2023. sze 11.

Hidasi Judit regényíró a Slow Living jegyében őszi gyertyákat készít neked …

írta: Mayerné Répási Adrienn
Hidasi Judit regényíró a Slow Living jegyében őszi gyertyákat készít neked …

img_8564-1.jpg

Az ősz, a természetnek az egyik legvarázslatosabb időszaka. Ekkor a táj átalakul, a fák levelei arany és vörös pompába öltöznek. Ez az évszaka színei mellett a bekuckózás és az otthon melege iránti vágy ideje is, mikor a szabadban való séták után az ember valahogy szívesebben tér vissza otthonába. Vágyik a meghittségre, a melegségre.

A hidegebb esték kellékei lehetnek egy jó könyv vagy film, a meleg tea, forró csokoládé, a puha takaró és az illatgyertyák. Mi mást ajánlhatnék első körben egy írónő műhelyéből, mint azt a gyertyát, aminek neve: Rainy Days & Books!

Ez a gyertya tényleg olyan, mint egy nyugodt délután, takaróba burkolózva. Kint esik az eső, az ég még világos, de te már gyertyát gyújtasz a forró italod mellé, és már nyitod is a könyved. Megnyugszol, és úgy érzed a világ kerek … Van jobb dolog egy őszi nap, mint olvasni és élvezni a gyertyák illatát? Könyvmolyoknak, és introvertáltaknak is ajánljuk!

img_7530-scaled.jpg

A tonka és vanília illatával. 

Itt találod: https://spiritandhome.hu/termek/rainy-days-books-illatgyertya-midi/

De az ősz nem csak a színek, hanem az érzékek ünnepe is. Egyes illatok különös hangsúlyt kapnak, mint például az almás sütemények, a Pumpkin Spice vagy az almás pite. Szerencsére Juditnak erre a hangulatra is van egy illatos gyertyája!

img_7537-scaled.jpg

„A Pumpkin Pie illata szinte hozzánőtt az őszi gyertyaszezonhoz. Egy kis szerecsendió, csillagánizs,  fahéj, vanília, kávé, tejszín – ezek adják ennek az intenzív illatú gyertyának az elegyét. „

A sütőtökös pite fűszereinek illatával. 

Itt találod: https://spiritandhome.hu/termek/pumpkin_pie_maxi/

Az illatgyertyák minden érzékszervünket megérintik, megmozgatják, emlékeket idéznek elő. Egyszóval különleges hangulatot teremthetünk magunk köré velük.

A kézműves illatgyertyák egy kis pluszt adnak, nem csak a lakásunk díszítéséhez, hanem a hangulatunkhoz is. Kézzel készülnek, természetes és minőségi alapanyagokból. A készítő egy kicsit a lelkét is beleadja minden egyes gyertyájába.

Hidasi Judit írónő mikor éppen nem regényt ír (Itt találod a könyveit: https://alomgyar.hu/szerzo/hidasi-judit ) akkor saját házának műhelyében gyertyákat önt, a Slow living jegyében.

Teljesen kizártam az életemből azokat az embereket és helyzeteket, akikben, és ahol zaj van. Nem tudok mit kezdeni azzal, ha valaki azért kényszerít kapkodásra, mert ő hibázott, vagy valaki siettet, mert neki dolga van. Hagyok időt a munkáimra és a projektjeimre. Olyannyira, hogy ha már az elején nem tudok valakivel dolgozni, mert érzem, hogy nem leszünk egymásra jó hatással el sem vállalom, mert … nos … mert nem akarok stresszt az életembe. Tapasztalat, hogy ezt később az élet kamatostul bepótolja.”

Az illatgyertyák nemcsak illatosítanak, hanem tökéletes dekoratív elemként is szolgálhatnak otthonodban, kiegészíthetik az otthoni dekorációt.

img_7491-scaled.jpg

„Nagyon büszke vagyok a tökös bögrés gyertyáinkra! Idén már két illatban, brutálisan hosszú égési idővel készítem, egy-egy bögrés gyertya fél liter űrtartalmú, mondhatni egész szezonban veled marad!”

Itt találod Judit egyedi dizájnnal készülő bögrés gyertyáit: https://spiritandhome.hu/termekkategoria/illatgyertyak/bogres-gyertyak/

Válaszd az őszi gyertyákat kifejezetten őszies illatokkal, almával, fahéjjal, sütőtökkel, őszi erdőket idéző külsővel, vagy a bögrés gyertyákat extra hosszú égésidővel!  Ha végre tényleg beköszönt az ősz, jólesik majd bekuckózni egy igazi őszi hangulatú gyertyával.

Én ezt választanám – It’s Fall, Pumpkin! Ősz van, Pupák

itsfall.jpg

Picit édes, picit füstös, de emlékeztet a sült tök, sült alma illatára is. Igazi őszi harmóniát hoz a szobádba, amivel nem lehet betelni. Ha hiányzik az erdő, a fellobbanó tűz illata, akkor gyújtsd meg, és hagyd, hogy a gondolataid régi emlékeket idézzenek fel.

Itt találod: https://spiritandhome.hu/termek/its-fall-pumpkin-maxi/

Csodás őszt kívánok neked!

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#gyertya #ősz #illatok #illatgyertya #sütőtök #SlowLiving #spirit&home #candle #reklám 

Szólj hozzá