2021. jan 27.

“Érted dobban"!

írta: Mayerné Répási Adrienn
“Érted dobban"!

RunFree februári futóverseny

img-1608.jpg

RunFree februári futóverseny
 
Még december elején döntöttünk úgy, hogy nem szeretnénk egy 78. átlagos, Valentin napi futást szervezni egy szívecskés éremmel. Ezért egy picit alakítottunk a koncepción.

Mindannyiunk életében van egy olyan pillanat, amikor valakiért futunk. A szerelmem, a gyermekem, az apukám, az anyukám, a testvérem, a nagyszüleim, a barátom, a kutyám, a macskám. Egy betegség, egy gyógyulás, egy megmérettetés, egy életesemény, egy közös beszélgetés okán.
Egyszerűen csak elindulunk és azon az 5-10 akármennyi km-en “Érte dobban” a láb és a szív. 
Bár mindenki tudja, de szeretnénk ezzel a futással felhívni a figyelmet a kapcsolataink fontosságára. Legyen szó szerelemről, családról, rokonokról, barátokról vagy épp a szomszéd néniről. 
 
Megszületett az ország egyik legkülönlegesebb érme is hozzá!
Szúrj ki velem-Anita jóvoltából.
Az érem 14cm-es óriási szív, melyben egy kisebb fehér szív pihen. Ez a kisebb szív kipattintható és odaajándékozható annak, akiért futod ezt a versenyt vagy az érem részeként örökre emlékeztetni fog arra, hogy mindig van kiért harcolni, menni, tenni. 
És hogy miből készült az érem? Mi az, ami igazán össze tudja hozni az embereket? A közös étkezés! Ezért az “Érted dobban” érem csupacsoda, illatos mézeskalácsból készült egy olyan különleges eljárással, aminek köszönhetően nem megy tönkre, örökre megőrzi szépségét, akár egy átlagos érem.
post_fuss-a-szived-utan.png
Itt még többet megtudhatsz a versenyről
 
Teljesítés: Nevezéstől február 16-ig
Helyszín: hazai pályán, ahol futni szoktál (erdő-mező, terep, aszfalt, futópad)
Postázás: február 8-10 között, hogy Valentin napon át tudd adni a fehér szívet Neki!
Extra támogatás: SMA beteg gyermekeknek fog menni a nevezési díj
Fizetési lehetőség: Bankkártyás fizetés, átutalás
A nevezés ettől a perctől nyitva! Szóval hajrá! Itt megtehetitek!
 
RunFree csodacsapat!
nem-az-ujev.jpg
 
Ha rólunk is többet megtudnál, itt teheted
 
RunFree:
Nagyon sok az új követőnk, nagyon jó látni, hogy ennyi futó tud azonosulni azzal, amit a RunFree csapata képvisel. 
Nem szerettünk volna a sokadik futóversenyt, sport eseményt szervező csapat lenni.. Abból már van sok, jól teszik a dolgukat, szeretjük őket és a versenyeiket!
❇️A célunk az a RunFree-vel, hogy a futás által felhívjuk a figyelmet olyan, mindannyiunkat érintő problémákra, amikről ugyan tudunk, de sokszor nem beszélünk, vagy nem eleget. Ezért szerveződik minden egyes versenyünk egy ilyen ügy köré!
 
Fuss egy jó ügyért! 
 
❇️A célunk egy olyan futó közösség kovácsolása, ahol 100%-ban elfogadjuk a futótársainkat, odafigyelünk egymásra, támogatjuk egymást.
 
Fuss szívből, szabadon! 
 
❇️És mindezek felett a célunk az, hogy a futásainkkal segítsük az SMA betegséggel harcoló gyermekeket, hogy egyszer ők is futhassanak és érezhessék azt, amit mi már megtapasztalhattunk a futás által! 
 
Fuss, hogy futhassanak! 
 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

Szólj hozzá

Program