2022. aug 25.

Tetkó Varázs, nem csak bőr dekoráció, hanem biztonság is egyben!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Tetkó Varázs, nem csak bőr dekoráció, hanem biztonság is egyben!

58758eec991676c147e5a9522cb37a78.jpg

Egy tetoválás dísz az ember bőrén. Önkifejezés! De még annyi minden lehet! Például segítség! 

Nincs olyan gyermek, akinek a szeme ne csillanna fel, matricázás vagy tetoválás szó hallatán. Olykor  hatalmas segítség is lehet, nem csak a gyerekek kedvenc elfoglaltsága és a bőrük dekorációja a lemosható tetoválás. Például, ha ételallergiás a kicsi, vagy csak egy telefonszám, ha elveszne...

Regina és Edit megálmodta és létrehozta a Tetkó Varázst ezzel a nagyszerű ötlettel!

Mi adta az ötletet a számotokra ehhez a projekthez?

Egy évekkel ezelőtt megszületett, majd a fiókba tett ötletet húztunk most elő, és valósítottunk meg nagy lelkesedéssel. Egy olyan termék volt az álmunk, ami nem csak örömet és vidámságot visz a használója életébe, hanem biztonságot is nyújthat számára.

Hogyan találtatok egymásra ebben a vállalkozásban?

Régebb óta ismerjük egymást, és hamar kiderült, hogy sok mindenben hasonlóan gondolkodunk. Vállalkozó szellemű, 2 gyermekes anyák vagyunk mindketten. Abban is hasonlítunk, hogy mindketten fontosnak tartjuk az önfejlesztést, saját személyünket és önálló vállalkozásainkat érintően is. Szeretünk előre nézni, tervezni, ötletelni, megvalósítani. Látjuk annak fontosságát, hogy társsal közösen gondolkodva dupla energiát és eredményt tudunk elérni. Innen jött az ötlet, hogy közösen alkossunk valamit, ami a saját önmegvalósításunk mellett másoknak is hasznos és örömet okoz. Így született meg a Tetkó Varázs, a lemosható tetoválások birodalma. 

Regina vállalkozása: Regina Cleaning 

Edit vállalkozása: KicsiKocsi Gyerekautó kölcsönző

8d8152aa59fe9f7a4753cd818cc03d80.jpg

Van személyes vonatkozása is a tetkóknak?

Kezdetben érintett szülőkként saját gyermekeink biztonsága érdekében kezdtünk el allergiára figyelmeztető, illetve telefonszámos tetoválásokat tervezni és készíteni, ami olyan pozitív fogadtatásra talált az ismerőseink körében, hogy egymást követték az újabbnál újabb ötletek és minták. Tetkó Varázs

Miért pont tetkók?

Mint a legtöbb szülőnek, nekünk is sokszor fejtörést okozott, hogy egyes élethelyzetekben (pl. tömegrendezvények, tábor, nyaralás) hogyan tudjuk biztonságban gyermekeinket. Számos ötletet próbáltunk külön-külön is, igazából egyik sem vált be. Leesett, elhagyta, leszedte, elszakad, nem viselte el magán a gyerek, nem volt egészséges módszer (alkoholos filccel vagy tollal való írás a bőrre). Valami olyat kerestünk, ami informatív, ami észrevehető mások számára is, de a gyermeket nem zavarja, hogy rajta van az a "valami". És így jött az ötlet, hogy csináljunk tetoválásokat, amiket ráadásul a gyermekek számára szerethetővé is tudtunk tenni különböző ábrákkal, mintákkal, színekkel. 

167337d0a8693c6aed18da72692ec6dd.jpg

Milyen folyamatokon ment keresztül a kis vállalkozásotok, míg elérte a mostani verzióját, elkészült? Mi volt  a legnehezebb benne és mi a legkönnyebb?

A legkönnyebb? Az ötlet.  A legnehezebb? A megvalósítás tökéletesítése azzal a maximalizmussal, ahogy mindketten állunk egy kivitelezés folyamatához és a végeredményhez. Az első "mi lenne, ha megcsinálnánk" mondatot órákon át tartó személyes és írásos eszmecsere követte, napokig-hetekig tartó információ gyűjtéssel. Megfogalmaztuk, mit is szeretnénk látni. Összegeztük, mit, hol, mennyiért kell beszerezni. Az üzlethelyiség adott volt, hiszen mindketten rendelkezünk saját vállalkozással is. Az egyik üzlethelyiséget kibővítettük erre a tevékenységre. Jöhetett a megvalósítás. A kivitelezés megoldandó feladatok sokaságát hozta elő, de közösen mindent sikerült a helyére tenni és végül olyan formában készült el a végeredmény, ami számunkra is büszkeség lett. Azonban ezután sem dőltünk hátra, folyamatosan jönnek az újabb ötletek, hogyan tudnánk még jobbá, még szebbé, még szerethetőbbé tenni a termékeinket és a vállalkozásunkat.

 3d2f138ba5f48ceac214f10ff9bc7a63.jpg

Mi a cél a tetkókkal? 

Azt a biztonságot és nem mellesleg örömöt és szórakozást okozó eredményt, terméket átadni minél több ember számára, amit nekünk okoznak a tetoválások. Legyen az családos vagy önálló személy. Nem egy végleges megoldás, ha akarom, ott van, ha akarom, nincs. Ha akarom, ilyen, ha akarom olyan.  A tartalma alkalmazkodik az éppen aktuális kedvünkhöz, akár öltözékünkhöz. Vagy éppen egy adott alkalomhoz, mint pl. egy születésnap, esküvő, vagy iskolakezdés.

Kiknek ajánljátok?

A folyamatosan bővülő termékpalletánkon túl meg tudunk valósítani bármilyen egyedi elképzelést, legyen szó akár fényképes tetoválásokról, igazi tetoválás előtti próbatetkóról, vagy akár legény, lánybúcsús, illetve egyedi esküvői tetoválásokról. Vagyis a kicsiktől a felnőttekig minden korosztály megtalálja nálunk a neki megfelelőt. Vagy, ha mégsem, ír nekünk és megvalósítjuk.

3525050e1067185e7dacc7f1cc729258.jpg

- Mi a vágyatok vele? Mit szeretnétek elérni?

Legfőbb vágyunk, hogy ha valaki a lemosható tetoválásokra gondol, mi jussunk az eszébe! 

Legnépszerűbb termékeinkről, az allergiára figyelmeztető tetoválásokról rengeteg pozitív, megerősítő visszajelzést kaptunk az érintettektől. Elképesztően jó érzés megtapasztalni, hogy egy ötletből egy olyan termék jött létre, ami képes megvédeni egy kisgyermeket mindamellett, hogy még örömet is okoz a viselőjének. Célunk, hogy ezeket a termékeinket ne csak a webshopunkban lehessen megvásárolni, hanem elérhetővé tegyük a boltok polcain is.

1309813e37d5f02b312b6692ee1a476f_1.jpg

- Mik a visszajelzések?

Számunkra is nagy örömet okozva szinte csak pozitív visszajelzést kapunk. Több szervezet is megkeresett minket, akikkel hosszú távú együttműködés van kialakulóban. Eddigi vásárlónkkal jó viszonyt ápolunk, és rengeteg hasznos javaslatot kapunk tőlük a tetkókkal kapcsolatban. Úgy átjuk, hogy egy nagy Tetkó Varázs család van kialakulóban. 

Tetkó Varázs

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#tetkó #tetoválás #TetkóVarázs #interjú #matrica 

6a9a1663714284fe5ca6eafe3969b275.jpg

 

Szólj hozzá

Interjú Anyák Kitekintő