ReAd-blog

Egy csipetnyi nő fűszerezve anyasággal, könyvekkel, interjúkkal, programajánlóval...

2020. már 06.

Páratlan dobozvilág

írta: Mayerné Répási Adrienn
Páratlan dobozvilág

ZarinArt

jaovkaag_11_masolata-crop.JPG

Egy baba születése hatalmas fordulat a család életében. Ilyenkor annyi dolog van, hogy sokszor elfelejtünk megemlékezni róla, emléket állítani neki. ZarinArt dobozvilág ebben segít a szülőknek vagy a rokonoknak, aki szívesen ajándékozzák meg valami különlegessel a családot. Ma Ágnes az interjú vendégem, aki mesél magáról, a vállalkozásáról. Ő a mai anya, aki mert nagyot álmodni!

...

Tovább Szólj hozzá

Interjú Anyák

2020. már 06.

Csend és béke

írta: Mayerné Répási Adrienn
Csend és béke

Mit jelent a béke?

feet-932346_640.jpg

Ó, azok a madárfüttyös finom reggelek...

Csendes a reggel. Még mindenki alszik, csak én nyitom ki a szemem, kissé hunyorogva. Egy újabb reggel. Hallom a család szuszogását, a forgolódásukat. 6 kicsi tappancs és egy nagyobb lóg ki a takarók alól, az enyémen kívül. Madárfütty. Ideszoktak a kitett élelemnek hála a cinkék, verebek, gerlék. Csodás hangjuk szebb bármilyen ébresztő zenénél. Pár éve még nem ezt mondtam volna, csak bosszankodok, hogy nem hagynak aludni és a fejemre tett párnán is áthallatszik hangjuk.

Még nem csörög a vekker. Van egy pár perc szabadságom, csak magamra, a gondolataimra. Fent vagyok már, de még nincs kedvem felkelni ténylegesen. Jó egy kicsit szusszanni, csendesen merengeni. Ilyenkor enyém a világ. ...

Tovább Szólj hozzá

Kitekintő Anya vagyok

2020. már 04.

Egy hely, ahol a gyermekjátékok életre kelnek

írta: Mayerné Répási Adrienn
Egy hely, ahol  a gyermekjátékok életre kelnek

Játék Utca

img_6225_netes.jpg

A Játék Utca egy egyedülálló kezdeményezés, amelynek célja, hogy a természetes játékokat és alapanyagokat készítő, viszonteladó és népszerűsítő vállalkozásoknak, valamint az eziránt érdeklődő nagyközönségnek találkozási, kapcsolódási, pontot, közös és "közösségi játszóteret" biztosítson. 3 édesanya  találta ki és állt  össze szervezni, a természetes játékok iránti  szenvedélyből, Bóka-Vajk Orsolya, Balási Noémi és Oravecz-Horváth Lejla.

...

Tovább Szólj hozzá

Program

2020. már 03.

Merengő

írta: Mayerné Répási Adrienn
Merengő

A hegy tetején állva

mountain-1196049_640.jpg

A hegy tetején állva , egy boldog időszakunkban, néha nem árt visszatekinteni. Megnézni, hogy mindent véghez vittünk-e, amit terveztünk ifjúságunk delelőjén vagy akad olyan, ami elmaradt? Mi az, vagy ki az, akit/amit el kellett engednünk, mert nem fért bele az életünkbe? Most van-e olyan, ami maradásán el kell gondolkodnunk? Azon tűnődni, vajon pont a helyünkön vagyunk-e, ott, ahol szerettünk volna mindig is lenni? Azok a dolgok megvannak-e, amikre vágytunk egykor? Vagy új célok és tervek lebegnek a szemünk előtt? Esetleg a régi, elavult, kivitelezhetetlen dolgok helyett már másra vágyunk inkább?

...

Tovább Szólj hozzá

Kitekintő

2020. már 03.

Lovebrand-építés

írta: Mayerné Répási Adrienn
Lovebrand-építés

Mészáros Róbert: LoveBrand ​Formula

covers_593953.jpg

Róbert első könyvét olvastam és nagyon inspirálóan hatott rám, így nem volt kérdéses, a folytatást is akarom!

Az nem téma, hogy Brand építés elengedhetetlen kisvállalkozóknak, nagyvállalkozóknak, még híresebb, közszereplő embereknek is. Sőt, bloggernek, vloggernek szintúgy. Tovább megyek, te is Brandet építesz, mikor formálod a facebookos profilod arculatát, megmutatod ki vagy, mit csinálsz, hol vagy, csak kisebben. A saját Branded építed azzal, hogy megmutatsz dolgokat magadról az olvasóidnak, ismerőseidnek, rokonaidnak, barátaidnak. A Brandépítés is pont ilyen, csak mögötte egy kisebb vagy nagyobb cég áll, esetleg egy kézműves oldal, weboldal. És persze neki ettől függ a bevétele is, míg neked szerencsére nem, te like-ot ...

Tovább Szólj hozzá

Könyv Recenzió Olvastuk

süti beállítások módosítása