. Ezáltal csökkentheted a stressz szintedet és javíthatod az általános közérzetedet.

Így segíthet neked a sorsismeret

Ha tudod, honnan jössz, merre tartasz, könnyebben megtalálhatod a megfelelő utat, az utadat és nagyobb elégedettséget érhetsz, érezhetsz az életben. Segíthet abban is, hogy elfogadd azokat a dolgokat, amelyeken nem tudsz változtatni. Egyfajta belső nyugalmat és békét hozhat, hiszen nem harcolsz folyamatosan a sorsod ellen, hanem megtanulhatsz együttműködni vele. Könnyebben megőrizheted a motivációdat és a kitartásodat, még akkor is, ha nehézségekkel kerülsz szembe.

Amikor összhangban vagy önmagaddal és a sorsoddal is, nagyobb valószínűséggel éled meg jól a boldogságot és az elégedettséget. De ez nem megy mindig könnyen. Ha úgy érzed, külső segítség kell hozzá, azzal sincs baj.

2022_0226_100.jpg

Találd meg MelinGoval, hogy miért születtél erre a világra és hogyan tudsz kiteljesedni, boldog lenni és szívből teremteni. 

"Leghatékonyabban akkor tudsz fejlődni, ha egy folyamatot viszünk végig, melynek első lépcsője egy asztrozófiai elemzés. Ez az elemzés, mint egy diagnózis megmutatja, hogy honnan indulunk most és mi az út, milyen lehetőségek vannak. A következő 7 alkalom pedig személyre szabottan alakul attól függően, hogy hol szükséges lebontani a blokkokat: múltban, jelenben, tudatos vagy tudat alatti szinteken!"

Melinda, a MelinGo tulajdonosa így talált önmagára és a hivatására.

 "Tipikus jókislány voltam gyerekként és kamaszként is. Jó tanuló, 6 év versenysport (úszás), középiskola, főiskola, munka, család, munka…Mindig is foglalkoztatott a pszichológia, misztikum, hogy miért élünk? Asztrológus lettem, tanultam sokféle spirituális dolgot, mégis az „élet” bedarált, elhallgattattam azokat a belső hangokat, amik erre vittek volna. Akkor vettem észre, hogy baj van, amikor egy nyaraláson egy apró dologtól kiborultam, zokogva mentem le a strandra még akkor is kötelességtudóan. Na akkor már tudtam, hogy gáz van, ez nem normális.

Ó azért sikerült ám még évekig ámítani magam, hogy ez csak egy kis túlterheltség, stressz, különben is tartani kell magam, hiszen mindenem megvan, ami kell. Sokáig nem figyeltem magamra, a belső hangra, ami elviselhető volt akkor, amikor sok munkám volt és fájdalmasan hangos, amikor kevés és csak lézengtem, mint egy zombi. Aztán beláttam, hogy ez nem jó így, változtatni kell és elkezdtem magamat kirángatni a mocsárból. 

Visszatértem az asztrológiához is, néztem az Újhold képleteket, milyen hatások támogatnak, a saját képletemet is mélyebben elemeztem, gondolkodtam. Majd elvégeztem egy life és business coach tanfolyamot, utána pedig a trénerit és a szervezetfejlesztést is. Végül megalkottam a melinGO ön- és sorsismereti coaching módszert, ahol egy teljes személyiség és életsors elemzésből kiindulva határozzuk meg a célt és ebből épül fel a folyamat. Spirituális Választechnika konzulens lettem, Angyal tanfolyamot végeztem, meditációs technikát tanultam, amivel blokkokat lehet oldani és elkezdtem asztrozófiát tanulni. Az Access Bars következett,amit számos kis tanfolyam is követett, így egy újabb eszközzel, módszerrel bővült a blokk oldás palettám."

Hiszem azt, hogy akinek dolga van velem és dolgom van vele, meg fog találni valamilyen formában!

Kiknek segíthet ez a módszer?

Ez nagy segítség tud lenni azoknak, akiknek van már valamilyen elképzelésük arról, hogy hogyan szeretnének nyomot hagyni a világban. Még nagyobb az értéke, ha valaki még abban az állapotban van, hogy fogalma sincs, hogy mit szeretne, csak azt tudja, hogy valami nincs rendben. Abban tudok segíteni, hogy ezt a lehető legjobbat elérd. A mindennapokban használható technikákat, gyakorlatokat tudok a kezedbe adni és még annál is többet…

Mindenkinek a saját maga belső igazsága az, amit megtalálva lehet boldog, kiteljesedett ember.

MelinGo ön és sorsismereti konzultáció spirituális szemlélettel!

Főoldala:
Spirituális választechnika:
https://melingo.hu/svt/

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#reklám #szponzorálttartalom #önismeret #sorsismeret #MelinGo #AccessBars #Spirituálisválasztechnika

 

 

Szólj hozzá

Kitekintő