2023. aug 17.

EmpowerHER Balaton konferencia, azaz az első Sikeres Nők Konferencia

írta: Mayerné Répási Adrienn
EmpowerHER Balaton konferencia, azaz az első Sikeres Nők Konferencia

63b0af10-8af5-4613-b243-d3fe24f1138d.png

Szeptember végén a BENT Balatoni Női Vállalkozói Egyesület megszervezi az első EmpowerHER Balaton konferenciát.

I. Sikeres Nők Konferenciája, azaz az EmpowerHER Balaton, egyedülálló módon, a balatoni vagy helyi kötődésű női vezetőket, vállalkozókat szeretné fejleszteni az önismeret, a selfbranding, társadalmi felelősségvállalás vagy kapcsolatépítés terén, izgalmas előadók segítségével, kerekasztal-beszélgetések és workshohop-ok formájában. 

A BENT Balatoni Női Vállalkozói Egyesület célja már névválasztással is az volt, hogy pozitív és inspiráló üzenetet közvetítsenek. Ezzel szeretnék ösztönzi a résztvevőket, hogy tegyenek erőfeszítéseket, merjék vállalni a szakmai kihívásokat, bátran lépjenek ki a komfortzónájukból és energiáikat nemcsak a saját sikerük, hanem közösségük fejlődése érdekében is használják fel.

Bővebben a helyszínről, időpontról

Szeptember 29-30-án Zánkán, a legújabb balatoni rendezvényhelyszínén, a Kisbirtok Kultbázis-on kapott helyet  az első Sikeres Nők Konferenciája.

Előadók:

Steigervald Krisztián generáció kutató, Bittmann Eszter Lavender Tihany, Hámori Marcell ÉgSzínKék Balatonfüred, Varga Viktória divattervező, Németh-Hindi Fatima, Fatimapanka, Németh Kornél CEO Rossmann, Szo Katalin G@D cukrászda és pékség, Karády Edit C-xray, Lükő Szilvia Ecofamily HR vezetője, Dobosi Győző Dobosi Birtok,  dr. Árvai Anita Veganeeta Home tulajdonosa és még sokan mások.

eh_10.png

Célunk, hogy a kommunikáció, a magabiztos kiállás, az üzletfejlesztés, vagy akár egy etikus vállalkozás beindítása terén segítsük azokat a nőket, akik fejlődni szeretnének. Olyan neves és inspiráló előadókat hívtunk el az eseményre, akik élettörténetükkel biztosan hatást gyakorolnak majd a résztvevőkre”

– mondta a rendezvény megálmodója, Nagyné Czuri Eszter.

 

osszefoglalo.png

Le ne maradj!

Bővebben:

https://www.facebook.com/bentbalaton

https://bentbalaton.hu/

Szólj hozzá

Program