Egy csipetnyi nő fűszerezve anyasággal, könyvekkel, interjúkkal, programajánlóval...

ReAd-blog

Az 5 tornacsuka ismét úton!

Jámbor Eszter: Itt-hon, ​Ott-hon

2021. november 14. - Mayerné Répási Adrienn

covers_698852_1.jpg

Ismét izgalmas tájakon járt az 5 tornacsuka, azaz Jámbor Eszter és családja. A könyvet olvasva kedvem lenne a családdal azonnal felkerekedni és világot látni. Az összes általuk ismertetett úti célt meglátogatni, bebarangolni.


Színes, izgalmas képek teszik a történeteket még élőbbé, hitelesebbé, vonzóbbá. A stílus könnyed, mégis szórakoztató, gyerekek és felnőttek számára is. Eszter könyvét forgatva rá kell jöjjek, oly keveset tudok hazánkról és környékéről, oly kevés helyen jártunk még...Az írónő csodásan, izgalmasan, figyelemfelkeltőn mutatja be a Felvidék, Kárpátalja, Őrvidék, Erdély és Délvidék látnivalóit, fontos tudnivalókat, információkat is csepegtetve még a kirándulások mellé.

A stílusa könnyed, szórakoztató, a fejezetek nem túl megterhelőek, nem túl hosszúak, hogy a legkisebbek is sikerélményt könyvelhessenek el olvasás közben. A legkisebbeket pedig a gyönyörű grafika és a finom humor  fogja meg, ahogy legkisebb családtagunkat, kisfiamat is. Elárulom, már harmadjára olvasom neki a könyvet egy hónap alatt.

Kíváncsian várjuk, hova fog az 5 tornacsuka következőnek kirándulni! Reméljük Bács megyét is hamarosan górcső alá veszik, az itt található látnivalókat együtt! 

Daniella véleménye (10 éves)

Nagyon tetszett a könyv. Könnyen, gyorsan olvasható. Azoknak ajánlom elsősorban, akik szeretnek kirándulni és a történelmet is kedvelik. Kíváló úti célok találhatóak a könyvben. A szobros rész volt a kedvencem és a Délvidéken, személy szerint. 8-10 éveseknek ajánlanám elsősorban, nekik nem túl hosszú, mégis élvezetes.

Viktória véleménye (8 éves)

A képek, grafikák és a személyes képek tetszenek a könyvben legjobban. Az író néni nagyon jól tud kedvet csinálni a kiránduláshoz. Legszívesebben velük utaztam volna, minden alkalommal. A könyvben az tetszett a legjobban, hogy mindig valamerre kalandoznak és izgalmas helyeken járnak.

Fülszöveg: 

Az 5 tornacsuka ezúttal csillagtúrára indul. Bár minden kirándulásnál átlépik az országhatárt, mégis mindenhol otthon érzik magukat. Hogy lehet ez? Megtudhatjátok az 5 tornacsuka legújabb mesés útikönyvéből! Tartsatok velünk, kalandra fel!

idézet:

Nem volt mit tenni: mentek az orruk után!  És csodák csodájára, végül így is megtalálták, amit kerestek.

A könyvet és a minőségi időtöltést köszönöm Jámbor Eszter írónőnek! A könyvet itt tudjátok megrendelni: ottornacsuka

100 oldal
keménytáblás
ISBN: 9786158126939
IllusztráltaBősze Anita

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#könyv #utazás #5tornacsuka #5sneakers #gyerekkönyv #utazóskönyv #mesekönyv #könyv #olvasmány #gyerekkönyv

Koraszülöttek világnapja!

fb_img_1636814172496.jpg
Hazánkban körülbelül minden 10.baba a 37. hét előtt, koraszülöttként érkezik a világra. Minél gyorsabb, és minél szakszerűbb ellátást kapnak, lehetőleg már a műtőben, annál nagyobb esélyekkel indulnak el a boldog élet felé! 
A koraszülöttek világnapjának  személyes vonatkozása is van. Három gyermekemből kettő is idő előtt született, szerencsére megfelelő súllyal, egészségesen, így velem maradhattak. De nem mindenki ilyen szerencsés! Vannak, akik hónapokat töltenek a kórházban babájuk mellett. 
 
Ezeknek a koraszülött csecsemőknek a szüleinek nagy álma, hogy a gyermekük egészséges legyen! A Plusskommando álma, hogy megajándékozza a Miskolci koraszülött osztályt egy GIRAFFE SHUTTLE nevű speciális géppel. Ez egy 16 millió forintos gép, de az ára jelentéktelen a valódi értékéhez képest.
Gabriella álma, hogy minél nagyobb anyagi támogatást nyújthasson nekik ehhez!
 
És most figyelj!
A TE ÁLMOD MEGVALÓSÍTÁSA SEGÍTHET VÉGÜL ABBAN, HOGY MÁS ÁLMÁT IS TELJESÍTSÜK! 
Hogyan?
Olykor elakadunk az életünk valamely területén, és a megoldáshoz külső segítségre van szükségünk. 
A coaching egy változáskísérő önismereti fejlesztő folyamat, melynek során én mint Coach speciális kérdésekkel, és irányított gyakorlatokkal támogatlak abban, hogy megtaláld a legjobb megoldásaid, és elérd a céljaid! 
Ha úgy döntesz, hogy engem választasz támogatódnak, akkor jelentkezz be hozzám mihamarabb!
Ezzel végül összeérnek az álmok. 
Ugyanis minden konzultációd árából 1600 Ft-ot adományba adok a GIRAFFE SHUTTLE megvásárlásához, és 1600 Ft-ot te is visszakapsz a konzultáció árából a nagyrabecsülésem jeléül.
Látod milyen csodás folyamat ez?
Kérlek juttasd el ezt a felhívást minél több baráthoz, ismerőshöz, VALÓSÍTSUK MEG EGYMÁS ÁLMAIT! 
Ó és még egy álom!
Ha ismersz olyan édesanyát aki PIC-i baba anyukája, írd be a nevét a Gabriella Coach, Cél-tudat: önismereti találkozás eredeti posztja alá kommentben, ugyanis a két legtöbb jelölést kapott édesanyának díjmentesen vállalok egy - egy 3 alkalmas konzultációt. 
ÁLMOKRA FEL! �
Tudtad?
Amikor álmodozó a vágyott jövődről, megnő a rezgésszinted.
A világon mindenkinek és mindennek van rezgésszintje. Nekem, neked, a cicádnak, a fáknak, a virágoknak, az ételeknek. 
Minél magasabb a rezgésszint, annál pozitívabb állapotban vagy, tehát több hasonló szintű dolgot tudsz bevonzani.
És minél többen vagyunk ebben az állapotban, annál csodásabb dolgokat tudunk véghezvinni EGYÜTT,  EGYMÁSÉRT!
Szerintem ezek olyan szép álmok, magasztos eszmék, amelyekért érdemes dolgozni! Támogatni pedig pláne!

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#esemény #koraszülött #támogatás #felajánlás #reklám #coach
süti beállítások módosítása