2021. okt 24.

Begin táskát mindenkinek!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Begin táskát mindenkinek!

 img_7849.jpg

#reklám #szponzorálttartalom

Azt mondják a nő legjobb barátja a gyémánt! Pedig nincs igazuk. A nők legjobb barátja a táskája, mely mindent elnyel, mindig kéznél van, öltöztet és a legjobb segítőnk. Tökéletes minőségű, tartós táska márpedig elengedhetetlen a mindennapokban.

Begin Handmade új kollekciója az igényes stílust képviseli. Saját, kézzel készült, vegán termékek, a minőségre maximálisan odafigyelve, pontosan, gyorsan elkészítve, az igényeknek megfelelően. Termékeik között megtalálható Utazótáska, Sporttáska, Hátizsák, Laptoptáska, Neszeszer is.

 Egy utazótáska akkor jó, ha nagy és jól pakolható. Ez mellett az sem baj, ha izgalmas és csinos is egyben. A praktikus, ízléses, mutatós táska egy áldás.  A Begin utazótáska tökéletes egészen az aljáig kinyitható, szinte teljesen kiteríthető. Elején egy cipzáras zseb kapott helyet, belül pedig egy kisebb zseb van az apróságosak, hogy átláthatóbb legyen és könnyebben pakolható. Egyszínű vagy mintás is rendelhető. Teljesen egyedileg is összeállíthatóak a színek, minták..

244722900_975498306348976_537907037610188278_n.png

A sporttáska kitűnő választás lehet bármilyen sportos tevékenység végzéséhez vagy sportos életmódot élő, sportosan öltözködő ember számára. Egy fontos dolog van vele kapcsolatban, kellő mérettel rendelkezzen, hogy minden fontos dolgot magadnál tudj tartani, mint a kulacs, pénztárca, iratok, kulcs, telefon, edzős ruha, váltás ruha. Viszont nem annyira nagy, hogy ne tud magaddal vinni könnyedén. Begin sporttáska egy ilyen, igazi nőcis, csinosabb"cabin bag".

20200623_190946.jpg

 

Igazán csajos hátizsák elfoglalt nőknek, rohanó anyáknak, stílusos lányoknak.  A hátizsák előnye, hogy a hátadra kapod, már indulhatsz is a dolgodra, kapsz két szabad kezet, ugyanakkor minden fontos dolgot magadnál tudsz tartani napközben. .Begin Handmade válltáska praktikus, kellő mérettel rendelkezik. Csinos, minőségi, tartós táska.

Ha kedvet kaptál ahhoz, hogy beszerezd a legideálisabb hátizsákot, sporttáskát, válltáskát, keresd fel a Begin Handmade oldalát. Karácsonyi ajándéknak is kítűnő!

Begin Handmade weboldala és FB oldala

valltaska.jpg

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#táska #válltáska #hátizsák #hátitáska #Beginhandmade #Begin #sporttáska #nőitáska #reklám #szponzorálttartalom #ajándek #karácsonyiajandék #ajándékba 

243479887_411179043907609_5820371190659447241_n.jpg

 

 

Szólj hozzá