ReAd-blog

Egy csipetnyi nő fűszerezve anyasággal, könyvekkel, interjúkkal, programajánlóval...

2020. júl 25.

Nyári fashion Bonprix módra

írta: Mayerné Répási Adrienn
Nyári fashion Bonprix módra

fashion-985556_640.jpg

Az idei év sajnos nem az esküvőkről és nyaralásokról szól. Egyik sem aktuális nálunk. De azért úgy voltam vele, készülök egy új ruhával, hátha mégis...Nézegettem a kínálatot. Valami olyat kerestem, ami mutatós, kiemelkedően szép, hosszú, ám mégis kényelmes, szellős, nem túl elegáns, hanem könnyed, stílusos.

...

Tovább Szólj hozzá

Kitekintő Teszteltük Csajos oldal

2020. júl 24.

Hófehér fogak otthon?

írta: Mayerné Répási Adrienn
Hófehér fogak otthon?

beautiful-1867431_640.jpg

Az ember mindig ámulattal nézi a hófehér, tökéletes fogsorú hírességeket és persze belül egy kicsit irigykedik. Itthon akárhogy és akármivel is sikálja a fogait, azok nem lesznek makulátlan tisztaságúak, tökéletesen hófehérek és csillogók. Pedig a mosoly az egyik leghatékonyabb fegyverünk a mindennapokban, érdemes gyakran villantani. Orvosi beavatkozással, fogorvosi kezeléssel elérhető, ám sokszor kellemetlen, fájdalmas és nem épp olcsó mulatság a tökéletes fogfehérítés. Ám most már otthonról is megoldható a fogak fehérítése, megfizethető áron.

...

Tovább Szólj hozzá

Teszteltük Csajos oldal

2020. júl 21.

Melyik felnőttképzés, workshop bejelentés, és melyik engedélyköteles?

írta: Mayerné Répási Adrienn
Melyik felnőttképzés, workshop bejelentés, és melyik engedélyköteles?

A cikkből kiderül, kinek van tennivalója

photo-of-people-doing-handshakes-3183197.jpg

Gombamód szaporodnak a felnőttképzések. A nagy bezártság idején sokaknak egyetlen út volt a munka folytatására a felnőttképzés. De a 2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről idei évben hatályba lépő módosítással, jelentősen felborítja a vállalkozók életét. Sokan szembesülhetnek azzal, hogy ez a teljesen eltérő rendszer, komoly követelményeket támaszt velük szemben. Mai cikkben ennek a törvénynek a hátteréről fog írni nekünk Hajnerné dr. Horváth Barbara jogi, gazdasági tanácsadó, ügyvezető, a HHB Consulting Kft . vezetője.

...

Tovább Szólj hozzá

Kitekintő

2020. júl 20.

Akarom, hogy mindenki szeressen!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Akarom, hogy mindenki szeressen!

man-4393964_640.jpg

Akarom, hogy mindenki szeressen! De ez nem lehetséges!

A megfelelési kényszer, a szokások gúzsba kötnek. Bizony ezzel én is így vagyok. Mindenkinek meg szeretnék felelni maximálisan. Mit szólnak majd?  -az egyik kedvenc mantrám. De miért szeretnék másnak megfelelni, nem magamnak? Miért vagyok így kódolva? Bizony nehéz levetkőzni ezt a szokásom. Képes vagyok magam és saját szükségleteimet, vágyaimat háttérbe szorítani, érzéseimet eltitkolni, hogy másoknak jó legyen. Ez minden, csak nem természetes dolog. Nehéz téma. Ezt feszegeti egy kedves blogger társam is. 

Adamik Zsanett, a Helló kudarc blog írójának vendégpostja következik, aki szociális segítő szakember. Olvassátok sok szeretettel!

...

Tovább Szólj hozzá

Kitekintő Csajos oldal

süti beállítások módosítása