2022. feb 08.

Ha felújítanád az otthonod saját kezűleg!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Ha felújítanád az otthonod saját kezűleg!

Kis költség, nagy változás!  

 zold-green-fal04.jpg

Meguntad az otthonod falait? Már nem olyan szép, mint korábban volt? Jöhet a lakásfelújítás? Igen! Akkor hajrá!

Ez így jól is hangzik első blikkre... Viszont sok esetben nem fogod meglelni a megfelelő szakembert. Erősen szakemberhiány van, egy-egy felújításra hónapokat kell várni, szinte sosem ér oda a szaki, vagy ha igen, menet közben eltűnik, drágább árat számol fel, egyszóval a legtöbbször nincs benne köszönet. 

Kereshetsz, kutathatsz bárhol és bárhogyan. Ajánlások útján, hirdetéseket bújva, ismerőseid segítségét kérve. Ha igen, végre megtaláltad, akkor bizony hónapokat kell várnod rá. Amikor pedig odaér, egy-egy nap után eltűnik hetekre. vagy olyan árat mond, amitől legszívesebben hanyat vágnád magad! Aztán végül megegyeztek, el is tud jönni hozzád és nem lép le, mint a bizonyos szürke szamár a ködben, de nem olyan lesz az eredmény, sokkal többe kerül, mint eredetileg meg volt beszélve. Ismerős szituációk? Tisztelet a kivételnek, de ez sajnos gyakran előfordul. Bosszantó tud lenni, hiszen az ember rögtön, szinte azonnal szeretne egy szebb, mutatósabb lakásban ébredni, nem túl nagy költséggel számolva.

16430658526037669_600x500.jpg

Kis költség, nagy változás!  

Ilyenkor az ember sokszor arra jut, egyszerűbb, gyorsabb, olcsóbb, ha saját maga oldja meg az egész felújítási cécót. Igen ám, de szaktudás nélkül a legtöbb munka bizony nem megy, nem lesz tökéletes. Viszont vannak olyan alternatív dolgok, melyek szakemberre várás nélkül, saját kezűleg is megoldhatóak! Ilyen a tapéta, vagy nagy festés nélküli azonnal feltehető, sokoldalú fali panel is! Pár mozdulattal, szakember bevonása és különböző eszközök nélkül feltehetőek egyszerűen, gyorsan a falpanelek, falburkolatok

24837624_1389784551144255_1904801513451855971_o.jpg

Számtalan előnye akad a falpaneleknek, falburkolatoknak!

A  falpanel előnye, hogy egyszerű vele dolgozni! Nem igényel a feltevése különleges eszközöket, szakembert! Tartós, minőségi anyagok jellemzik. Sokáig szép, mutatós. Sokoldalúan felhasználható és jól tisztítható. Feltehető konyhába, étkezőbe, nappaliba, előszobába, hálóba, gyerekszobába, egyszóval bárhová.

16430679966866298_600x500.jpg

Hatalmas választék közül lehet válogatni, színben, típusban, mintában, árban, anyagban, minőségben, erősségben is! Csempe, kő hatás vagy fa minta? Megoldható! Textil, műbőr vagy filc anyagból készült falburkolat? Szinten elérhető! Valami igen designos burkolat illene a szobába, nappaliba? Az is van! Lehet egy egész falfelületet feldobni vele, vagy egy bútor, ágy, szekrény feletti részt csak.  

16430634384224586_600x500.jpg

Alkalmas dekoratív falfelületek kialakítására is. Végtelen variáció létezik!

Gyors, praktikus és pénztárcabarát falburkolat megoldás! Egyszerűen, gyorsan és tisztán lehet vele dolgozni.

Kerma Design

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#reklám #szponzorálttartalom #kerma #falburkolat #felújítás #kermadesign

 

Szólj hozzá

Kitekintő