Egy csipetnyi nő fűszerezve anyasággal, könyvekkel, interjúkkal, programajánlóval...

ReAd-blog

Újítsd fel otthonod tapéta, festék nélkül!

2022. január 27. - Mayerné Répási Adrienn

lamella-falburkolat16.jpg

Szeretnéd az otthon valami izgalmas dologgal feldobni? Olyan terméket keresel, mely azonnal átvarázsolja egyes szobák hangulatát, kinézetét, viszont nem szeretnél a festéssel, tapétázással bajlódni? Mutatok valamit, ami túlmutat a megszokott, unalomig ismételt tapétán és festésen. Falpanelek, designer falburkolatok mutatós, tartós kivitelben a Kerma Designtől! Én rögtön beleszerettem egy-egy elembe. Mai interjúm alanya Keresi Ferenc, a Kerma design csapatából!

Tovább

#nemluxustáska

 nemluxustaska-kampany-slider-1-1200x600_c_1.jpg

#nemluxustáska

Bizony van az a szegénységi fok, ahol a napi tisztaság, higiénia is nehézséget okoz az embernek. Nem elítélendő, hanem támogatandó inkább ennek megakadályozása. Épp ezért jött létre a #nemluxustáska ötlete is. A lányok gondoltak egy nagyot és egy használható táskába  tisztasági holmikat pakoltak, és eljuttatták azokhoz, akik rászorulnak! És bizony nem kevés ilyen ember akad.

Mit kérünek tőled?

 1. Nézz körül a gardróbszekrényedben.
 2. Válassz ki egy viszonylag jó állapotban levő táskát, amire már nincs szükséged, vagy nem hordod.
 3. Tegyél bele minden, számodra nem luxus, mindennapi higiéniás terméket, aminek Te is örülnél.

    4. Meséld el ismerőseidnek és motiváld őket is, hogy részt vegyenek a kezdeményezésben!

Ezek kerüljenek a táskába!

 1. Egészségügyi szárnyas betét
 2. Szappan, tusfürdő
 3. Sampon (és opcionálisan hajbalzsam)
 4. Testápoló vagy kézkrém
 5. Maszk (lehet mosható vagy egyszerhasználatos is)
 6. Kézfertőtlenítő
 7. Fogkefe
 8. Fogkrém
 9. Dezodor
 10. Kedves személyes üzenet tőled

Használd a #nemluxustaska hastaget és oszd meg valamelyik közösségi médián.

 nemluxustaska-kampany-slider-3-1200x600_c.jpg

Minden termék új legyen és bontatlan! 

Gyűjtési időszak: 2022 január 3. – 2022 január 31. 

A táskákat országosan csak és kizárólag szerdai napokon vesz át minden gyűjtőpontunk a vírushelyzetre való tekintettel. Mivel a táskáknak “pihennie” kell, így csak és kizárólag szerdai napokon tudjuk egységesen átvenni őket. Pontos nyitvatartásról a Gyűjtőpontok menüpontban tudsz tájékozódni.

Ingyenesen igénybe vehető, FOXPOST automatákon keresztüli postázási lehetőséget is.

 A részleteket megtalálod a különböző menüpontjaink alatt. Sajtóközleményünket itt találod.

FŐSZERVEZŐK: Kívül Belül Boldogság és Ági Huszka Style

Segíts te is!

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#nemluxustáska #segítsteis 

Alexander könyves kihívás februárban!

paper-g21b6cdaa8_640.jpg
Küldetésemnek tartom az olvasás népszerűsítését és a segítő tevékenységet is. Ez a kihívás mindkettő dolgot maximálisan teljesíti! Szeretném megosztani veletek is.

Alexander könyvkihívás

Az Alexander könyv kihívás 2022 februárjában kerül megrendezésre. Ezzel a kihívással szeretnék támogatni azokat, akiknek újévi fogadalmaik közt szerepel az olvasás, de az év elején még nem sikerült teljesen beépíteniük a hétköznapokba. Illetve egy kis motívációra van szükségük valamilyen okból. A kihívást életre hívók támogatják az olvasást kedvelőket, és ők pedig támogathatják Alexandert! A kihívás ideje alatt bármilyen könyvet el lehet olvasni, nincs megkötés. A feladat, csupán annyi hogy minden nap olvassatok legalább 5 oldalt!

Tovább

A csomagolásmentes élet nem is oly egyszerű, de mégis nagyszerű!

img_20211223_141415.jpg
Egy olyan nagyszerű divat lett a környezetvédelem, melyre bizony rászorul a Földünk. Egy életre való befektetés, ha óvjuk, vigyázunk rá. Na de egyéni szinten mit tehetnénk, hogy jobb legyen a világ? Például termelhetünk kevesebb szemetet, vásárolhatunk jóval kevesebb dolgot és amit megveszünk, az lehet csomagolásmentes is! Nagyvárosokban már kiválóan működik a Csomagolásmentes üzletek sokasága. Viszont kisvárosokra ez kevésbé jellemző. Egy-egy próbálkozás van, de ritka. Ezt töri meg Kalocsán a Töltsd újra üzlet tulajdonosa, Fekete-Magó Marianna is! Remélem sokan fogjátok szeretni az üzletét és sokan vásároltok majd tőle! Mai interjúm alanya ő, aki mesélt a nemrégiben nyílt boltjáról.
 

Tovább

Klasszikusok mindennapokra, vagy akár különleges alkalmakra is!

270237876_1565928537121038_4165320664011045519_n.jpg

Már nem egyszer írtam arról, hogy szeretem a praktikus ruhadarabokat, melyeket különböző stílusú ruhákkal, kiegészítőkkel ötvözhetek. A Bonprix ruhái legtöbbször ilyenek. Jó minőség, tökéletes anyagok, klasszikus szabásvonal, és olykor finom részletek teszik izgalmasabbá. Viselésük rendkívül könnyű sokoldalúságuk miatt. Hosszútávon kielégítik az elképzeléseket, nem mennek rögtön tönkre. És mivel jól varriálhatók különböző kiegészítőkkel, így bármilyen stílusban tudunk öltözködni a Bonprix ruhákkal.

A december és a január is, a hosszabb ideig tartó otthon levésről, annak az ellentétjéről, a rokonlátogatásokról, bulikról, családi vacsorákról szól leginkább, majd ismét a bekuckózásról, a hidegek miatt. 

Tovább

Rácz-Akácosi E. Laura: Íku, ​Kesu és Tincsi mókus meséi

269863132_328511889143078_440502245233904190_n.jpg

Szeretjük családilag a könnyed, gyorsan olvasható, vékonyabb mesekönyveket, melyeket egyszerre ˇbefalhatunk". Az a jó, ha kényelmesen befér a táskánkba, magunkkal vihetjük orvoshoz, utazáskor vagy épp esti mese lesz belőle. Ilyenkor tökéletesek a rövidebb fejezetek, a gyorsan elolvasható, kedves történetek. Pont, mint Laura kötete. 

Tovább
süti beállítások módosítása