2021. okt 26.

Csodatanya hangoskönyv gyűjtemény, az olvasásért!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Csodatanya hangoskönyv gyűjtemény, az olvasásért!

csodatany_fb_posztok_1080x1080_hu4.jpg

Olvasni jó! De a meséket nem csak olvasni, hanem hallgatni is szuper dolog!

Kellemes módja az idő hasznos eltöltésének. Az egyik legjobb dolog a mese, ami a gyermekek számára elengedhetetlen az egészséges fejlődéshez. Nem csak élményekkel gazdagodnak, hanem értékes ismeretekkel is a mesék által. Persze az sem mindegy, milyen mesék kerülnek eléjük. Mindenképpen olyan mesék kellenek, melyek lekötik őket, szórakoztatják, érzelmeket váltanak ki belőlük. Minden gyermeket elvarázsol például az állatok világa. Mesés és izgalmas dolog egy farm, egy tanya élete. Ezzel például ritkán lehet mellényúlni.

De Agostini legújabb tagja, a Csodatanya hangoskönyv gyűjtemény pont ezért készült! A kiadványt a sikeres Csodatanya gyűjtemény inspirálta.

Celesztin és Celesztina mesés birtokára látogassatok el, gyűjtsétek be a meséket, az ott élő állatok figuráit és a tanya elengedhetetlen elemeit is, mint az istálló, a kerti eszközök és a traktor. A színes rajzokkal gazdagon illusztrált könyvek, fontos és hasznos információkat, tényeket tartalmaznak az állatokról és a tanyasi életről. Ezért ideálisak bemutatni a vidéki életet, az állatok életét és amit tudni kell róluk.

csodatany_fb_posztok_1080x1080_hu.jpg

Játssz és hallgasd meg az izgalmas meséket és az érdekességeket a Csodatanyáról gyermekeddel. 80 hangoskönyv figurát is tartalmaz a sorozat, és hangszóróval együtt érkezik. Az 1. lapszám csak 490 forint, amely tartalmaz egy könyvet, egy mesélő tehenet, és a hangszóró első felét. A második lapszám pedig a másik felét a hangszórónak.

A hangoskönyv gyűjtemény kapható az újságárusoknál, üzletekben is, de ha a közvetlen kiadótól rendeled előfizetéssel, csak nyerhetsz. Miért érdemes előfizetésben gondolkodni? Hogy mindig, minden lapszám biztosan a birtokotokba jusson.

Érdekel, hogy mit kapsz az előfizetésedért?

Minden lapszám tartalmaz két mesét, különböző érdekességeket, történeteket a tanyáról, és egy kedves, gyűjthető figurát. A figura aktiválja a speciális hangszórót és felolvassa az aktuális lapszámban található történetet.

Az előfizetéssel minden hónapban házhon jön a Csodatanya hangoskönyv, nem kell semerre sem elmenni érte, sorban állni és így az is biztos, hogy nem maradtok le róla. illetve még több pozitívum az előfizetéssel kapcsolatban, hogy prémium ajándék is jár minden lapszámmal együtt. Lapszámonként 500 forinttal alacsonyabb árért a tiétek lehet a Csodatanya hangoskönyv.

Érdekel, milyen előfizetői ajándékok kerülhetnek a birtokotokba?

Magasságmérő és színező album, memóriajáték, állatmintás bögre, galambdúc, játszószőnyeg, a lapszámok tárolására szolgáló doboz.

Hol tudjátok az előfizetést megrendelni?

A gyűjtemény megrendelhető a kiadó weboldaláról: https://bit.ly/3E7rWcV

Használd az egyedi promóciós kódot: CSODAREAD és élvezd az előfizetéssel járó csodás ajándékokat is a hangoskönyvek mellé!

Minden lapszám tartalmaz egy olyan állatfigurát is, amely a speciális hangszóróra helyezve aktiválja a történetek hangfelvételeit, és lehetővé teszik a legkisebbek számára, hogy egyszerre olvassák és hallgassák a történeteket. Sokat segíthet az olvasás megkedveltetésében, a rendszerességben. De az olvasás készségeinek fejlődésében, különböző képességek fejlődését. és az értő olvasásban  is sikeres.

Ha rajongtok a tanyavilágért, ne hagyjátok ki ezt a csodálatos kiadványt! A teljesen egyedülálló sorozat most először kapható Magyarországon.

Kérd csemetéd számára az elsők között a Csodatanya hangoskönyv előfizetést az alábbi linken: https://bit.ly/3E7rWcV ezzel a kóddal CSODAREAD!

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#olvasás #könyv #hangoskönyv #gyermek #gyermekkönyv #reklám #szponzorálttartalom #fizetettbejegyzés #Csodatanya #gyerekmese #DeAgostini

Szólj hozzá

Kitekintő Teszteltük