Egy csipetnyi nő fűszerezve anyasággal, könyvekkel, interjúkkal, programajánlóval...

ReAd-blog

Kovács Dorka: Derült égből terhesség

Avagy egy kismama nem hétköznapi naplója

2021. december 26. - Mayerné Répási Adrienn

covers_706510.jpg

Az anyaság és maga az egész várandóság egy misztikus, hihetetlen dolog. Mindenki máshogy éli meg, ki jobban, ki kevésbé és van, aki kifejezetten nehezen. Várandóság és várandóság között hatalmas eltérések lehetnek. Pont ahogy a gyerekek is teljesen másmilyenek, sosincs két egyforma csemete. Dorka könyvében ezt mutatja meg, a teljes, őszinte valóságot!

Tovább

Ha írásra adnád a fejed...

Ha bármilyen írásra adnád a fejed, legyen szó egy könyvről, social mediáról, weboldalról, blogról, magazinról, érdemes pár kötetet beszerezned mindenképp. Sokat olvasok a témában, így jó pár gyöngyszem a szemem elé került már marketing, szövegírás, SEO, újságírás, írás témakörben. Némelyik jobb volt, némelyik rosszabb és akadt használhatatlan is. Utóbbiakról inkább szót sem ejtenék. Viszont akad olyan, ami hatással volt rám és rendszeresen használom a benne rejlő dolgokat. Szeretnék neked ajánlani ilyen könyveket, melyeket feltétlenül szerezz be! Rengeteg hasznos tanácsot, gyakorlati segítséget tartalmaznak és egyikben sem csalódtam még. 

Márpedig az írás nagyon sok válllakozás, munkakör elengedhetetlen része, ha jól meggondolod.

A legtöbb könyvet közvetlen a szerzőjétől tudod megvásárolni!

Tovább

Adj élményt, oktatást, alkotási lehetőséget ajándékba!

pink-gd43e0a120_640.jpg

Ajándék választásnál az ember igyekszik hasznos dolgot választani, melynek biztosan örül az ajándékozott. Ez hol jobban sikerül, hol kevésbé. De a tárgyi ajándékok mellett van egy olyan szegmens, mellyel nagyon nehéz mellényúlni! Ez pedig az élmény, az oktatás, a szolgáltatás valamelyik formája. Nézzetek körül a blogposztban, bizonyára nagyszerű ajándékötletekre lelhettek!

Tovább

Fociimádóknak tökéletes ajándék ötletek!

football-g6f4e77fb5_640.jpg

Fociimádóknak tökéletes ajándék ötletek!

Nem tudod, milyen ajándékkal lepd meg focirajongó szeretteidet? Most segítünk a választásban!

Fociőrülteknek és rajongóknak azt gondolná az ember, hogy könnyű ajándékot választani, ilyenkor karácsonykor. Pedig ez nincs mindig így! Szinte biztos, hogy az alapfelszerelésük megvan már a focihoz. Labda, mez, kesztyű, stopliscipő... Ám az gondolom, hogy szinte tuti,  focis dolgokkal, sport kiegészítőkkel mégsem lehet náluk mellélőni semmiképpen sem. Le lehet venni őket a lábukról egy jól megválasztott meglepetéssel! Lehet az stoplis cipő vagy focilabda, de a legmegfelelőbb cipő, labda legyen az, ami minőséget képvisel!

Tovább

Jamie Littler: Zúzmaraszív

covers_632606.jpg

A könyv rögtön megfogott borítójával, fülszövegével. Így kértem Könyvmolyképző Kiadótól, annak ellenére, hogy tudtam, nagylánynak is túl nagy falat lesz, mivel nem az ő korosztályának szól, hanem idősebbeknek, és én sem vagyok a célkorosztály. De egy felnőtt miért ne olvashatna gyerekeknek szóló könyvet, ha ifjúsági regényt igen? Így hát belevágtam az olvasásába. A kötet nagyszerű átmenet az ifjúsági és gyermekkönyvek között. Még nem teljesen ifjúsági, de már nem is gyermekkönyv. 

Tovább

Számára az írás önkifejezés!

Interjú Becz Dorottyával!

 beczdorottya_fekvo.jpg

Becz Dorottya mesekönyveiről olvashattatok nem is oly rég a blogon (ITT találjátok). Kérdéseim is voltak hozzá, munkásságáról, írásról, magánéletről. Illetve egy számomra is fontos dologról is beszélgettünk, az olvasás fontosságáról gyermekkorban. Fogadjátok sok szeretettel!

Tovább

A fények ünnepe

Kőszegi- Arbeiter Anita: A fények ünnepe

 263310090_890308268338716_2541354493758650728_n.jpg

Karácsony közeledtével tökéletes kikapcsolódás az olvasás. Ilyenkor már kevesebb időt tud az ember kint tölteni a csemetékkel a szabadban. Ennek ellenére valahogy mégis le kell kötni őket. Olvassatok!

Egy karácsonyi hangulatot árasztó könyvnél nem is kell több! Ezért is örültünk annyira meg Anita manós, fény ünnepéről szóló történetének. Ráadásul nem csak kedves szereplők, kedves történet, hanem szórakoztató is, interaktív mivolta miatt. Az egyes fejezetek nem csak sorrandben olvashatóak, hanem össze-vissza is. A gyerekek úgy érezhetik, ők irányítják a történéseket azzal, hogy kiválaszthatják, mikor, mi következzen. Ez azért is külön jó, mert a történet sosem lesz kétszer ugyan az és unalmas, így többször olvasható.  Szívembe lopták maguk a kedves kis figurák és akarácsony melegsége, meghittsége is. Ezek után jöhet a karácsony! 

Tovább

Karácsonyi csodacsomag ajánló!

Karácsonyhoz közeledve az embert rengeteg inger éri. Reklám, reklám hátán. Mit vásároljunk, mit szerezzünk be, kit, mivel lepjünk meg. És bizony nem könnyű a választás, hogy szeretteinket mivel ajándékozzuk meg. Azt gondolom, egy jó kis gourmet válogatással sosem nyúlhatunk mellé. És ha már ajánló, akkor legyen mindenképpen haza, kisvállalkozótól, hazai termelőktől!

Tovább
süti beállítások módosítása