ReAd-blog

Egy csipetnyi nő fűszerezve anyasággal, könyvekkel, interjúkkal, programajánlóval...

2021. már 31.

Mit kezdjek a WC papír gurigákkal?

írta: Mayerné Répási Adrienn
Mit kezdjek a WC papír gurigákkal?

3 húsvéti dekoráció WC papír gurigából

img_20210331_125729.jpg

Minden háztatásban megtalálható, ám felesleges szemétnek nyilvánított dolog a WC papír guriga. Nálunk is bőven parkol itthon pár darab mindig. Kidobni sajnálom, hátha fel tudjuk használni némi kézműveskedésre valamikor. Ma egy vendégpostot hoztam Albert Bernadette- Mindenütt jóóó - Travel blog szerzője jóvoltából, aki három felhasználási módot mutat be a posztban.

...

Tovább Szólj hozzá

Kitekintő Anyukás tartalom

2021. már 31.

Tánc, romantika és drámák az életben

írta: Mayerné Répási Adrienn
Tánc, romantika és drámák az életben

Tormási Vyktória: Rólunk szólt

167328182_797415017877562_8145672143913301723_n.jpg

Egy könyv előolvasása vagy még megjelenés előtti olvasása hatalmas felelősség. Viszont az egyik legjobb dolog is, hiszen beleláthatok a kulisszák mögé. Előre tudhatom, hogy az író fejében milyen új világ, szereplők, érzések születtek meg, melyeket kiírt magából. "Részt veszek" a könyv születésében, alakulásában. 

Az a megtiszteltetés ért, hogy Tormási Vyktória , Szerethetetlen című regénye után a hamarosan, pontosabban április 23-án megjelenő Rólunk szólt című könyvének tartalmát is volt szerencsém elolvasni, ráadásul megjelenés előtt.

Az előző kötetének recenziójáról itt olvashattok: Szerethetetlen

Már a gyönyörű borító megvett magának és kíváncsivá tett. Ízléses, egyszerű, ám mégis ...

Tovább Szólj hozzá

Recenzió Olvastuk

2021. már 31.

Kockázatmentes lakáskiadás

írta: Mayerné Répási Adrienn
Kockázatmentes lakáskiadás

home-589068_640.jpg

A lakáskiadás az emberek képzeletében kétféleképpen él. Vagy nagyon egyszerű pénzkereseti lehetőségként, mellyel semmi teendő nincs vagy pont ellenkezőleg, bonyolult, kockázatos dologként, mellyel nagyot lehet bukni és rengeteg nyűg, gond van vele. A hosszútávú lakáskiadás a megoldás az utóbbi esethez! A lakáskiadással nem kell rettegni attól, hogy betörnek, állaportromlást szenved a lakatlan ház. A hosszútávú kiadással pedig sok gondot megspórol az ember és papírmunkát. Nem kell kéthavonta új bérlő után nézni, nem kell attól félni, hogy nem lesz kifizetve a bérleti díj. És ha már bérleti díj, egy plusz bevétel az ember számlájára. Viszont nem ilyen egyszerű a helyzet. Számos állomás, megoldandó feladat van a ...

Tovább Szólj hozzá

2021. már 29.

Természetes, gyógynövényes szörpvilág

írta: Mayerné Répási Adrienn
Természetes, gyógynövényes szörpvilág

levendulaearlgrey_3f35aff9.jpg
Gyermekkorom végigkísérte a finom gyümölcsszörp, olykor akár házilag is készítve. Aztán valahogy kikopott a köztudatból, már nem volt olyan "menő" szörpöt inni, mert megjelentek az elkészített levek, a Cola és hasonlók. De mióta gyermekeim vannak, valahogy visszalopta magát az életembe újra. Szívesen készítek nekik teát vagy szörpöt a sulis kulacsukba. Keresem, kutatom azokat a békebeli finom, ízes szörpöket, melyekből az igazi gyümölcsíz köszön vissza. Így találtam Tünderellára is. Levendula szörp, citromfű szörp, menta, bodza és akác. Mindegyik különleges és egy igazi ízbomba, méghozzá gyógynövényekből, azoknak nem csak a finomságával, hanem a jó egészségügyi hatásaival együtt is. Ma a Tünderella ...
Tovább Szólj hozzá

Interjú Anyák

süti beállítások módosítása